Tüketici Mahkemesi Kazandım Ama Ürün Kırıldı
-
Merhaba arkadaşlar ben başka bir şehirdeyim ürünü aldığım firma başka bir şehirde, tüketici hakem heyetine başvuruda bulundum başvurum haklı bulundu mahkemeyi kazandım, sonuçlanması 9 ay filan sürdü, ama ürün şimdi kullanılamaz halde, bu durum da nasıl bir yol izlemeliyim, gerçi pek bir şey çıkacağını sanmıyorum ama sizlerinde fikrini alım dedim, :) ürün ilk başlarda sağlamdı sonra şarj almamaya başladı ardından hiç açılmadı bende biraz incelemek için içini açtım, ayrıca ürünü bu şekilde kimseye teslim edemem çünkü gmail hesabım tablet ile birbirine bağlı,
Mahkeme kararı,
Ürünün en son çalışıkenki hali,

Aldığımda da iyi paraydı, :(

-
sana goymaz hacı at çöpe gitsin.
-
Hocam gmail olayını halledebilirsin.Şöyle ki; Gmail'in sağ alt köşesinden
Ayrıntılar'ı ve ardından Diğer tüm web oturumlarını kapat'ı tıklayarak diğer Gmail oturumlarınızı kapatabilirsin.Sonrası sana kalmış -
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Merhaba arkadaşlar ben başka bir şehirdeyim ürünü aldığım firma başka bir şehirde, tüketici hakem heyetine başvuruda bulundum başvurum haklı bulundu mahkemeyi kazandım, sonuçlanması 9 ay filan sürdü, ama ürün şimdi kullanılamaz halde, bu durum da nasıl bir yol izlemeliyim, gerçi pek bir şey çıkacağını sanmıyorum ama sizlerinde fikrini alım dedim, :) ürün ilk başlarda sağlamdı sonra şarj almamaya başladı ardından hiç açılmadı bende biraz incelemek için içini açtım, ayrıca ürünü bu şekilde kimseye teslim edemem çünkü gmail hesabım tablet ile birbirine bağlı,
bu saatten sonra iade felan edemezsin haci.
-
@ SaNaL_AjaN
Dediğini bilmiyorum ama tablette de paroları kayıt et seçeneği aktifti,
@ AbdullahAzad
Benden önce servis te 3-4 kere açmıştı üstat, :)
@ DevilKingtr
Öyle olacak gibi, :(
-
Hocam cope atma bana gonder coluk cocuk sevindirelim)))
-
ayhun bunu yazdı
günahını vermez lan bu
-
Hocam dokunmatiği değiştiren yerler var değiştir sonra iade et.
-
DevilKingtr bunu yazdıayhun bunu yazdı
günahını vermez lan bu
İsteyenin bi yuzu vermeyenin ne diyem cani saolsun
-
Ürün hiç açılmıyor arkadaşlar,
Ayrıca hiç günanım yok direk cennetliğim ben,
-
zikilmiş tabletin davası olmaz derler bizim orada :). Yapacak birşey yok, senin küçük kızlara oyuncak çıkmış.