Tüm Exeleri Virüs Olarak Algılama Sorunu
-
Bilgisayara yeni format atmıştım 1 gün geçti fakat her şeyi virüs olarak görmeye başladı birden önce Counter Strikeın hl.exe i virüs olarak gördü. Ayrıca tgb45C6.tmp dosyasını virüs olarak görüyor delete diyorum sürekli aynı şey çıkıyor sonra birden ard arda bir ton virüs bulmaya başladı bilgisayarda.. AntiVir'i kullanıyorum program olarak..
-
hocam belkide tüm exelere bulaşan bi virüsün olmuştur :)
-
böyle bir virüs vardı herşeyi virüs olarak gösteriyordu
-
evet böyle bi virüs var her exenin her klasörün içine saklanabilen bi tarz bişi
benzer bitaneside benim usb nin içine bulaşmıştı 16 gb lık usb nin her dosyasında virüs vardı mecburen biçimlendirmek zorunda kaldım gitti güzelim programlarım :D virüsün ismi alman bilmemneydi
-
Format mı atayım yani tekrardan?
-
virüs tüm exelere enjekte etmiş avirayı bypass için (bence)
format at...
-
CureShooT bunu yazdı:
-----------------------------
Format mı atayım yani tekrardan?
-----------------------------hocam formatını at, d ye çift tıklamadan önce antivirüsle tarat. temizle.
-
virusun adı nedir hocam ?
-
win32/parite virüsü diye gösteriyor bütün exeleri
-
hocam evet parite virüsüdür.Ben iki hafta önce bir bilgisayarda karşılaştım.Büyük ihtimalle bilgisayar barşarken masaüstü donuyordur.Explorer.exe sonlandırıp yeniden başlatarak bilgisayarı kullanabiliyosun :D
Tek çare format atmak malesef.Diğer sürücülerinde bulunan setup ,exe dosyalarınıda silmen gerekecek aksi taktirde o dosyaları kullanırsan yine tüm sisteme kendini kopyalayacak.
-
K4R4B4S4N bunu yazdı:
-----------------------------hocam evet parite virüsüdür.Ben iki hafta önce bir bilgisayarda karşılaştım.Büyük ihtimalle bilgisayar barşarken masaüstü donuyordur.Explorer.exe sonlandırıp yeniden başlatarak bilgisayarı kullanabiliyosun :D
Tek çare format atmak malesef.Diğer sürücülerinde bulunan setup ,exe dosyalarınıda silmen gerekecek aksi taktirde o dosyaları kullanırsan yine tüm sisteme kendini kopyalayacak.
-----------------------------Yok benim direkt rahatça başlıyor sorun yok orada.. D'de ki bütün exeleri silip format atacam.. En son bir antivirüsle taratıyorum şimdi..