Tüm Hayaller Lotoya Kalırsa..
-
30 milyon bana çıkarsa alır basımı hollanda veya san fransiskoda sakin bi kasabadan ev alıp hayatımı orda yaşarım amık ::D ara sıra bi tur atarım dunya turu :)
-
30milyon bana çıksa yapacağım yatırımla 30 milyonu aylık gelir yaparım :/ ulan sadece harcamayı biliyosunuz. girişimci olun yapıcı olun :W
-
SonKralice bunu yazdı:
-----------------------------
sirpence bunu yazdı:
30milyon bana çıksa yapacağım yatırımla 30 milyonu aylık gelir yaparım :/ ulan sadece harcamayı biliyosunuz. girişimci olun yapıcı olun :W
-----------------------------ya o parayi biriktirip ölürsen :S ozmn mirasini bana birak sen toprakdayken ben hacarim o parani :$
-----------------------------ne biriktircem kazandığım parayıda yatırıma çevirecem :) hem daha bi durun planımdaki 30 çoçuğun mirasıda var :W
-
attack bunu yazdı:
bizimkiler önce karıyı boşar abi (:
Evli olsaydım ben de boşardım hanımı ama sor neden ?
O paradan hayır gelmez abi ben günaha giricem bari o girmesin erkekteki düşünce budur yani :) -
sirpence bunu yazdı:
fivestar bunu yazdı:
Umumi Tuvalet yaptırırdım kesin kararlıyım :D
-----------------------------destekliyoruz :)
-----------------------------siz çok Kemal Sunal filmi izlemişiniz bence :D
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------yatırım yapmak için deha olmaya gerek yok
bankaya atarsın faizini bile yesen bitmez o para :|
-
SonKralice bunu yazdı:
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------ya o parayi biriktirip ölürsen :S ozmn mirasini bana birak sen toprakdayken ben hacarim o parani :$
yaw para pul ne ki sadece oralara gittiğimde aç kalmıyım bide dünya turu için gerekli gerisini alabilirsin :)) sana bırakıyorum... ayrıca afrikasız dünya turu olmaz zatiii... yaban hayatı görmek istiyorum :) -
SonKralice bunu yazdı:
ReDsEa bunu yazdı:
SonKralice bunu yazdı:
sirpence bunu yazdı:
yaw para pul ne ki sadece oralara gittiğimde aç kalmıyım bide dünya turu için gerekli gerisini alabilirsin :)) sana bırakıyorum... ayrıca afrikasız dünya turu olmaz zatiii... yaban hayatı görmek istiyorum :)
-----------------------------yaaa afrikada aslanlar felan varsa veya yabani hayvanlar :S bizi öldürmek isterlerse kimi cagiracagiz polislerde duymaz bizi..
yanimizda laptop götürek birsey olursa hemen buraya mesaj atak gelir bizi kurtarirlar hahahahahaha
bnm gibi yabani biri olursa yanında korkma bişi olmaz...:D:D sosyeteye uyum sağladığımız kadar vahşi hayatada uyum sağlarız. :D: Laptopuda götürürüz canlı yayın yaparız tbt ye bağlanırız. :DD: -
SonKralice bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
SonKralice bunu yazdı:
eger söyle bi lotodan
500.000 milyar kazansaydim :)
bir kac okumus adam toplayip parti acip sonra basbakan olmaya karar verirdim. daha bu neyki :S
aslinda 500.000 baslangic icin bile yetmez :'( ühüüüüüüü
bu parayla ünlü olamam. dünyayida kurtaramam :(
-----------------------------o para ile hiç bişi yapaman :)) ancak internette kullanırsın:)
-----------------------------hahahaha tamam :D
burda bütün üyeler bana 50.000 milyar verecek.
ozaman yeterli param olur hahahaha :D
belki ünlü olurum dünyayida kurtarip her yeri türkiye yaparim :D
bu 50.000 milyar yazıyla nası yazılıo onuda bi yazarmısın -
10bin lira ve üzeri çıkarsa sözüm sözdür bu mesaja cevap yazan herkese 50 lira vericem. :P