folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Tüm Market Fiyatları Tek Web Sitesinde (Tübitak Projesi)

Tüm Market Fiyatları Tek Web Sitesinde (Tübitak Projesi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

Selamlar arkadaşlar..Buna benzer uygulamalar var ancak bu daha düzenli hale getirmiş gibi duruyor..Ben inceledik kullanışlı ancak geliştirilmesi gereken bir web sitesi.

https://marketfiyati.org.tr/

İlgili haber;

https://www.pamukkalehaber.com/erisime-acildi-market-fiyatlari-artik-tek-sitede-gorulebilecek?fbclid=IwY2xjawIYtjZleHRuA2FlbQIxMQABHUIpwlOKpxxpUDzHqNGqTBaKAogcN-4ZzXFnrlPI4BZOb3WMLnzO7HaGIQ_aem_JwAOjqaNdJ3GzJItRvrD-Q

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Gündem konusunda yazdığım gibi gereksiz, yeğene ihale verip zengin etmelik bir proje olmuş. Bim hariç diğer maketlerin zaten siteleri ve mobil uygulamaları var. Onlarda fiyatlar yazıyor. Birde ben milyon tane Whatsapp indirim grubu ve marketlerin Whatsapp kanallarına üyeyim. Oralardan sürekli marketlere gelen haftalık aktüel ürünleri takip ediyorum. Güzel bir şey gelirse sabah erkenden kasiyer ile marketi birlikte açıyoruz yoksa o ürün hemen bitiyor. 😂

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek

tarım kredi kooperatifi marketi de eklense de fiyatları karşılaştırsak..

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Gündem konusunda yazdığım gibi gereksiz, yeğene ihale verip zengin etmelik bir proje olmuş. Bim hariç diğer maketlerin zaten siteleri ve mobil uygulamaları var. Onlarda fiyatlar yazıyor. Birde ben milyon tane Whatsapp indirim grubu ve marketlerin Whatsapp kanallarına üyeyim. Oralardan sürekli marketlere gelen haftalık aktüel ürünleri takip ediyorum. Güzel bir şey gelirse sabah erkenden kasiyer ile marketi birlikte açıyoruz yoksa o ürün hemen bitiyor. 😂

Gündem çok kalabalık diye gözden kaçmış kusura bakma :)= .Çok basit bir sistem yapmışlar gerçekten ama yinede 1-0 dan iyidir mantığı ile bakıyoruz.Bende takip etmeye çalısıyorum ancak aynı ürünü diğer marketler ile kıyaslanması zor görünüyor.  xxx ürünü alayim ama hangisnden diye düşündürüyor

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Haftalık gelen ürünler harici diğer ürünlerde birbirleriyle anlaşıp kuruşuna kadar aynı fiyata satıyorlar hocam. Fiyat farklı bile olsa maksimum 1-2 TL oynuyor. Ha şöylede bir durum her marketin fason üreticisi farklı olduğundan sırf o ürün var diye başka markete gidiyorum. Mesala siyah ve yeşil zeytinde Şok marketin üstüne tanımam. Beyaz peynir ve kaşarda ise Bim'in malı en iyisi. 

Zeytin demişken bugün Şok'ta siyah zeytinin kilosu 💯 TL indirimde. Yolunuz düşerse alın. Kasada Ülker'in Dubai çikolatası var 60 TL. Onunda modası geçti diye ucuzlatmışlar. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Haftalık gelen ürünler harici diğer ürünlerde birbirleriyle anlaşıp kuruşuna kadar aynı fiyata satıyorlar hocam. Fiyat farklı bile olsa maksimum 1-2 TL oynuyor. Ha şöylede bir durum her marketin fason üreticisi farklı olduğundan sırf o ürün var diye başka markete gidiyorum. Mesala siyah ve yeşil zeytinde Şok marketin üstüne tanımam. Beyaz peynir ve kaşarda ise Bim'in malı en iyisi. 

Zeytin demişken bugün Şok'ta siyah zeytinin kilosu 💯 TL indirimde. Yolunuz düşerse alın. Kasada Ülker'in Dubai çikolatası var 60 TL. Onunda modası geçti diye ucuzlatmışlar. 

Ben  emlak yanında daire,işyeri temizlil işlerine de başladım.Örnek olarak Mavigüç bilindik marketlerde 99 tl tespo yada metro'de 65 tl gibi bir rakama denk geliyor.O tarz marketlerde inanılmaz fiyat farkı olabiliyor.Onları da artık özellikle temizlik konusunda düzenli olarak takip etmeyi düşünüyorum. Online alışveriş sayfalarında da çok güzel indirimler denk geliyor takip etmek yakalamak lazım.Toptan temizlik malzemeleri satan firmalar ile görüştüm market fiyatlarından daha yüksek çekiyorlar.Tuhaf bir sektör :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Toptan temizlik malzemesinde Avansas iyidir. Ayrıca @nereodi müride ulaşırsan o da temizlik malzemesi işinde. Para yabancıya gitmesin. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Genç tayfa büyüdü artık geçim derdi sırtımıza bindi. Eskiden baba anne çalışır getirirdi nasıl geldiğini sorgulamazdık. Şimdi ucuzluk nerde kovalamaya başlamışız. Buda gösteriyor ki yaşlanmışız be.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

çoğu fiyat yanlış görünüyordu geçen gün baktığımda.

goo.gl/qBNZmW
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

organik cimri taklidi olmuş.

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Raskilinskov
    Raskilinskov's avatar
    Erkek

şunu aslında kurumsalamrketler yerine yerelmarketlere uygulansa çok daha güze olur yerel marketler borsa istnabul gibi amk sürekli fiyat farkı illaki oluyor özelikle anadoluda

bu millete müstehak
Toplam Hit: 836 Toplam Mesaj: 12
market tübiat