İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
Tum Muritlere Bedava Adrese Teslim Cam Sisede Hugo Boss Orange Bay Bayan Ve Lacoste Parfum Firsati
Tum Muritlere Bedava Adrese Teslim Cam Sisede Hugo Boss Orange Bay Bayan Ve Lacoste Parfum Firsati
-
birer tane mi? dün üçünü de işaretleyip iki farklı ülkeye istedim hayırlısı bakalım :D
-
hacım yarın doğum günüm parfümüm yok :D
Ziraatci tarafından 13/Eki/13 13:25 tarihinde düzenlenmiştir -
kucucuk bı bez gelio ben istemiştim posta kutusuna koymuşlar iki tane birini başkası açıp içindeki bezi almış :) bez dediysek 2 tane bozuk para büyüklüğünde
-
3ünü de işaretledim lacoste da çüş bi tane seç, üçünü de istiyosan storemize bekleriz diyo :d
3D gözlük işine dönmesin de :)
edit: o bezle yapılabilecek tek şey, taharet almak :// keşke önce konuyu okusaydım mk :S
joe_black tarafından 13/Eki/13 14:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Bez için mi form doldurduk şimdi :D Bezi saklarım savan.avi olduk :D
-
antivir-US bunu yazdı
Çıkan bezi az bi suyun içinde kaynatın, boş bi parfüm şişesine bezle kaynamış suyu doldurup kullanın amk (bez içinde kalsın yine) azıcık türk kafasıyla düşünün la (:
vay arkadaş :D bu saf türk ırkından geliyor amk :D
-
Sonuna kadar okumakta fayda var :)
-
Efendi bunu yazdı
Sonuna kadar okumakta fayda var :)
Amk 5 şişe parfümden 5 tane atmık bezine kadar getirdik mevzuyu kafamı sikeyim :|
-
bezini geçtim ulan adam paylaşmış (ki belki aylardır süren bir olaydı bu bedava sample dağıtımı) iki dkda amına koymuşsunuz bütün parfümlerin. form doldurdum vermiyor hata diyor dude diyor vermiyor
-
Lacoste'in hepsini sipariş ettim bakalım. Bedava mal göz cıkarmaz ne de olsa.
FREE SAMPLE
THANK YOU. YOU HAVE REQUESTED A SAMPLE.
Your request ID is XXXXXXX.
Want to know where your sample is?
Follow this link www.sampleupdate.com and enter this code when asked.