folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tüm Tahribat Müritlerine Duyuru

Tüm Tahribat Müritlerine Duyuru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HollyTwo
    HollyTwo's avatar
    Erkek
    evet sizin gibi yalaka insanlar varya ondan böyle burası. ben anladım. asıl salak sizin o örümcek tutmuş beyniniz. siz benle dalga geçene kadar açın bilmem nereniz le dalga geçin yalaka insanlar. sırf o site yöneticilerine yalakalık yapmak için neler yazıyorsunuz. ne alakası var demeyin en azından günde 10 defa trojanlı program geliyor. tamam gönderilenleri teker teker inceleyemezler ama yiyenler yazıyor bu trojanlı diye niye kaldırmıyorlar siteden. ayrıca arkadaşlarım ve ben buraya hack için felan gelmedik hoşumuza gitti site tariqat felan ayaklarına ve ortamda güzeldi geldik ama bazı a.q lar böyle ortamı bozuyor

///**Bizim GErçek kıldıklarımız siz hayalbile edemezsiniz**////
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tam1Hacker
    Tam1Hacker's avatar
    Erkek

lan deget allan lameri sen git çicek forumlarinda konu aç hadi anam

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    daha senın dedıgın sekılde bana su lınk temız degıldır deyyu uyarı mesajı gelmedı. Atma recep dın kardesıyız derım. Bıde uslubunu degıstır kardes ayıp olmuyormu hem sıtenın bırlıgınden soz edıyon hemde butun murıtlere kufur yagdırıyon. Sadece onerı yanı yıne kendın bılın...Bız kımseyı asılsız mesnedsız ıddıalarla yerden yere vurmuyoz. Orda bısey yazmısım bak bı sayfa once zahmet edıp okursan konunun ozune ınersın..

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mir
    Mir's avatar
    Erkek

Arkadaşım sazan gibi düşüyorsan bunda burdakilerin sorunu değil... her programı indirme... yeri gelir burda çok sağlam antivirüs ve diğer koruma programlarınıda downloada sunuyoruz... beğenmiyorsan forum site çok... buyrun sizi önden alalım...

Arkadaşa kapıyı gösterin :)

Düşe kalka büyür ve öğrenir insan...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HollyTwo
    HollyTwo's avatar
    Erkek

evet canım sen dedinya ben hemen gidiyorum. ne kadaaaaaar aptal sın yaw hala konudan anlamamışsın bide yazıyorsun hemii. çiçekle böcekle işimiz olmaz koçum. sadece bir öneri sunduk okadar hala aptal aptal yazıyon kuş beyinli.

///**Bizim GErçek kıldıklarımız siz hayalbile edemezsiniz**////
Toplam Hit: 4740 Toplam Mesaj: 26