folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tüm Tahribat'tan Yardım..Psikolojik Travma..

Tüm Tahribat'tan Yardım..Psikolojik Travma..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

Özel mesajla yazışmaya başlayabliriz. Yüz yüze olmasa da sıkıntını zamanla azaltabilmek için sana yardımcı olabilirim. Mesleğim psikolojik danışmanlık sana da e-posta veya messenger danışmanlığı yapabilirim zaman buldukça.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

hocam sen o borcu nasıl kapatmayı düşünüyorsun ailenden yardımsız çalışarak kapatacaksan ne tür bir iş yapacaksın çok merak ediyorum o konuda aydınlatır mısın bizi ?

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clickanddie
    Clickanddie's avatar
    Erkek

Müzik dinleme spor a başla ( halısaha futbolu çok zevkli nan ) bol bol su içip sabahları erken kalk bişeylerle oyalan. Telefon kullanma yemeğini kendin yap ve yaparken zevk al. bir işe gir ve işini severek yap bir kız bul (Hepsi tamamda benim yıllardır yapamadığım tek şeybu. ya tipsizim farkında değilmi ya da asosyalim aşık olamıyorum ) günde 1 saat kendine ayır ve sadece koltukta dik bir şekilde oturup kafanı öne eğ gözlerini kapat yarı uyur gibi hiç bir şey ama hiç bir şey düşünme. Paronayaklıktan uzak dur. en önemlisi canını sıkma Çünkü hayat bazı yavşaklara veya bazı tatsız olaylara kızacak kadar uzun değil.

Anlatmak istediğim küçük şeylerle mutlu olabilirsin. Psikolojini bu dediklerim düzeltir. Benzer bir durum yaşamışlığım var ve hala düzelmeye çalışıyorum aslında yeni başladım sayılır. Sende başla çok çok işe yarıyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

body e git bak ben gidiyorum moruk kendime öz güvenim geldi kodummu oturturum :D

body den sonra kickbox a gidicem kafa göz kırıcam biraz

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exception
    exception's avatar
    Erkek

hocam metal müzikten uzak dur ve egolarından kurtul =/

A man may be born, but in order to be born he must first die, and in order to die he must first awake.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seref45
    seref45's avatar
    Erkek

hoca zengin bi hatun bul anladın sen onu..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Profesor
    Profesor's avatar
    Erkek

kardeş nerde yaptın o kadar borcu tombalada falan mı? ailenin tepkisi ne kadar sert olur bilmiyorum ama birazını onlara kapattırabilirsin.yoksa çalışarak zor kapatırsın o borcu aman aman sakın tefecilere falan bulaşma yanarsın

neyse ne laannn....
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AnaMuhalefet
    AnaMuhalefet's avatar
    Erkek

Profesor bunu yazdı:
    -----------------------------

kardeş nerde yaptın o kadar borcu tombalada falan mı? ailenin tepkisi ne kadar sert olur bilmiyorum ama birazını onlara kapattırabilirsin.yoksa çalışarak zor kapatırsın o borcu aman aman sakın tefecilere falan bulaşma yanarsın

-----------------------------

Dediği gibi ben de düşünüyorum...10500 ödeyemediğin borcun diyelim.

Yani eksiye düştüğün kısım, toplam kaç para kaybettin??? ( Yani +x liradan  -10500'e )

Bir işi: " BİLMEYEN " ELEŞTİRİR, " AZ BİLEN " AKIL VERİR, " YAPAMAYAN " ÇAMUR ATAR, " BİLEN " YAPAR.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BoRn2beBaD
    BoRn2beBaD's avatar
    Erkek

hocam arkadaş çevresi insanın hayatında herşeydir iyi dostlarin varsa sahip çıkarlar borcunu öderler bişey yaparlar önce böyle bi dost bul ve asla kaybetme ondan sonra ruh halin için bi hobiyle uğraş örneğin spor arkadaş body yap demiş ne bilim body yap koş balık tut bişeylerle uğraş bunlar insanı çok rahatlatıyo ruh olarak emin ol ben içim ne zaman sıkılsa spor yaparım.Borcun içinde ailenin durumu iyise git açıkça konuş yada değişik para kazanma taktikleri düşün derim..xD

Kısmette varsa uçmak engel değil,balık olmak !
Toplam Hit: 3617 Toplam Mesaj: 30