Tüm Tahribat'tan Yardım..Psikolojik Travma..
-
Özel mesajla yazışmaya başlayabliriz. Yüz yüze olmasa da sıkıntını zamanla azaltabilmek için sana yardımcı olabilirim. Mesleğim psikolojik danışmanlık sana da e-posta veya messenger danışmanlığı yapabilirim zaman buldukça.
-
hocam sen o borcu nasıl kapatmayı düşünüyorsun ailenden yardımsız çalışarak kapatacaksan ne tür bir iş yapacaksın çok merak ediyorum o konuda aydınlatır mısın bizi ?
-
Müzik dinleme spor a başla ( halısaha futbolu çok zevkli nan ) bol bol su içip sabahları erken kalk bişeylerle oyalan. Telefon kullanma yemeğini kendin yap ve yaparken zevk al. bir işe gir ve işini severek yap bir kız bul (Hepsi tamamda benim yıllardır yapamadığım tek şeybu. ya tipsizim farkında değilmi ya da asosyalim aşık olamıyorum ) günde 1 saat kendine ayır ve sadece koltukta dik bir şekilde oturup kafanı öne eğ gözlerini kapat yarı uyur gibi hiç bir şey ama hiç bir şey düşünme. Paronayaklıktan uzak dur. en önemlisi canını sıkma Çünkü hayat bazı yavşaklara veya bazı tatsız olaylara kızacak kadar uzun değil.
Anlatmak istediğim küçük şeylerle mutlu olabilirsin. Psikolojini bu dediklerim düzeltir. Benzer bir durum yaşamışlığım var ve hala düzelmeye çalışıyorum aslında yeni başladım sayılır. Sende başla çok çok işe yarıyor.
-
body e git bak ben gidiyorum moruk kendime öz güvenim geldi kodummu oturturum :D
body den sonra kickbox a gidicem kafa göz kırıcam biraz
-
hocam metal müzikten uzak dur ve egolarından kurtul =/
-
hoca zengin bi hatun bul anladın sen onu..
-
kardeş nerde yaptın o kadar borcu tombalada falan mı? ailenin tepkisi ne kadar sert olur bilmiyorum ama birazını onlara kapattırabilirsin.yoksa çalışarak zor kapatırsın o borcu aman aman sakın tefecilere falan bulaşma yanarsın
-
Profesor bunu yazdı:
-----------------------------
kardeş nerde yaptın o kadar borcu tombalada falan mı? ailenin tepkisi ne kadar sert olur bilmiyorum ama birazını onlara kapattırabilirsin.yoksa çalışarak zor kapatırsın o borcu aman aman sakın tefecilere falan bulaşma yanarsın
-----------------------------Dediği gibi ben de düşünüyorum...10500 ödeyemediğin borcun diyelim.
Yani eksiye düştüğün kısım, toplam kaç para kaybettin??? ( Yani +x liradan -10500'e )
-
hocam arkadaş çevresi insanın hayatında herşeydir iyi dostlarin varsa sahip çıkarlar borcunu öderler bişey yaparlar önce böyle bi dost bul ve asla kaybetme ondan sonra ruh halin için bi hobiyle uğraş örneğin spor arkadaş body yap demiş ne bilim body yap koş balık tut bişeylerle uğraş bunlar insanı çok rahatlatıyo ruh olarak emin ol ben içim ne zaman sıkılsa spor yaparım.Borcun içinde ailenin durumu iyise git açıkça konuş yada değişik para kazanma taktikleri düşün derim..xD