Tüm Zamanların En İyi Filmi:Godfather
-
şahsen wanted vforvendatta saw serisi godfather matrix serisi bu listede olması gerekir ama bi tek godfather var...
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
godfather bence reklamdan kazanıyo. Senelerdir herkes onu gelmiş geçmiş en iyi film diye biliyor. şimdi anket yapılsa sonra bi daha yapılsa bi daha hep birinci çıkar.
-----------------------------olurmu bea bu yaşıma geldim filmi daha bu sene izledim bi daha öle film izlermiyim bilmiom
-
en iyi godfather bencede
the papillon da listede olabilirdi
-
Liste saçma :|
SağLam bi arşivci oLaraktan 781 adet divx(4ü sabaha iner 785 dieLim :) İlk 5'im izLenmesse oLmaz dediğim fiLmLer :)
1- The Shawshank Redemption2- A BeautifuL Mind
3- oLdboy
4- American History X
5- 25th Hour
Eğer vurdu-kırdı,atLadı-zıpLadı,boş bi komedi veya anLamsız bi dram istiyosanız bu iLk 5'i izLemeyin derim ama mesaj veren fiLmLeri anLamLı fiLmLeri seviyosanız kaçırmayın :)
-
1 fight club
2 godfather
3 a beautiful mind
4 babam ve oğlum5 reqiuem for a dream
6 the crow
7 saw serisi
8 anestezi
9 Apocalypse now
10 star wars serisi
... -
hasiktirsinler ordan tüm zamanların en iyi filmi matrix dir bi kere. salak salak filmleri koymuşlar. hani v for vendetta nerde? yüzüklerin efendisi, testere? requiem for a dream? benim beğendiğim filmelerin hiçbiri yok lan listede bi tek godfather var. aq bu listeyi hazırlayanın.
-
Benim favori filmlerim: Amerikan Güzeli, Müfreze, Geyik Avı, Mulholland Sürüşü, Oldboy.
-
yaw esaretin bedeli şu ana kadar izlediğim en ii film bence bu listede 1.olmalı:)
-
hani burda amerikan pastası,temel içgüdü yok (:
-
zübük
eşkıya
gülen adam
v for vendetta
arizona dream [mutlaka izleyin]
beyaz şeytan [gerçek hayattan filme uyarlama diğer adı the blow]
kpax
Yakala yakalayabilirsen [gerçek hayattan filme uyarlama]