Tumblr Da Gördüğüm Bu Resimde Ki Balonla Alakalı
-
Şimdi arkadaşlar bu fakemi bilmiyorum ama böyle sert balon lazım bana ne yapacaksın derseniz yaz ayların da yuvarlanarak deniz üzerin de amaç gezmek yada bu tür balon nasıl temin ederiz güzel bir şeye benziyor ki varsa da buna tıpa şekli nasıl yaparız malum deniz suyu almaması için

-
Fake değil hocam bayadır var bu tür şeyler
-
Hocam vardırda fiyatları fazladır benzer ilan 750 TL diyor ama
Edit : Bi ara Jackie Chan filminde vardı dağdan yuvarlanıyordu ama onun ki kaliteli birşeye benziyordu :D
JuMaN tarafından 18/Kas/13 00:46 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam havuzlardda bunlardan çok var :)
adana da decathlon da bakayım yarın.
-
Aga düşünsene herkes yüzerken sen balonla yuvarlanıyorsun deniz de :D
-
myblackworldweb bunu yazdı
hocam havuzlardda bunlardan çok var :)
adana da decathlon da bakayım yarın.
decathlon mu açıldı adanaya :W ulan memleketimi özledim ya.
-
turistik otellerde olur genelde .. hani şu turistleri eğlendirmek için yapılan animasyonlar vs var ya havuzlarda..
-
Hocam fazla dayanamazsın ona,
poşey gibi bişey oluyor, fermuarı açılıyor içine giriyosun sonra komprösörle hava basıyorlar ( sanırım fazla basarsalar riskli tabi )
şişince de hemen normal parti balonu bağlarcasına hızla fermuarı kapatıp üstüne koli bandı geçiyorlar :D o anda sesler algı görüş falan hepsi değişiyor
İçerde durdukça nefesinle ısınıyorsun, oksijen oranı git gide azalmakta falan, kendi imkanlarınla çıkman da çok zor :D
ayrıca dağdan bayırdan yuvarlanamazsın mesela, içeriye hissettirir darbeleri.
şu da var, ayağa kalkmak zor, bel ağrısı çok yapıyor
ondan sonracığıma...
heh, kaçak oluyor genelde, su alıyor kıyafetlerle girdiysen ıslanıyosun vıcık vıcık
he bi de öyle karada yuvarlandığın gibi denizde yuvarlanamıyosun. su oynak olduğun için yerinde sayıyorsun. ileriye zıplayarak gitmen gerek :D
Ne boktan bi tecrübeymiş yahu benim için :D
-
Bizim millet biraz dalgacı toplu iğneyi batırırlar :D
-
Mert_648 bunu yazdı
Bizim millet biraz dalgacı toplu iğneyi batırırlar :D
O zaman öte şemsiye açılır :D
none işte ben de aslın da ona bir çözüm bulmaya çalışıyorum vandam mıydı bir yok sa cekicen film demi görmüşdüm ne sert olanları vardı galiba
-
Hocam o aletle denize açılırsan ölürsün mazallah.
1- İçine kompresör ile hava basılıyor ve doğal olara ksızdırmaması için kapatılıyor. Bu da içerdeki havanın zamanla bitmesi demek.
2- O balonla istediğin kadar tepin 5 mt öteye ilerleyemezsin çünkü suyun üzerindesin.
3- Belli bir süre sonra o balonlar su almaya başlıyor.
Ha bide bunun kara için olanları var onlar güzel. 2 katlı oluyorlar arada darbeleri emecek şekilde tüp tüp şeyler var. Aynı şekilde giriyorsun içine seni bayırdan salıyorlar ama göründüğü kadar eğlenceli değil, tabi moloz gibi yuvarlanıyon :D
torpedo_XL tarafından 18/Kas/13 02:00 tarihinde düzenlenmiştir