folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Tumblr Da Gördüğüm Bu Resimde Ki Balonla Alakalı

Tumblr Da Gördüğüm Bu Resimde Ki Balonla Alakalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Şimdi arkadaşlar bu fakemi bilmiyorum ama böyle sert balon lazım bana ne yapacaksın derseniz yaz ayların da yuvarlanarak deniz üzerin de amaç gezmek yada bu tür balon nasıl temin ederiz güzel bir şeye benziyor ki varsa da buna tıpa şekli nasıl yaparız malum deniz suyu almaması için 

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Fake değil hocam bayadır var bu tür şeyler

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JuMaN
    JuMaN's avatar
    Erkek

Hocam vardırda fiyatları fazladır benzer ilan  750 TL diyor ama

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-hobi-oyuncak-ticari-oyun-makinesi-water-ball-su-topu-mix-tpu-wst-10143-130153393/detay/

Edit : Bi ara Jackie Chan filminde vardı dağdan yuvarlanıyordu ama onun ki kaliteli birşeye benziyordu :D

JuMaN tarafından 18/Kas/13 00:46 tarihinde düzenlenmiştir

[URL=https://meettomy.site] Pretty Womans from your city[/URL]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

hocam havuzlardda bunlardan çok var :)

adana da decathlon da bakayım yarın.

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Aga düşünsene herkes yüzerken sen balonla yuvarlanıyorsun deniz de :D

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    myblackworldweb bunu yazdı

hocam havuzlardda bunlardan çok var :)

adana da decathlon da bakayım yarın.

decathlon mu açıldı adanaya :W ulan memleketimi özledim ya.

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

turistik otellerde olur genelde .. hani şu turistleri eğlendirmek için yapılan animasyonlar vs var ya havuzlarda..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Hocam fazla dayanamazsın ona,

poşey gibi bişey oluyor, fermuarı açılıyor içine giriyosun sonra komprösörle hava basıyorlar ( sanırım fazla basarsalar riskli tabi )

şişince de hemen normal parti balonu bağlarcasına hızla fermuarı kapatıp üstüne koli bandı geçiyorlar :D o anda sesler algı görüş falan hepsi değişiyor

İçerde durdukça nefesinle ısınıyorsun, oksijen oranı git gide azalmakta falan, kendi imkanlarınla çıkman da çok zor :D

ayrıca dağdan bayırdan yuvarlanamazsın mesela, içeriye hissettirir darbeleri.

şu da var, ayağa kalkmak zor, bel ağrısı çok yapıyor

ondan sonracığıma...

heh, kaçak oluyor genelde, su alıyor kıyafetlerle girdiysen ıslanıyosun vıcık vıcık

he bi de öyle karada yuvarlandığın gibi denizde yuvarlanamıyosun. su oynak olduğun için yerinde sayıyorsun. ileriye zıplayarak gitmen gerek :D

Ne boktan bi tecrübeymiş yahu benim için :D

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

Bizim millet biraz dalgacı  toplu iğneyi batırırlar :D 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Mert_648 bunu yazdı

Bizim millet biraz dalgacı  toplu iğneyi batırırlar :D 

O zaman öte şemsiye açılır :D

none işte ben de aslın da ona bir çözüm bulmaya çalışıyorum  vandam mıydı bir yok sa cekicen film demi görmüşdüm ne sert olanları vardı galiba

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam o aletle denize açılırsan ölürsün mazallah.

1- İçine kompresör ile hava basılıyor ve doğal olara ksızdırmaması için kapatılıyor. Bu da içerdeki havanın zamanla bitmesi demek.

2- O balonla istediğin kadar tepin 5 mt öteye ilerleyemezsin çünkü suyun üzerindesin.

3- Belli bir süre sonra o balonlar su almaya başlıyor.

Ha bide bunun kara için olanları var onlar güzel. 2 katlı oluyorlar arada darbeleri emecek şekilde tüp tüp şeyler var. Aynı şekilde giriyorsun içine seni bayırdan salıyorlar ama göründüğü kadar eğlenceli değil, tabi moloz gibi yuvarlanıyon :D

torpedo_XL tarafından 18/Kas/13 02:00 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 4038 Toplam Mesaj: 14