Tümer Metin Fenerde...!!!
-
sevgili tümer metin beşiktaş-fenerbahçe maçlarında yedek kulubesinden çıkabilirse eğer,fenerli arkadaşlar duacı olsun.yahu o adamı çarşı grubu maçta oynatır mı acaba?zaten bende en ön sıralarda kafasına şişe atmak için bekliyor olacağım(tabi yedek kulubesinin arkasında ki sıralarda ne de olsa sezon boyunca orda çıkamayacak [: ).Yüzsüz pislik şerefini iki kuruşa satan adam.İyiki de gitmiş be kurtulmuşuz Beşiktaş camiası olarak bu heriften.
-
tümer metinin a.q bi mok olmaz daha ondan burak var antalayadan alınan beş tane tümer metin eder.
-
:)
-
Nobre Beşiktaşa Gitti Fenerliler Bişey Demedi
Ama Tümer Fenere Gelince İbne,Paragöz Oldu Ne İş Anlamadım
Televizyonda Mal Mal Konuşuyorlar Yok Komutanı İnş. Beşiktaşlı Olurmuş.
Profesyonellik Bu Mal Beşiktaş Yönetimi Bırakmasaydı Şimdi Hiç Bişi Söylemeye Hakkınız Yok Tümere Yada Nobreye Kötü Laf Söyleyen O.Ç Dir.
Profesyonel Olun , Adam Olun.
-
hackerbey önce sen adam konuşmasını bil.
Professyonellik para uğruna her bi boku yapmaksa .ikmişim o profesyönelliği profesyonellikten daha önemli şeylerde var.
Tümer kendi bile demiş yolda yürürken herkes düşman gibi bakıyor bana diye hiç mi fenerli yok diye.Fenerliler sahip çıkın bana diye öyle ortada kalır işte.
Futbol hayatı bitince hangi külüpte hizmet edicek.Beşiktaş geri almaz.FEner kapı önüne koyar.
Etimesgutspora gider oda yardımcı kaleci antroner olarak. -
a.q serefsizligin adi profosyonellik olmus...
-
Besiktasın Çarsısından cıktık yola geliyoruz
kanatlarının altında biz ölmeye gidiyoruz
7 tepeli sehrinde varmı senden kralı
adını desturla anacak alemin göt oglanları
eeeeee arkadaşlar ezikbahce için sunu hatırlayalım onlara ziken yaranıo
BİZ ONUN CEZASINI : İNÖNÜ MAHKEMESİNDE İDAM OLARAK VERİCEZ kimse merak etmesin -
Abi Tümer'in askerlik sorununu merak etmeyin Aziz Yıldırım onu çözmüş :)
http://img149.imageshack.us/my.php?image=tmerkimlik1os.gif
-
Tümer gitti Nobre gitti bitti artık abu imza da halloldu askere de gidicekmiş sallayın artık
-
eger o herifi askere almazlarsa 40 yasına gelene kadar askere gidenin a.q.
Toplam Hit: 8920 Toplam Mesaj: 71