folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Tuncay Şanlıdan Manyak Gol!!!!!

Tuncay Şanlıdan Manyak Gol!!!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek

galatsaraylı futbolcular yine de gitti fenerden gidemediyse bu fenerin başarısızlığıdır.

not: inş başarılı olur.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    fenerist07 bunu yazdı:
    -----------------------------
    cumhuriyet öncesi bi olay olan tek bir tanıgı olmayan 7-0 ı tribününe son fb macında pankart yapıp üstüne o mactada yenilen bi takım taraftarından bu sözü duymak ilginc :) inamotoya dahi basarılı dien bi arkadastan basarı kavramı hakkında bilgi almak dahada ilginc :S
    -----------------------------
    Ben dedim iyi yapmışlar diye onlar gs'yi anlamamış taraftarlardır onlarda da başarı kavramı oturmamıştır yani senin gibi fln tek başarıya takılmış kişilerdir:) pesimist anladın sen(bu msj senle ilgili diil)...Senin gibiler yüzünden arada sapıtıyorum fenerist07 ben ne zaman inamoto başarılıdır dedim! Ben inamoto iyi oyuncudur dedim Gs'de başarılı oynayamadı nedenleri vardır dedim ve saydım,kendi kafanda yorumluyosunda senin gibi bişeyler uyduran birinin yorumlamasına ihtiyacım yok,benim yazmadığım bişeyi bana mal etme!İnamoto Gs'de vasat oynamıştır 1-2 maçta yükselişleri vardır ama kendini gösterememiştir.İnamoto başarılıdır ama senin gibi futbolu fenerbahçeden ibaret gibi gören birinin Japonya'nın yada başka bi takımın maçlarını izlemesini beklemem:)

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    Başarılı olsun sonuçta Türk uşağıdır.Yabancı bi ülkede bizi temsil eden birini(istisnalar hariç) ben gs'den gitmiş gibi görürüm.Amk gol kralı olsun,real madride gitsin temsil etsin bizi,mutlu olurum.O ayrı...

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
Toplam Hit: 2104 Toplam Mesaj: 14