Tünelin Bir Ucu İskoçya'da Bir Ucu Türkiye'de !
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------
Britanya adasıyla Avrupa arasındaki denizi nasıl geçmişler?
-----------------------------h
h
h>>>>>>>>>>>>bu bölge kıyının deniz içindeki uzantısı
h
h
h
hh hh2
hh hh2 >>>>>>> hani maşrapayı kovaya ters daldırırsın da içinde hava kalır ya, hani lostta rockcı cocugun öldügü yer altı tesisindeki
hh hh2 havuz gibi düşün orda hava kalıyor, bide müfettiş gadged'in doktorun su altındaki tesisinde de vardı hani, neyse orda
hh HAVA hh2 hava kalıyor malum ordan, ZZZ noktasından çıkıp hh2'lerin üstünü toprakla örüp sonra hh2lerin içinden tünel kaz-
hh hh2 mış olabilirler, ben mühendis olcak adammışım ya
hh _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ hh2
ZZZZ
-
glaurung bunu yazdı:
Fatih bunu yazdı:
Britanya adasıyla Avrupa arasındaki denizi nasıl geçmişler?
-----------------------------h
h
h>>>>>>>>>>>>bu bölge kıyının deniz içindeki uzantısı
h
h
h
hh hh2
hh hh2 >>>>>>> hani maşrapayı kovaya ters daldırırsın da içinde hava kalır ya, hani lostta rockcı cocugun öldügü yer altı tesisindeki
hh hh2 havuz gibi düşün orda hava kalıyor, bide müfettiş gadged'in doktorun su altındaki tesisinde de vardı hani, neyse orda
hh HAVA hh2 hava kalıyor malum ordan, ZZZ noktasından çıkıp hh2'lerin üstünü toprakla örüp sonra hh2lerin içinden tünel kaz-
hh hh2 mış olabilirler, ben mühendis olcak adammışım ya
hh _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ hh2
ZZZZ
-----------------------------heçbişey anlamadım.
-
-
o zaman Anadolu toprakları toptan yükselmiş mi :D coğrafya dersinde görürdük 4. zamanda ne olmuş çocuklar Anadolu toptan yükselmiş. Muhtemelen büyütülecek bir şey yok yahut o aralar adet olunduğu şekilde insanlığın olduğu her yerde tüneller kazılmış Kayseriden Nevşehire Almanya da var yine uzuun uzuun tüneller farklı zamanlarda da olsa insanlar ihtiyaç hasıl olunca kazmışlar medeniyette geliştikçe her nesil biraz daha kazmış en nihayetinde kimileri birbirine bağlanmış bla bla bla ve son olarak elemanın biri gelmiş bulmuş Skoçyadan Anadoluya kadar kafasında birleştirmiş.