Tunnel Animation (Shaban Interactive)
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
Bu kaliteli animasyonlara, bu kadar programa hakim olmaya bence Türkçe bir isim yakışır.
Senden bir mürit kardeşin olarak rica shaban int. yerine Trkçe bir isim kullanman.
Unutma ki Türkiyenin adını bilişim sektöründe en hızlı olarak yaptığımız projelerde Türkçe isim kullanarak yayabiliriz.
Çok bilmiş olarak düşünme beni ilk baştan beri aklımdaydı şimdi söyliyeyim dedim.
-----------------------------Hocam :D Zaten Turkce isim :D yazilisini ingilizce yazdim :D "Shaban=Şaban" inngilizce yazilisini kulanmamin nedeni yurt disina da is yapiyorum daha karizmatik duruyo :D
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------
Güzel iş gerçekten.
Yalnız tavandaki su yansıması sabit kalmış, ışığa göre yapılmasına rağmen yerdeki kanal izasında olmuş, halbuki dalgalanma tünel içinde duvalara kadar gidiyor. Tavanda karanlık bölgelerde azda olsa bunu belirtmen iyi olurdu diye düşünüyorum.
-----------------------------hocam suyun yansimasini hesaplattirtmadim. Onun icin Caustics acmam gerekiyor ve zaten 48 saat suren render onu acmamla beraber 70 saate cikabilir :D ama Ucret aldigim projelerde ona gore aciyorum tum effektleri ;)