folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Tur Acentasi İcin Cms Onerisi (Opencart Olurmu)

Tur Acentasi İcin Cms Onerisi (Opencart Olurmu)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Evet beyler bayanlar bi akil fikir almak icin yine sizlerin bilgilerine ihtiyac duyuyorum bir musterim web sitesi yaptirmak istiyor tur firmasi ile ilgili onerebileceginiz bi cms varmidir? Amac tur bileti satmak ve otel bilgilerini girmek online odeme olmayacak sadce rezervasyon amacli olacak aklomdan opencartta yapmak geliyor ancak arama ayarlarini bu sekilde gelistirebilormiyim emin olamadim. Bilen veya daha oncelerde yapan arkadaslar bana bi bilgi akil fikir verirse sevinirim.

delimiyim ben?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    ayhun bunu yazdı

Evet beyler bayanlar bi akil fikir almak icin yine sizlerin bilgilerine ihtiyac duyuyorum bir musterim web sitesi yaptirmak istiyor tur firmasi ile ilgili onerebileceginiz bi cms varmidir? Amac tur bileti satmak ve otel bilgilerini girmek online odeme olmayacak sadce rezervasyon amacli olacak aklomdan opencartta yapmak geliyor ancak arama ayarlarini bu sekilde gelistirebilormiyim emin olamadim. Bilen veya daha oncelerde yapan arkadaslar bana bi bilgi akil fikir verirse sevinirim.

2 sene once yapmıstım bonubon tasarımındaydı cok ta güzel olmuştu.olur komple panel tarafını özelleştirmen gerekiyor ama 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

otelleri urun olarak ekler her urunun icine tarih alani eklersin, musteri tarihi secer satin alirken.

yine urun sayfasinda da ayni urunun dolu tarihlerini cekip db den acilan tarih seysinde dolu olan tarihleri pasif yaparsin, yeter gibi.

ama bu sekilde yaparsan giris/cikis tarihi olayi zor olur. opencart dolu tarihleri siparis tablosunda tutacagi icin belki direk o sekilde sorgulayamazsin, ayri bi tabloya yazdirip tarihleri urun_id, dolutarih seklinde gidebilirsin. hem verilen iki tarih arasinda bos mu onu kontrol etmen de kolay olur

black implies white, self implies other, life implies death.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı

otelleri urun olarak ekler her urunun icine tarih alani eklersin, musteri tarihi secer satin alirken.

yine urun sayfasinda da ayni urunun dolu tarihlerini cekip db den acilan tarih seysinde dolu olan tarihleri pasif yaparsin, yeter gibi.

ama bu sekilde yaparsan giris/cikis tarihi olayi zor olur. opencart dolu tarihleri siparis tablosunda tutacagi icin belki direk o sekilde sorgulayamazsin, ayri bi tabloya yazdirip tarihleri urun_id, dolutarih seklinde gidebilirsin. hem verilen iki tarih arasinda bos mu onu kontrol etmen de kolay olur

Okadar guzel anlatmissinki okurken yemin ediyorum aklimda db kurup sorgulari yaptim da ben bunu kodlarda degisiklige giderek yapmam saniyorum cok zor gibi olurda bu isi alorsam ucreti karsiligi bu sorguyu yapacak modulu veya db eklentisini kodlarmisin ?

delimiyim ben?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    ayhun bunu yazdı

2 sene once yapmıstım bonubon tasarımındaydı cok ta güzel olmuştu.olur komple panel tarafını özelleştirmen gerekiyor ama 

Hipo hocam yaptigin sitenin adresini bi atsan incelesem bi sakincasi yoksa birde panel ozellestirmeden kastin bi ss varmidir gorebilecegim tam olarak bahsettigin seyi anlayamadim

delimiyim ben?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    ayhun bunu yazdı
    nurulmac11 bunu yazdı

Okadar guzel anlatmissinki okurken yemin ediyorum aklimda db kurup sorgulari yaptim da ben bunu kodlarda degisiklige giderek yapmam saniyorum cok zor gibi olurda bu isi alorsam ucreti karsiligi bu sorguyu yapacak modulu veya db eklentisini kodlarmisin ?

olur hocam yazarim.

ama ben postu illa opencart olur diye atmadim. opencartla olursa boyle olur bence.

belki daha uygun bi script te bulabilirsin, bi bak istersen. olmadi pm at yaparim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    ayhun bunu yazdı
    hipokondriyak bunu yazdı
    ayhun bunu yazdı

Hipo hocam yaptigin sitenin adresini bi atsan incelesem bi sakincasi yoksa birde panel ozellestirmeden kastin bi ss varmidir gorebilecegim tam olarak bahsettigin seyi anlayamadim

inan hatırlamıyorum . ozeleestırmeden kastım admın panelınde gereksız yerler urun agırlıgı kargo vs bolumlerı kaparsın komple oydu. 

örnegın musterın admın tarafında gereksız ayrıntıları gormemelı kargo kısımları agırlık vs cınsınden onları da zaten cssten bıle kapasan olur haa ıllakı donguden kaldıracagım dersen tum dosyalardan ve dbden kaldırırsın.

zaten opencartta sıparıs teslım teslım tarıhı olayı var bılıyorsun su tarıhte teslım et dıye fakat  . smdı modul baktım 

http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=18998&filter_search=hotel%20book

bu tarz bır modul satın alırsın aralıgı da belırtısın. benım ıste musterı ayrı bır modul yazdırmıstı ben arayuz hazırlamıstım . 

arayuz konusunda yardımcı olurum takılırsan fılan. 

book date kısmını saglıklı aktarırsan sorun yasamazsın. 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

soyle bisey buldum arsivde, bunla da yuruyebilirsin :

http://www.apphp.com/php-hotel-site/

http://www3.zippyshare.com/v/PUMrNkIl/file.html

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    designerboyalee
    designerboyalee's avatar
    Erkek

Bence opencartla çözersin bu işi hipokondriyak'ında dediği gibi biraz eklenti ve özelliklerle çok sağlam ve profesyonel bir sonuç çıkartırsın. Bir kaç bu işle alakalı tema linklerinide veriyorum incelersin.

http://livedemo00.template-help.com/opencart_54745/

http://welldone-oc-layout13.tonytemplates.com/ (favorim) http://www69.zippyshare.com/v/UhHzEW6p/file.html

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Herkesin ilgi ve alakasina ayri ayri tesekkur ederim. 

@designerboyalee hocam orneklerin icin tesekkur ederim. Pc basina gectigimde inceleyecegim.

@nurulmac11 hocam bi o linktekileri indirip kurcalayacagim diger konu ile ilgili rahatsiz ederim isi alirsam mutlaka.

@hipo hocam soyledigin eklentiyi inceleyip bazi kafama takilan yerlerde sorularim olucak rahatsiz ederim.

delimiyim ben?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Bi up olsun baska fikri olanlari gormek isteriz. 

delimiyim ben?
Toplam Hit: 1511 Toplam Mesaj: 13
cms onerisi tur firmasi icin cms