Tur Tavsiyesi Alabilir Miyim (Karadeniz Turu)
-
TeknikA bunu yazdıK4R4B4S4N bunu yazdı
Birkaç ekleme yapmak isterim.
Rize'de Rize kalesinin oralardaa kahvalto güzel olabiir. Çayelinde Lale lokantası var kurufasulyeyi kesinlikle ama kesinlikle yemelisin. Gidebilirsen Ayder full bina o yüzden Zilkale ziyaretinden sonra Palovit Şelalesi ile Pokut Yaylası tavsiye ederim. Harika yerler.
Artvin'de Çifte köprü ile Hatila vadisini görmelisin. Acemi şoförrlere dikkat et Hocam.
Rize Çayeli Lale lokantasında kurufasülye aklımdaydı nasıl yazmayı unuttum bilmiyorum . Kuru fasülye yanına kavurma + turbo sütlaç mutlaka ...
-
K4R4B4S4N bunu yazdı
Turla nasıl olur bilmem belki aklına yatar ya da başka soran olur diye yazıyorum , uçakla gitmeyi düşünüyorsan Trabzon havalimanı oto kirala , Trabzon'da Sümela manastır, Uzungöl yap (bence Uzungöl'ün pek görülecek birşeyi yok ) uzunsokakta bir tur at aşağıda ganita da çay simit yap belki çayı Trabzon boztepede de içebilirsin , Trabzon 1 güne bitti . Rize'de aydere çık, fırtına deresinde rafting olabilir giderken yol kenarında kırmızı benekli alabalık ya da muhlama yiyebilirsin 1 gün burda geçer . Çeçevaya uğrayabilirsin . Artvin arhavide mençuna şelalesine git , yol zordur ama görmeye değer sahil yolunda şelale restoranda balık yiyebilirsin 1 gün bitti . Diğer gün batuma git batumuda 1 güne gezersin oraya kiralık araçla gidemezsin zaten orada taksi kullan daha iyi . Son olarak borçka Karagöle git görmeden dönme bence , hava durumuna bak güzel havada gitmelisin yoksa onca yolu boşa gitmiş olursun . Bu programı gidiş Batum(hopa) dönüş Trabzon olarak ta yapabilirsin.
Rizede zipling yap. Yaylaları ve şelaleleri gez. Ayder Sofrasında saç kavurma ye. Çinçivada mutlaka muhlama ye. Rize pazar ilçesinde çınaraltı restoranında mutlaka döner ve laz böreği ye. Ordu boztepede teleferiğe bin. Samsunda bir yerde pideci vardı cadde üstünde ismini unuttum. Harika pideleri vardı. Şu anda tekrar orada olmak vardı 🥺😢
-
Madem dibine kadar gidersen Sarp'dan bi gürcü yap hacı. Kimle gideceğini bilemedim ama bekar gidiyorsanız gürcüde eğlenceli. :=) Biraz kumara düşersiniz.
-
wordros bunu yazdı
Madem dibine kadar gidersen Sarp'dan bi gürcü yap hacı. Kimle gideceğini bilemedim ama bekar gidiyorsanız gürcüde eğlenceli. :=) Biraz kumara düşersiniz.
covidde gürcüde mahsur kaldım 4 ay, şuan gürcüden sadece çıkış var giriş yok. Fena bi karantina dönemi atlattık orada daha da esnek bir şekilde devam ediyor.
-
tajdin bunu yazdıwordros bunu yazdı
covidde gürcüde mahsur kaldım 4 ay, şuan gürcüden sadece çıkış var giriş yok. Fena bi karantina dönemi atlattık orada daha da esnek bir şekilde devam ediyor.
Bilemedim hacı. Belki arkadaş gidene kadar işler değişir. Ben karadeniz'i daha çok mayıs-haziranda seviyorum zaten. Aslan de Rize Fındıklıdanım. İyi bilirim o tarafları.
-
bu sene için "bir karadeniz yaparız" ordan şuraya geçeriz diye bir ton plan yaptık,korona alt-üst etti herşeyi