Turistlerin Taşkınlıkları Kamerada
-

Turistlerin taşkınlıkları kamerada
Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde, bir kuyumcunun güvenlik kamerasına takılan görüntüler şok etkisi yarattı
Güncelleme:31 Ağustos 2009 05:15Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde, bir kuyumcunun güvenlik kamerasına takılan görüntüler şok etkisi yarattı
Gece yarısı eğlenceden dönen bir kadın turistin ana cadde kenarında kilodunu sıyırıp tuvalet ihtiyacını giderdiği, başka bir turistin ise elindeki içki şişesini dükkanın önüne fırlattığı görüldü.
Aynı zamanda Marmaris Kuyumcular Derneği Başkan Yardımcısı olan Özcan Bakca’ya ait Kemal Elgin Bulvarı No:4’te faaliyet yürüten Diana Kuyumculuk’un dış cepheye dönük güvenlik kameralarına son bir hafta içinde yansıyan görüntüler şaşkınlık yarattı. Görüntülerde, gece saat 04.00 sıralarında eğlenceden döndüğü anlaşılan iki kadın turistten biri, son derece işlek olan ana caddenin kenarında külodunu indirip kapalı olan bir dükkanın kepenklerine tuvaletini yapıyor. Diğer kadın turist de otomobilden kendisine laf atan kişilere parmağıyla arkadaşını işaret ediyor.Saat 01.30 sıralarında kaydedilen başka bir görüntüde ise yine eğlenceden döndüğü anlaşılan turist kafilesinden bir kadın elindeki içki şişesini halen açık olan dükkanın önüne fırlatıp hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam ediyor.
‘TURİST KALİTESİ ÇOK DÜŞTÜ’
Diana Kuyumculuk’un sahibi ve Marmaris Kuyumcular Derneği Başkan Yardımcısı Özcan Bakca, bir yıl boyunca kameralarına takılan turistlerin rezaletleriyle ilgili görüntülerden uzun metrajlı film çıkacağını belirterek, şöyle dedi: “Marmaris’e 1990’lı yıllarda gelen turistlerle şimdikilerin hiçbir alakası yok. Turist kalitesi her geçen gün düşüyor, müşteri portföyü kötüleşiyor. Yaptıkları rezaletlerin yanı sıra artık dükkanımıza gelen turistlerin içerideki malları çalacağı korkusunu taşıyoruz. O yüzden tezgahtarlarımız malları tek tek çıkarıyor. Dükkanımızın her tarafında kamera olmasına rağmen her yıl 50 parçaya yakın mal çaldırıyoruz” dedi.Alıntıdır... C/P
-
video varmı :Ç :P
-
kerim bunu yazdı:
-----------------------------
maalesef koymamışlar -
hmm bide, gecen ay adalar 'a gitmiştik ark 'larla vapurda dondurma satıyolardı arap 'ın bitanesi aldı tüm ailesine yiyenler paketini yiemeyenler bütün olarak dondurmayı denize attılar ağızları burunları dondurma silmiyolar bile..
şahit : emqcer :)
-
MaliAcikgoz bunu yazdı:
kerim bunu yazdı:
maalesef koymamışlar
zuhahah :D türk gençliği ülkemizi pisleten seksi turistlere neden pislettiğini sormak yerine vidyo varmı diye sordu :D -
yediler içtiler mıçmaları da lazım tabiki :D
-
aq denk gelirse çok çükecez bu turistlerden....
-
olayla ilintili olarak avşa'da rastladığm bir görüntüyü paylaşıim..
Gece 2 olmuş.plaja nazır balkonda rakı sefası yaparkene hemen altımızda ki bar'ın önünde mini etekli bar kızlarını dikizliyen abazan grup vardı.hepsi kaldırıma oturmuşlardı.bir taneside onların arkasında plajda bara bakarak elini fermuarına atmıştı.alkollü bir turistdi.adam kızlara bakarak önce fermuarını indirdi sonra aleti dışarı çıkararak asılmaya başladı.karşımda olmasına rağmen inanmakta güçlük çektim.yok artık lebron diyerek şuursuzca adamı izlemeye başladım.herifçioğlu o kadar insanın arasında 1 posta atmıştı.ne tesadüf ki hınca hınç dolu olan caddede bir allahın kulu adamı görmemişti.
-
nocturnal_mortum bunu yazdı:
-----------------------------olayla ilintili olarak avşa'da rastladığm bir görüntüyü paylaşıim..
Gece 2 olmuş.plaja nazır balkonda rakı sefası yaparkene hemen altımızda ki bar'ın önünde mini etekli bar kızlarını dikizliyen abazan grup vardı.hepsi kaldırıma oturmuşlardı.bir taneside onların arkasında plajda bara bakarak elini fermuarına atmıştı.alkollü bir turistdi.adam kızlara bakarak önce fermuarını indirdi sonra aleti dışarı çıkararak asılmaya başladı.karşımda olmasına rağmen inanmakta güçlük çektim.yok artık lebron diyerek şuursuzca adamı izlemeye başladım.herifçioğlu o kadar insanın arasında 1 posta atmıştı.ne tesadüf ki hınca hınç dolu olan caddede bir allahın kulu adamı görmemişti.
-----------------------------:D:D hacı bende buna benzer bısey gordum de yazlık mekanda deıl tabı. bıgun arkadasın evındeyız. gece 3 olmus balkonda muhabbetler cerez fln iste :=) .sokaga bı baktık hacı . adamın bırı cıkarmıs sallıyo ortalıga. arabalara fln surtuyo gormen lazım . :D. kısacası amac uzum yemek degil bagcıyı kovmak hacı . hep bu bitches turıstler yzunden .. :) saygılar..
-
muhahaha.keşke türk kızlarıda o kadar bitches olabilse.her yaz o bitches'lere çakmak için türkiyenin 6 bölgesinden(özellikle doğu) antalyaya yoğun bir göç yaşanıyor.amacında başarılı olanlar memleketlerine döndüğünde aristokrat takılıp türk kızlarına yüz vermiyorum ayaklarına giriyorlar(sanki kızların çok skindeydin) başarısız olanlar ise makus abazalık yaşantısının müzmin bir hastalık olduğuna riayet ederek tombalacılığa devam ediyorlar.
-
aynen oyle hacım :D yabancılar ztn bızımkılerı sex machıne olrk goruyo.hanı kıcımı sallasam hemen gelcekler hesabı. cok dustuk ya :D .