folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türk Birliği Kuruluyor

Türk Birliği Kuruluyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    DEVSIRME bunu yazdı:
    -----------------------------

Lemuria bunu yazdı:
    DEVSIRME bunu yazdı:
    o gelişmemeiş ülkeler dediğin dünya altın doğal gaz ve petrol stoğunun önemli bir kısmını elinde tutuyor.
    hahahahaha : ) .. o ülkeden çıkıyor olması o ülkenin büyük pay aldığı anlamına gelmez..kimisi rusya kimiside amerikanın kıçını yalıyor..geçtiğimiz yıllarda hep beraber şahit olduk özbekistan ve azerbaycan'daki ihtilal ayaklanmalarına.. siyonist devletler istedikleri gibi yön verebiliyor bu devletlere.. yapılanma sistemleri beş para etmez kendimize yazık ederiz bunların arasında..

İran gazının bir kısmını türkmenistandan alıyor türkmenistan gazı kesince iranda bize kesiyor. azerbeycandaki aliminyum ve altın stoklarını her türlü ısrara rağmen çıkartamıyor. birde arada hazar denizi var turizim açısından da avantajlı olan bu gölün altı full gaz. zaten türk birliği olursa bu kaynaklarını çıartabileceklerini, dayanabilecek bir ülke aradaıkları için türk birliğini istiyorlar. türkiyeninde işine gelir bu . :D

http://video.google.com/videoplay?docid=-680042511743914144&q=t%C3%BCrkbirdev+site%3Avideo.google.com&total=1&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0

Sana ne diorm sen bana neyin cevabını veriyorsun : ) ... Ayrıca Karatahta Hocam ben yine fikrimde ısrarlıyım neden diye soracak olursan kimilerine göre Timur'un kimilerine göre Alp Arslan'ın ideal'i olan kızıl elma veya Turan ismi ile anılan stratejik olgu bu değildir öncelikle bunun altını çizerim 2. olarak'ta şunu söyliicem..bu bahsi geçen ülkeler zamanında diyer birçok doğu ülkesi gibi Batı ülkelerinden çok daha lüks ve çok daha gelişmişdi askeri güçleri harikaydı alım değil satım yapıyordu önemli kontrol noktaları ellerindeydi ve bi birlik kurmak tek bayrak altında yaşamak mantıklı geliyordu ... şu anda o kadarda mantıklı değil bence manda ve himaye altında olan ülkelerle eften püften bir birlik kurmak adam tutturmuş turizm'i iyi şunu çıkarıyor bunu çıkarıyor...çıkarıyorda bize mi çıkarıyor ? kendilerine bile hayırları yok azeri doktorlar öğretmenler gelip Tr'de fahişelik yapıyor..erkekleri amelelik yapıor..kel'in ilacı olsa kendi başına sürer bu ülkeler arasında her bakımdan en gelişmişi biziz heba etmemek lazım kendimizi..

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

Aslında dediğin doğru Lemuria hocam,bu birlik için öngörülen ülkeler arasında en güçlüsü biziz ve ilk bakışta,birliği subvanse edecekmişiz gelebilir,ama sanmıyorumki

bu birlik için adım atılmadan önce çıkarlarımız düşünülmemiş olsun..Aklıma gelen ilk basit misal; Doğalgazda dışa bağımlıyız,ve Azerbaycan bize,gazını diğer ülkelere

verdiğinin yarı fiyatına verebilir..Real Kurd'un de dediği gibi,eğer bu birlik,sadece ve sadece kültür birliği amacıyla kurulacaksa,elbet ulvi bir amaç olur ancak,ölü 

doğmuş bir birlik olacaktır..

Çekil,Önümden Çekil...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı:

Sana ne diorm sen bana neyin cevabını veriyorsun : ) ... Ayrıca Karatahta Hocam ben yine fikrimde ısrarlıyım neden diye soracak olursan kimilerine göre Timur'un kimilerine göre Alp Arslan'ın ideal'i olan kızıl elma veya Turan ismi ile anılan stratejik olgu bu değildir öncelikle bunun altını çizerim 2. olarak'ta şunu söyliicem..bu bahsi geçen ülkeler zamanında diyer birçok doğu ülkesi gibi Batı ülkelerinden çok daha lüks ve çok daha gelişmişdi askeri güçleri harikaydı alım değil satım yapıyordu önemli kontrol noktaları ellerindeydi ve bi birlik kurmak tek bayrak altında yaşamak mantıklı geliyordu ... şu anda o kadarda mantıklı değil bence manda ve himaye altında olan ülkelerle eften püften bir birlik kurmak adam tutturmuş turizm'i iyi şunu çıkarıyor bunu çıkarıyor...çıkarıyorda bize mi çıkarıyor ? kendilerine bile hayırları yok azeri doktorlar öğretmenler gelip Tr'de fahişelik yapıyor..erkekleri amelelik yapıor..kel'in ilacı olsa kendi başına sürer bu ülkeler arasında her bakımdan en gelişmişi biziz heba etmemek lazım kendimizi..

Hocam dediğin gibi en güçlüsü biziz ama ben artık bi tarafta olma zamanı geldi diye düşünüyorum. AB'ye umut bağlıyacağımıza TürkBirDev daha iyi gibi geliyo hem AB de ülkelerin arasında hiçbir bağ yokken yani 1951 yılına kadar birbirlerine düşmanken böyle bi birlikle canlanıyolarsa. Kültürel ve tarih bağı olan ülkelerin birleşmesi daha hayırlı olur gibi geliyo. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    Duzenli aralıklarla tekrarlanan alısılagelmis bir organizasyon yapıyorlar, siz isi Türk birligine kadar dayandırmıssınız. Deprem olsa kıyamet koptu diyeceksiniz.
    hicbir alakası yoktur olayı saptırmayalım. Gelismemis dediginiz Türki ulkelerin hepsinde hayat standartı Türkiyedekinden yuksektir. Yer altı zenginliklerinin parasal boyutu akıl almayacak kadar buyuktur. Tek basına Kazakistanın 2 trilyon dolar cıkarılmamıs yer altı zenginligi vardır. Buna daha Türkmenistan Özbekistan Kırgızistan ve azerbaycanıda ekleyin ve tabii Türkiyeyide. Olmayacak bir ruya ama bir birlesme olursa kimsenin bu zenginlikler uzerinde soz soyleyecek gucu olmayacaktır. Ne rusya Türki devletleri somurebilir nede abd bizi. ne macarlar nede laapslar birlesime dahil edilmemelidir. benliklerinden tamamen kopmus insanların yuce bir gayede hicbir isi yoktur. bunlar haricindeki diger Turani halklar kesinlikle zamanla dahil olmalıdır. mogollar, koreliler, mançular, tunguzlar, yakutlar vs. Tabii bunlar sadece fantazi, en azından onumuzdeki 100-150yıl icin.

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek

DKN,farazi bir olay üzerinden yorum yapmıyor kimse..Haberin 1. Cümlesini okuman yeterliydi "Batının korkulu rüyası Türk Birliği nihayet kuruluyor. TBMM Başkanı Köksal Toptan, projenin gerçekleştirilmesi için kolları sıvadı"

Gördüğün gibi Meclis Başkanının girişimi üzerine yapıldı bu yorumlar.. 

Çekil,Önümden Çekil...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    adamlarda elektrik ve petrol dahi bedava napsınlar bizim gibi 350 milyar dolar borclu ulkeyi

Amphetamine Logic.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LostDream
    LostDream's avatar
    Erkek

fenerist07 bunu yazdı:
    adamlarda elektrik ve petrol dahi bedava napsınlar bizim gibi 350 milyar dolar borclu ulkeyi

Mükemmel bi yorum :D  

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Dünya birliğini kuralım krdeşler...

Ama önce ruslarla birleşelim, birleşmek lazım kardeşler...

Tüm dünaynın işçileri ve ezilen halklar birleşin...

vive la commune

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek
    ltcelik bunu yazdı:

Dünya birliğini kuralım krdeşler...

Ama önce ruslarla birleşelim, birleşmek lazım kardeşler...

Tüm dünaynın işçileri ve ezilen halklar birleşin...

vive la commune

ruslarla birleşmek he ? hani şu iş gücü günden güne eriyen rusya. =)) 

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

işte birileri rahatsız oldu bu tür girişimlerden. Turgut Özal da bunun için uğraşırken öldürüldü. şimdi de aynı fraksiyonlar iş başında . kapatma muhabbetleri ... yakında suıkastte olur darbe girişimleride. Haçlı zihniyetine yıllarca çektirmiş ve hezimete uğratmış osmanlı nın tekrar başlarına bela olmaması için herşeyi yaparlar bunlar.

bu birlik kurulursa dünyada söz sahibi olacak en güçlü kuvvet olur. düşmanlarımız  bunun farkında. buna ön ayak olan herkesi ezmeye çalışacak güçlerde boş durmayacak tabiki.

Temel adalettir .
Toplam Hit: 5930 Toplam Mesaj: 54