Türk Dövüş Oyunu
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------la burda levye fırlatma falan var onu yapamıyorum. hangi tuşlara bascaz?
son dövüşe geldim daha 1 levye fırlatamadan.
-----------------------------aynen hoca biz bişey fırlatamıyo muyuz
-
saqeslanger bunu yazdı:
-----------------------------Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------la burda levye fırlatma falan var onu yapamıyorum. hangi tuşlara bascaz?
son dövüşe geldim daha 1 levye fırlatamadan.
-----------------------------aynen hoca biz bişey fırlatamıyo muyuz
-----------------------------hacı onu siteye üyelerde sormuşda adamlar siz kendiniz çözün öyle bulun falan gibilerinden konusmuslar :)
-
hehe çok güzel lan sevdim ben valla yapana tebrikler
-
Ortam güzel ama flash bile olsa efektlerinin geliştirilmesi lazım
-
hareketler olmadan son bölümü geçmek çok zor ya kaldım sonda :D
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------hareketler olmadan son bölümü geçmek çok zor ya kaldım sonda :D
-----------------------------valla makas abiyi aldım hepsinin hamuna goydum. bitirdim oyunu. aslında hareketleri bilsek en kral liseli selim bence. ama bilmiyoz işte. onun için ya pala ya makas diyorum ben.
-
her zamanki gibi tahribat'ın profesyonel yazılımcıları buna da bok atabilmis, ne diyeyim, helal olsun.
isin icinde bir emek var ve bunu yapan Türk.
su basit sandıgınız oyunu yazabilmek icin kac sayfa kod yazıldıgı hakkında hicbir fikri yok bence bu laf atan elemanların.
layer'larla animasyon yapmakta cabası.
ondan sonra diyoruz bu ülke neden kalkınamıyor diye, baksana, bizim insanlarımız en iyisine alısmıs.
ne bekliyorsunuz anlamıyorum ki, Crysis ya da Call of Duty'nin rakibi mi ?
bu isler böyle böyle baslar bir ülkede, insanlar destek cıktıkca da büyür.
yapanların ellerine saglık.
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------her zamanki gibi tahribat'ın profesyonel yazılımcıları buna da bok atabilmis, ne diyeyim, helal olsun.
su basit sandıgınız oyunu yazabilmek icin kac sayfa kod yazıldıgı hakkında hicbir fikri yok bence bu laf atan elemanların.
ondan sonra diyoruz bu ülke neden kalkınamıyor diye, baksana, bizim insanlarımız en iyisine alısmıs.
-----------------------------Call of Duty tarzı birşey yapsa eyvallah, zaten orda kodlama, grafik, modelleme den de zor olan pazarlama işini yapabildekleri veya cesaret ettikleri için Türk yapmış helal diyoruz. Ama bu flash oyun, pazarlama gerekmiyor, kodlama yapmıştır doğru ama armorgames miniclip'e girersen bunun 10 katı daha kompleks oyunlar görürsün. Türk yaptı diye yalan mı söyleyelim. Flash heryerde flash, maliyet gerektirmiyor, cesaret gerektirmiyor, flash oyun yapmaya Türk yapmış helal demek zihin engelli bir kardeşimizin 2. dereceden bir denklem çözmesine aferim demek gibi birşey.
Gelgelelim ben oyunu beğendim ama komboları söylememişler resmen gerizekalılık yapmışlar. Kendin bul ne hacı ?
edit:
makas abbas,
ileri , geri, D - levye
ileri, geri, ileri, S - kemer
lee selim,
ileri, geri, ileri, D - aduket
ileri, geri, ileri S - Apçeki miydi neydi o tekvandoda :D
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------Andrei bunu yazdı:
-----------------------------her zamanki gibi tahribat'ın profesyonel yazılımcıları buna da bok atabilmis, ne diyeyim, helal olsun.
-----------------------------Call of Duty tarzı birşey yapsa eyvallah, zaten orda kodlama, grafik, modelleme den de zor olan pazarlama işini yapabildekleri veya cesaret ettikleri için Türk yapmış helal diyoruz. Ama bu flash oyun, pazarlama gerekmiyor, kodlama yapmıştır doğru ama armorgames miniclip'e girersen bunun 10 katı daha kompleks oyunlar görürsün. Türk yaptı diye yalan mı söyleyelim. Flash heryerde flash, maliyet gerektirmiyor, cesaret gerektirmiyor, flash oyun yapmaya Türk yapmış helal demek zihin engelli bir kardeşimizin 2. dereceden bir denklem çözmesine aferim demek gibi birşey.
Gelgelelim ben oyunu beğendim ama komboları söylememişler resmen gerizekalılık yapmışlar. Kendin bul ne hacı ?
-----------------------------oyunu fazla incelemedim, bakmadım kombo olayına.
tamam da kardesim, Türk flash oyun yapımcısı kac tane var memlekette ? veya kac flash oyunumuz var ?
benim düsüncem, ne olursa olsun yapılan seye destek cıkılması, destek cıkılırsa bunu yapan kisi daha iyilerini hedefler ve olay gelisir.
sen de o sekilde düsünüyorsun, saygı duyarım.
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------VBDream bunu yazdı:
-----------------------------Andrei bunu yazdı:
-----------------------------oyunu fazla incelemedim, bakmadım kombo olayına.
tamam da kardesim, Türk flash oyun yapımcısı kac tane var memlekette ? veya kac flash oyunumuz var ?
benim düsüncem, ne olursa olsun yapılan seye destek cıkılması, destek cıkılırsa bunu yapan kisi daha iyilerini hedefler ve olay gelisir.
sen de o sekilde düsünüyorsun, saygı duyarım.
-----------------------------hocam yapanda oynayanda alanda satanda hiç bakmıyor milletine. Flashgamelicence.com, bu siteye bak yapıyor ve satıyorlar. Stok Takip Türk programı hadi destek çıkalımla aynı şey. Yani yapan para için yapıyor senin için yapmıyorki :)
bu arada bende flash geliştiricisiyim.