Türk Erkeği Nasıl Bir Kadın İstiyor
-
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------
darkness_izmir bunu yazdı:
vermişken banada bunu versinlerde her sene 1-2-3 artık kacız olursa nüfüsu arttırıyım :)
-----------------------------Aksamlari yukardaki gibi
Sabahlarida asagidaki gibidir avril
-----------------------------ohhh bi saat güldüm bea :):) su özelliklerden karışık bi porsiyon olsun istediği kadar borcum olsun bea...
-
tek gülen sen değilsin abi kırıldım burda :D
-
güvenle güzellik önemli tabiiki. Düşünsene güzel bi karın var ama güvenilir değil sıcdıının resmidir o zaman :D
-
ooww shit avrile bak aq bülentt beyden daha betermiş.
-
şarap gibi olmalı
-
japon kızları daha sevimli oluyor... ama jennifer lopezi istiyorum.. bide drew barrymore..
-
Edit.
-
MaliAcikgoz bunu yazdı:
-----------------------------japon kızları daha sevimli oluyor... ama jennifer lopezi istiyorum.. bide drew barrymore..
-----------------------------üstad doğru söylüyosun ama benim koyduklarımın yanında asianların yeri bile olamaz düşüncesindeyim :D artık yvonne bende saplantı oldu.
-
baris_ekin bunu yazdı:
MaliAcikgoz bunu yazdı:
-----------------------------japon kızları daha sevimli oluyor... ama jennifer lopezi istiyorum.. bide drew barrymore..
-----------------------------üstad doğru söylüyosun ama benim koyduklarımın yanında asianların yeri bile olamaz düşüncesindeyim :D artık yvonne bende saplantı oldu.
onların yerine bir jpon kızı tercih ederim... hoş tipler... cana yakın duruşları var.. -
cok kıl var japon kızlarında izlediğim filmlerden biliyorum :D