Türk Erkekleri Aldatma Şampiyonu =)
-
oha aq %57 ymiş. siktir... karalama tamamen... turkiyeyle avrupa ulkelerini kıyaslarsan turkiye devenin yanında pire kalır..
-
KaptaN bunu yazdı:
-----------------------------
zaten başka ibşeyde şampiyon olsak şaşacam ne kadar boş iş var hepsinde şampiyonuz a.q
-----------------------------
diyene bak lan kaçtane kızı aldattın sayısını ben bile unutm:D -
İsrail kadar namussuz toplum yokken kalkıp sonuncu sırada gösteriliyor ve Türkler namussuz bir şekilde sergileniyorsa bu haberi yapanı s.....
-
amk bütün işe yaramaz ne varsa 1. yiz la... :D
bence en sadık Türk erkekleri, kendimden biliyom :)
-
beyler sakin olun....
bardağın dolu tarafından kalılıyor gibime geldi..
eğer durum böyle ise; erkekler aldatmak için bir kadına ihtiyac duyacaktır değilmi ?
yazık vallahi.. -
yaalan başkası yalaaan.......
-
aldatma anlayışı farklı olabilir
mesela amerikada adamnın karısı yakın cevreye,adamın akrabalarına falan verse hoş karşılanıyodur belki aldatma olarak görülmüyodur.tanımadığı etmedigi adama verince aldatma oluyodur.
belki bu yuzden birinci bizizdir
-
bana göre doğru olabilir çünkü o adamlarda aldatma diye bişi yokki kimkime dum duma.adamların düşüncesi şu karım mutlu olacaksa yapsın veya kocam mutlu olcaksa yapsın
-
abi yalan ya sdece karalamk için diğer ülkelerde adamlar grup sex yapıor abi bu aldatma deilmi :D adamlar karılarını dieştiro her ne kadar haberi olsada... olmasada sonucta ihanet :D
-
yalan olm ya kıçımla gülerim ben bu istatistiğe öle saçmalıkmı olur... %100 abd :D hangi salak yapmış bu araştırmayı sonuçları yanlış :d
Toplam Hit: 5629 Toplam Mesaj: 47