Türk Gazetci IMF Başkanına Ayakkabı Fırlattı (:
-
Şu insalarda ki salaklığa bak imf başkanına ayakkabı fırlattın ne oldu ulan adam sana zorla mı borç veriyor yok şöyle faiz koyuyormuş böyle koyuyormuş birader ben sana bu şartlarda borç veririm diyor ister al istersen alma o zaman zorlamı veriyor döve döve mi veriyor alma o zaman. Ayakkabıyı da borcu senin adına alanlara fırlat o adama değil
-
kapil bunu yazdı:
-----------------------------ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------Reklam mı değilmi bilmiyorum ama reklam falan olsada güzel hareket be :B ke$ke üç dört ki$i danaya ortak girer gibi masa sandalye atsaydı nihahahayt :B
Şimdi yanda$ medya ba$lar , rezil olduk bilmemne vs vs.
-----------------------------lan yandaşcalibur sendende beklerik böle olaylar :F
-----------------------------atsana atsana exca donunu atsana :D:D
bi sonraki safhası donlarını atmak olucak :D
-
çok güzel hareketler bunlar
-
ÖDP saflarından, DTP saflarına katılan, TSK'ya çamur atan genel başkanlarının peşinden koşarken akılları neredeydi ?
-
YaSevYaTerket hocam biz burada kimi değil, ne yaptığını konuşuyoruz. ister ödp li olsun ister dtp li olsun ister mhp li olsun imf ye karşı koyulan tepkidir konumuz.
-
Çorap felan fırlatılarak olaya daha farklı bir anlam yüklenebilirdi. :)
-
NowalgiN bunu yazdı:
-----------------------------
YaSevYaTerket hocam biz burada kimi değil, ne yaptığını konuşuyoruz. ister ödp li olsun ister dtp li olsun ister mhp li olsun imf ye karşı koyulan tepkidir konumuz.
-----------------------------Hocam yaklaşım tarzın doğru, tamamen haklısın, ama kalkıpda sırf ödp'li kimliğini reklam yapan bir haber olduğu için ufuk uras olayını örnek gösterdim, yoksa eyleminin sonuna kadar arkasındayım,
-
iyi olmuş. kulağına küpe olsun birilerinin. 6. filo defol pankartını hatırlattı bana..
-
DJ_Alper bunu yazdı:
yalın ayak alacaklar :)
-----------------------------yakında :)
-
habib_mx_tr bunu yazdı:
-----------------------------VEXTA bunu yazdı:
Bize özgü protestolar yok mu ya :D nie ıraklılar gibi ayakkabı fırlatıyoz :( örf ve adetlerimiz bu kadar azmı :(
çakmak, nokia 3310, kemer vs.
-----------------------------Bence bize uygun olan Postal fırlatmak , ondan sonra biraz aklı varsa İMF başkanının bi daha ayak basmaz Türkiyeye :))