Türk Kahramanı Osman Batur
-
Her Türk 29 Nisanlarda Osman BATUR’U rahmet ve şükranla yâd etmeli, onun mücadele azmini kendisine şiar edinerek, gelecek nesillere aktarmalıdır.
-
eline sağlık sağolasın kardeş.
-
Güzel paylaşım.Ben bu kahramanın adını ilk olarak 1990 yıllarında duydum. Türkistan Geceleri diye bir kitap okumuştum. Yazar Necip El Kiylani.Orada Bu kahramanın hikayeleri anlatılıyor.bulursanız alın okuyun. Che tshirtleri giyenlere duyurulur.
-
ruhu şad, mekanı cennet olsun..
-
O bir " Kür-şad " idi.
-
-
Allah rahmet eylesin Mekanını cennet bahçelerinden bir bahçe eylesin. Allah Türkü Korusun ve Yüceltsin...!!! Amin.
-
Son dönemde Türkiye'nin başına akp den önce atanan bir başka mason uşağı , işbirlikçi mesut yılmaz bu konuda şöyle demişti :
"Türkiyenin resmi politikası Doğu Türkistan ın çin toprağı olmasından yanadır" ve toplumun hiçbir kesimi bu açıklamaya ne tepki ne bir söz etti sadece birkaç "kafatasçı" cılız protestolarda bulunabilrdiler.
Pragda çinde yapılan soykırıma karşı canlandırmalı bir protesto gösterisine şahit olmuştum , turist gibi gezerken ki sevinmekten çok üzüldüm. Türkmen kadınların çinliler tarafından düşük yapmaya zorlandıkları hatta hamile kaldıkları için öldürüldükleri "kanlı" bir parodi ile resmediliyordu. Konuyla alakasız çek milletinden kimselerin bile bunu protesto ederken Türkiyenin sanki olay yokmuş, Türkistan ve üzerinde yaşayanlar / yaşananlar hiç olmamış gibi milet ve devlet olarak hastalıklı bir politika gütmesi gerçekten endişe verici ki, milli şuurumuz olmadığı 100 sene önceki tarihimizi bile hatırlamayacak kadar "aptal" olduğumuz için bugün akp gibi , mesut yılmaz gibi mason uşaklarınca yönetilip sömürülüyoruz.
Osman Batur , mekanı Tanrı dağı , ruhu Şad olsun. Tarihin karanlığında kalmış büyük Türk Irkının son neferlerinden biri olarak insanlık bu savaşçıyı hatırlayacaktır.
-
Ölümünün 60. yılında saygıyla anıyoruz.Mekanın Türk Uçmagı olsun.