folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türk Kahramanı Osman Batur

Türk Kahramanı Osman Batur

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WarninG_ErroR
    WarninG_ErroR's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Her Türk 29 Nisanlarda Osman BATUR’U rahmet ve şükranla yâd etmeli, onun mücadele azmini kendisine şiar edinerek, gelecek nesillere aktarmalıdır.

helikopter kiralayıp norveçli üstsüzleri görsel taciz edesim var.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Demodor
    Demodor's avatar
    Erkek
    eline sağlık sağolasın kardeş.

VUR VUR İNLESİN FİLİSTİN DİNLESİN.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    Güzel paylaşım.Ben bu kahramanın adını ilk olarak 1990 yıllarında duydum. Türkistan Geceleri diye bir kitap okumuştum. Yazar Necip El Kiylani.Orada Bu kahramanın hikayeleri anlatılıyor.bulursanız alın okuyun. Che tshirtleri giyenlere duyurulur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cepni
    cepni's avatar
    Erkek
    ruhu şad, mekanı cennet olsun..

Bizim oralarda VATAN SATSA BİR KİŞİ ANINDA BİTER İŞİ! / "Türkçe"m, ana dilim, ata sesim, ses bayrağım, Bu koskoca dünyada beni sen Türk edensin." / Benim bozkurt yurdumda çakalların işi ne!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabudun
    karabudun's avatar
    Erkek

O bir " Kür-şad " idi.

"Bugünden geru divanda, dergahta, bergahta, mecliste ve meydanda Türkçeden başka dil kullanılmayacaktır." KaramanoğluMehmet Bey - 1277 -
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    4eye
    4eye's avatar
    Erkek
    Allah rahmet eylesin Mekanını cennet bahçelerinden bir bahçe eylesin. Allah Türkü Korusun ve Yüceltsin...!!! Amin.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

Son dönemde Türkiye'nin başına akp den önce atanan bir başka mason uşağı , işbirlikçi mesut yılmaz bu konuda şöyle demişti :

"Türkiyenin resmi politikası Doğu Türkistan ın çin toprağı olmasından yanadır"   ve toplumun hiçbir kesimi bu açıklamaya ne tepki ne bir söz etti sadece birkaç "kafatasçı" cılız protestolarda bulunabilrdiler. 

Pragda çinde yapılan soykırıma karşı canlandırmalı bir protesto gösterisine şahit olmuştum , turist gibi gezerken ki sevinmekten çok üzüldüm. Türkmen kadınların çinliler tarafından düşük yapmaya zorlandıkları hatta hamile kaldıkları için öldürüldükleri "kanlı" bir parodi ile resmediliyordu. Konuyla alakasız çek milletinden kimselerin bile bunu protesto ederken Türkiyenin sanki olay yokmuş, Türkistan ve üzerinde yaşayanlar / yaşananlar hiç olmamış gibi milet ve devlet olarak hastalıklı bir politika gütmesi gerçekten endişe verici ki,  milli şuurumuz olmadığı 100 sene önceki tarihimizi bile hatırlamayacak kadar "aptal" olduğumuz için bugün akp gibi , mesut yılmaz gibi mason uşaklarınca yönetilip sömürülüyoruz. 

Osman Batur , mekanı Tanrı dağı , ruhu Şad olsun. Tarihin karanlığında kalmış büyük Türk Irkının son neferlerinden biri olarak insanlık bu savaşçıyı hatırlayacaktır. 

herşeyin bir şeyi vardır
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Ölümünün 60. yılında saygıyla anıyoruz.Mekanın Türk Uçmagı olsun.

Toplam Hit: 2570 Toplam Mesaj: 20