Türk Kızı İstemiyorum...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    bırakın ya böyle konuşmakla olmuyor.  türkiyedesin elindekiylen yetineceksin ya da elinle yetineceksin. ya da aseksüel olacaksın. başka çıkar yol yok zorlamayın kendinizi...

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    Benim cok saygi duydugum bi arkadasim vardi 6-7 yil once okul yillarinin basi.ev kalacak mevzuları ogrencilik malum baktim ben gibi ayni dertten ortada bi suru insan var ortak noktalar cok olunca iletisim surtunme vs artiyo.konusunu ettigim arkadasida bazen yanima cagiridim israrla buna yeni kizlar  gosterirdim begenmesi icin filan bak bu uluslararasi iliskilerde bu sigortaci bu  bankaci bu insan kaynaklari vs.yok abi ben turk kizlariyla cikmam filan derdi hani yuzlerinede soyleyemezdi.bu evlenmeden(evlendi gecen ay sonu)gecen yaz yanima davet etmistim guc bela izin alip gelmisti istanbul dan  Antalya ya.ona bi Norvec li  kiz ayarladim bu sefer zor bela ama dedim sen boyle bisey demistin okuldayken filan diye abi okuldamiyiz simdi diyo bana.bu lafinin ustunden hemen hemen bi sene sonra evlendi vs buna nikah gunu karina bir sir vereyimmi diye bi blof yaptim ama kipkirmizi oldu.nerden nereye.

Demem o ki konusurken herseye acik oldugunuzu  bilmeniz yeterli.lafini yutmasi cok zor olsa gerek insanoglunun.ama millet olarak karakterimiz yipranmis onu rahat farkedersiniz.eger turizmle filan ilgileniyorsaniz yabancilarin durustlugunu  gordugunuzde cidden bunu farkedersiniz.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
Toplam Hit: 3602 Toplam Mesaj: 23