Türk Kızlarının Has Özellikleri
-
Kızları güzel tarif eden bi yazı..HEr maddesi doğru birmaddede ben ekliyorum;
*Bireysel olarak kendilerini hemcinslerinden faklı zannederler.
Ben şu ana kadar farklıyım deyipte harbiden farklı olan kız görmedim,tanımadım..Fotokopi gibiler..
-
kutlarım:Dçok ii anlatılmış
-
genelleme yapamayız turk kızlarını hepsi bole diyemeyiz ama bu ozelliklerde baya kız var
-
poker bunu yazdı:
-----------------------------
1-) Brad Pitt, Leonardo Di Caprio,vs... gibi tanımadığı insanLara aşık oLurLar.
3-) Dış görünüşe değiL iç görünüşe önem werdikLerini söyLeyip karşıLarına çıkan iLk yakışıkLı we beyinsiz erkeğe aşık oLurLar.
4-) OnLarın önem sırası aşağıdan yukarıya doorudur. Ayakkabının markası,pantoLonun markası,gömLeğin markası, beyin...
5-) KendiLerini dünyanın en güzeL kızı zannederLer we bunu çewreye hissettirmeye çaLışırLar.
22-) "Ay arabeskmi dinLiyosun iiğğğğğğwweeeennnnçç" diyip biLgisayarLarında İbrahim TatLıses'in tüm aLbümLerini buLundururLar.
23-) SeninLe mesLeğin,araban,okuLun,paran,ayakkabın vs gibi her şeyin için beraber oLabiLirLer. Karakterin we beynin hariç...
25-) OkuL etekLerini kısaLtırLar.
-----------------------------aynen katılıyorum...
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------3-) Dış görünüşe değiL iç görünüşe önem werdikLerini söyLeyip karşıLarına çıkan iLk yakışıkLı we beyinsiz erkeğe aşık oLurLar.
aha bu cok dogru işte
valla yaz askı falandı ama ukraynalı bir sevgilim vardı harbiden onla yasadıım mutlulugu kimseyle yasamamıstım.Hala arada arar mesaj atar mail atar vs.Kız arkadasın oldumu diye bile sordu :| kapris,trip sıfır...seneye tekrar gelecek bakalım..özledim lan :|
-----------------------------anasını satayım bi yaz aşkıda benim vardı rus. 10 numara güzel bi yengenizdi. ama harbi kızdı. güzelliğine rağmen trip kapris sıfırdı. o kızla yaşadıklarımdan sonra türk kızlarından soğudum. okuldaki sümüklülerin peşinden koşduğuma yanarım onca zaman. ben rusyadan bi kızla evlenmeyi bile düşünüyom a.q. tavsiye ederim.
-
Bize Sapık derler ama kendileri bizden beterdir.
Kız Yurtlarında olan bitenin haddi hesabı yoktur. Ki bizzat çekim ile şahit olduğum durumlar mevcuttur Aşırı coşkun tipler arkadaşlarımız :)
Sapıklığa gelirsek Kütahya da okur iken kız arkadaşım bilgisayarımı karıştırırken 2 tane maceralı duygusal filmin olduğu dosyayı buldu :) (ki ben kendim koyduğum halde bulurken zorlanıyordum) bana pis sapık dedi bir iki hafta konuşmadı sonra herşey düzeldi gelzaman bu müstesna arkadaşımızın bilgisayrı bozuldu ve bana yapmam için getirildi. ve olay abi o makinede olan arşive halen daha sahip değilim :) hayvanlısından tut gayine kadar filmide fotosudaŞimdi kim daha sapık abi
-
walla ole be usta helal iyi tariff
-
uyuyu bu yazıyı yazmak için çok uğraştınmı?
o tip kızlar her yerde var genelde orta okul liseye gidiyolar okullu kardeşlerimiz,
Özentili yaşamları napalım başkalarını yaşam tarzlarını kendilerine örnek almış
Vaziyetteler hem cinsleri olarak bende utanıyorum.. ama naparsın
Beni görseydiniz ole demezdiniz :p
-
cok guzel bir yazi olmus helal olsun
-
ben snaa umut vermedimki haaaaaa eline saglikd