Türk Malı Her Hafta Güncel
-
Aynen takipteyiz hocam sakın bırakma yayınlamayı :D
-
HighElf bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar konuşuyor bense tv izlemiyorum ben seyredeceğim hocam devam et :D ayrıca görüntü kalitesi iyi mi ?
-----------------------------görüntü internetteki tvrip tüm dizilerle aynı gayet iyi =)
-
Dizi başlamadan once bu iki süper sanatcıyı gorunce reklamında Hiç böyle saçma bir dizi olacağını tahmın etmemiştim..
-
media_center bunu yazdı:
sözüm bu konuya değil ama hiçde komik bir dizi değil 5 dk izledim nefret ettim millet nasıl izliyor yaw bunu.
aynen bunu izlerken ben kasılıyorum -
türk malı hoo türk malı hee
-
tv izlemem ama evdekiler izliyorken bi denk geldim, "Turk malı hoo Turk mali hee Turk mali kuzulari mee" fln diye biseler duydum, artik ne yapmaya calismislar orada, ne amacla soyleniyo o bilmiyorum ama sırf o sey yuzunden tv izliyor olsam bile hayatta izlemem bu diziyi :)
-
Amk mikini sallasan ottan boktan bi diziye çarpıyor.
-
hic bi espirisine gülmedim bu dizinin, izlenecek gibi deil.:| aski memnudan iyidir tabi.:)
-
media_center bunu yazdı:
sözüm bu konuya değil ama hiçde komik bir dizi değil 5 dk izledim nefret ettim millet nasıl izliyor yaw bunu.
-----------------------------katılmamak elde degıl oyunculara laf yokda senaryoyu degiştırmelerı lazım bence sureklı diğer aileye emrivaki var ve aşırı dercede bayıyo espiriler de zaten bayağı :W
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------evet ilk bölümlerini izledim çok zorladım kendimi gülmek için ama gülemedim. :D O kadar oyuncu toplamışsın düzgün birde senarist al bari. Hemide recep ivedikin hareketlerini çalmışlar komik değil, fragman ve müzikle seyircinin gözünü boyayıp seyirciye çok komik bir film edası vermeyi başardılar. İlk bölümler çok izlendi ama böyle gitmez. Reytingler düşer, türk malıda fıss olur. Zaten Şafak Sezer'in içinde bulunduğu herşey boktan oluyor :D türk malı hoo türk malı he :D:D