Türk Malı Her Hafta Güncel

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Aynen takipteyiz hocam sakın bırakma yayınlamayı :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

HighElf bunu yazdı:
    -----------------------------

arkadaşlar konuşuyor bense tv izlemiyorum ben seyredeceğim hocam devam et :D ayrıca görüntü kalitesi iyi mi ?

görüntü internetteki tvrip tüm dizilerle aynı gayet iyi =)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Dizi başlamadan once bu iki süper sanatcıyı gorunce reklamında Hiç böyle saçma bir dizi olacağını tahmın etmemiştim..

Ben bu insanları anlamıyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeuefeL
    TeuefeL's avatar
    Erkek

media_center bunu yazdı:

sözüm bu konuya değil ama hiçde komik bir dizi değil 5 dk izledim nefret ettim millet nasıl izliyor yaw bunu.

aynen bunu izlerken ben kasılıyorum

Hell Yeahh
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

türk malı hoo türk malı hee

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek

tv izlemem ama evdekiler izliyorken bi denk geldim, "Turk malı hoo Turk mali hee Turk mali kuzulari mee" fln diye biseler duydum, artik ne yapmaya calismislar orada, ne amacla soyleniyo o bilmiyorum ama sırf o sey yuzunden tv izliyor olsam bile hayatta izlemem bu diziyi :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezoo
    sezoo's avatar
    Erkek

Amk mikini sallasan ottan boktan bi diziye çarpıyor.

Dövme Yapılır Mekan ANTALYA-ALANYA
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Konyali
    Konyali's avatar
    Erkek

hic bi espirisine gülmedim bu dizinin, izlenecek gibi deil.:| aski memnudan iyidir tabi.:)

Parmak bassam olurmu?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

media_center bunu yazdı:

sözüm bu konuya değil ama hiçde komik bir dizi değil 5 dk izledim nefret ettim millet nasıl izliyor yaw bunu.

katılmamak elde degıl oyunculara laf yokda senaryoyu degiştırmelerı lazım bence sureklı diğer aileye emrivaki var ve aşırı dercede bayıyo espiriler de zaten  bayağı :W

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sivil
    sivil's avatar
    Erkek

media_center bunu yazdı:

evet ilk bölümlerini izledim çok zorladım kendimi gülmek için ama gülemedim. :D O kadar oyuncu toplamışsın düzgün birde senarist al bari. Hemide recep ivedikin hareketlerini çalmışlar komik değil, fragman ve müzikle seyircinin gözünü boyayıp seyirciye çok komik bir film edası vermeyi başardılar. İlk bölümler çok izlendi ama böyle gitmez. Reytingler düşer, türk malıda fıss olur. Zaten Şafak Sezer'in içinde bulunduğu herşey boktan oluyor :D türk malı hoo türk malı he :D:D

Toplam Hit: 3486 Toplam Mesaj: 23