Türk Müziğinin Geldiği Nokta Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=Ld6dtYQjHBU

Arkadaşlar geçmişe bakıp misal olarak yukarıda ki şarkıyı veriyorum. Birde şimdiye baktığımızda müzik adına kalitenin gerçekten düşmesi para mı yoksa teknolojinin bu denli ilerlemesi sonucu kolaya kaçılmakmıdır. 

Yorumlarınızı alalım.

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Sıçtığımın pop kültürü yüzünden oluyo bunlar.

Daha geçen gün açılan kızlar neden vermez konusuda bu rezalet kültürün nerelere ulaştığının göstergesi. 95li bi kız tutup böyle videolar çekiyor,bunun tek nedeni bu rezil pop kültürüdür.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sen hiç yeni türk sanat müziği bestesi güftesi duydunmu ?

Ben duymadım. ( Genel artış manasında ) yani türk sanat müziği bir yere gitmiyor. sadece işte pop rock ot bok özentiler gelişiyor türk sanat müziği yerinde sayıyıo.

Bu konu üzerine beste güfte yapanlar arttıkça gene yerini bulacaktır.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

Sanat müziği üzerine yoğunlaşmadım hocam demek istediğim rock olsun pop olsun genel olarak eskiden pop veya rock müziklerde kaliteli idi benim işte yukardada belirttiğim gibi iki şey cektı dıkkatımı ya para yada teknoloji

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

evet teknolojinin ilerlemesine bağlı olarak tekdüze aynı kalıpta parçalar yapılıyor. sürekli bir tekrar var. sadece sound olarak değil klipler de aynı. kliplere bir örnek vericem:

http://www.youtube.com/watch?v=3Plf2B75uXQ

http://www.youtube.com/watch?v=C3lWwBslWqg

All is well
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek

iyi güzel diyorsun dostum ama bizi de bahsettiğin bu tür şarkılar sikti attı. bazen bulamaç türü parçalar dinlemek te lazım

sau_nightmare tarafından 11/Eyl/12 21:39 tarihinde düzenlenmiştir

çok uzakta uzak denizlerde...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

Şahsen hocan ben tv de böle sanatçı  diye ahkam kesen tipleri görünce geröekten çok sinirleniyorum senin sikip atmanda kastın duygusallığıysa dikkat ettiysen ben dedimki genel olarak pop rock istediğini içine katabilirsin. ama yok ben çıkıp bi kaşarın kalçası veyahut göğüsleri güzel diye karga sesinden hoslanıorum dıyorsan senin dusunce bu saygı duyarım

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Kaliteli eserler çıkaran gerçek sanatcılar olduğu gibi, soytarılarda çıkacaktır, örnek bir çalışma,

http://www.youtube.com/watch?v=pyDaQDVJe_4

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

kültür-sanat mevzusu tüm dünyada olduğu gibi türkiyede de "siki çarşafa doladı" 

cem karacanın yaşadığı zamanlarda avrupa listelerinde pinkfloyd , queen varken , hadi maykıl ceksına bile razıydık , şimdi 50centler bieberler bir yığın iğrenç mahlukat iğrençötesi gürültülerini öttürüp duruyor . saçma sapan çiftleşme çığırtılarından başka bir anlam taşımayan şeylere "şarkı" diyorlar 

insanlar neyse yaptıkları , dinledikleri müzik de odur , nüfus arttıkça insan azalıyor.  geçmişten gelen kültürden birikimden haberi olmadan ya da gözardı edip topluma en çok sevdikleri şeyi , yani yeme içme ve zkişmeyi ,  sanat diye satmaya kalkarsan olacağı budur 

herşeyin bir şeyi vardır
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ulan düşündürürdü.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

bunlara siz şimdi müzik mi diyorsunuz :)

Toplam Hit: 2211 Toplam Mesaj: 21