Turk Net Adsl Yeni Paket
-
Az önce müşteri hizmetleri ile görüştüm liseli kızı koymuşlar 150 gb kotalı internet veriyoruz 60 lira diyor mubarek Bim de kontör satıyor sanki başka açıklama yok .)
Gene size kaldık beyler ; bizim taahüt 27 şubatta dolmuş ttnet görmemiş gibi hemen 71 lira kesmiş yallı nomalde 55 kesiliyodu
Şimdi ne yapıyoruz ttnet hattını kapattırmamız gerekiyor mu yoksa otomatik kapatılıyor mu ( hat sahibi değilim yeni hattı kendi üstüme alıcam )?
-
Tayga bunu yazdı
Az önce müşteri hizmetleri ile görüştüm liseli kızı koymuşlar 150 gb kotalı internet veriyoruz 60 lira diyor mubarek Bim de kontör satıyor sanki başka açıklama yok .)
Gene size kaldık beyler ; bizim taahüt 27 şubatta dolmuş ttnet görmemiş gibi hemen 71 lira kesmiş yallı nomalde 55 kesiliyodu
Şimdi ne yapıyoruz ttnet hattını kapattırmamız gerekiyor mu yoksa otomatik kapatılıyor mu ( hat sahibi değilim yeni hattı kendi üstüme alıcam )?
Hat kapanmaz hocam olduğu gibi devam eder. Sizin kapanması için başvuruda bulunmanız lazım
-
Şimdi başvuruyorum, taahhütümde yoktu zaten. Çok iyi geldi. Bu kampanyayı herkese duyurmak lazım.
-
ne diyorsunuz arkadaşlar kullanılır mı ? kullanan bilgisi olanlar paylaşsında ona göre bizde faydalanalım
-
Herşey açık ve net. Adamlar taahhüt bile istemiyor. Diğerleri 2 sene taahhüt istiyor. Taahhüt istemeyen internet pakedi, hem de telefon sabit ücreti yok, bedava konuşma var ve de 150gb akk var. Daha ne olsun. Başvurumu yaptım.
-
Ben gecicemde su an kullandigim firma bi hatadan midir yoksa bilerek mi yapiyolar bilmiyorum akk uygulamiyolar bana o yuzden birakmak istemiyorum tek derdim su 16 mbite kadar kismi acaba baglatsam ne kadar hiz alirim bunu ogrenebilirmiyiz bi sekilde
-

1.000 dakika ile yukarıda ki listede yer alan ülkelerin sabit telefon numaralarını arayabiliyorsunuz.
-
mkyb bunu yazdı

1.000 dakika ile yukarıda ki listede yer alan ülkelerin sabit telefon numaralarını arayabiliyorsunuz.
Doğruysa bu çok iyi.
-
6 7 aydır turknet kullanıyorum ufak tefek sorunlar dışında bir sorun yaşamadım.
hızı iyidir gayet memnunum.
tek sıkıntmı müşteri hizmetleri :D adam seninle şöyle konuşuyor. " anladım abi. Allah razı olsun abi sağol abi, hallederiz abi sıkıntı yok abi " mod bu :D
-
olurda ttnete gidersen iz güncel fiyat listesi az önce 65tl ye çaktılar bana