Türk Olmak!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

biraz latife katmak istiyorum :D

-arabanın koltuk naylonlarını hemen satarım diye yıllarca çıkarmamaktır.

-belinden silahı çıkarıp çok haşin bakarak küfür edip tekrar yerine koymak ( elin gavuru hemen vuruyor :)

-recep ivedik filmi gibi saçma filmlere 9. kez gitmek

-kız tavlarken olağanüstü özellikler sergilemek ve ima etmek daha doğrusu inandırmak

-haklının değil hep güçlünün yanında olmak

-kahvehanelerde t.c.  bir kaç kere yıkıp yeniden inşa etmek  ( 16 kez yıktık 17. yaptık demiş arkadaşımız:)

-büyük konuşup küçük işlerle uğraşmak yada ,para kazanmada gayri meşruluğu ön plana çıkarmak .

-hacı muratı ve anadolu ( avrupa kazık gibi arabalara binerken)  bu hurdaları reklam yapacak kadar üç kağıtcı ve bizlerde alacak kadar aptal olmak.

-siyasete dürüst değil sadece işimizi gören insanları seçmek. seçilenlerin başına çökerek iş yaptırmak.seçilenlerinde zararı telafi için devleti soymak.

-sex anlayışı gelişmiş ülkelerde gönlünü yap hallet iken bizde halen yeşilçam dizilerinden anlaşılacağı üzere tecavüz üzerine kurulması :)

konu başlığına açılan topice aynen katılıyorum bunları sadece özeleştiri ve espri için yazdım .yanlış anlaşılmasın.

Temel adalettir .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sibyl
    sibyl's avatar
    Dişi
    Hepsi iyi hoş hepimiz kendimizi iyi hissetmek bir şeylere sarılmak istiyoruz. Bence tutunacak da çok şeyimiz var. Ama dikkatinizi de çekeyim, biz kendimizle gurur duyan, ama bir o kadar da kendimizi aşağılayan bir milletiz de. Yok tecavüzcüyüz, yok şöyle huyumuz var böyle huyumuz var diye. Kimse alınmasın, son yazan arkadaş espri yaptığını da açıkça belirtmiş zaten. Benim demek istediğim bazen bizim şu yanlışımız var, bu yanlışımız var sözünü ben de çok kullanıyorum. Ama yanlış kendimize haksızlık yapmamız. Bize kendimizi aşağılamayı kim ne zaman ve nasıl aşılamış? Tecavüzün alası, can almanın alası, kötü daha bir çok şeyin ilerisi medeni geçinen avrupa da amerika da yok mu? İnsan olarak bizden neleri fazla? Güçlü olduğumuz için hep kemirilmiş, kemirilen, küçültülmek, ellerinden gelse yok edilmek istenilen, ama bir o kadar da direnen bizler değil miyiz? Bence en güzeli "ne olursa olsun küllerimizden doğmayı biliriz biz". Türklüğü küçümsemeyelim. Bir sürü pis polita dönüyor etrafımızda. Adamlar bizden korkmasa apaçık işgal edecek ama hileyle oynuyorlar. Bana göre Türk milleti şu anda "uyuyan bir aslan". Hep uyuyacak da değiliz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UploaDeR
    UploaDeR's avatar
    Erkek

müslümanlığa sahip çıkmak ne zamandan beri Türklüğün vazifeleri arasına girdi ?  

Bizim yaptığımız paylaşımlar , o kadar emeğe bir gün de başkalarının yaptığı (Ç)ALINTI lar kadar değer verseniz ne olur ?ölmessiniz...,, ATEİZM ! ATeist Üye
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    polis olup da, düğününde bile damatlığın içinden pantolonunun arasında görünen silahıyla, gelinle dans etmek. (ulan bari düğününde takma şu tabancayı, sanki bana cia ajanı ya silahı çıkmazsa olmaz illa hava atacak) bizzat şahit oldum.

///______________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Bazı arkadaşlar konuyu okuyayım diye değil içine s*çayım diye girmiş.Bazı ne idüğü belirsiz ve günümüzde yaşıyan magandaları,sapıkları artık her ne zıkkımsalar bütün Türk halkına maletmişler.

Beğenmeyen Türküm demesin arkadaşım o kadar basit.Madem siz Türklükden bunu anlıyorsunuz zaten ben sizin Türk olduğunuzada inanmam.Burada bi amerikalıyı övmeye başlasak herkez amerikalı öyledir amerika şöle amerika böle başlar.Ama mevzu kendi ırkınız,vatanınız olunca ne konuşacağınızı sapıtıyorsunuz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

-Bir dev olup uyumak demektir..

-Uyanmayı uyandırılmayı beklemektir..

cok dogruuuu

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

-iki bira içince taksim meydanına işema hakkını kendinde bulmak demektir türk olmak. 

-istanbul gibi bi şehre sahip olupta en gkral yerlerinde ybancıları otutturmaktır.

- dünyadaki hiç bi yapının uzaydan görünmediğini bilmemektir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Confusion
    Confusion's avatar
    Erkek

Arlong bunu yazdı:
    -----------------------------

-14 yaşındaki kızlara taciz tecavüz edip sokakta elini koluna sallaya sallaya gelenilmektir.-

-sokakta elealemin karısına kızına laf atmak mal mal bakmaktır.

-allah birdir diyene  oy verip başa getirmektir

-başına ne gelirse gelsin vardfır bundada bi hayır kader boyleymiş diyebilmektir.

vs.vs.

-----------------------------

solemeyim solemeyim diiyoruım ama kendimi tutamıyorum..

tabikide bunları yapan turklerde var..

Ama kusura bakmayın cogunlukla kürtler yapıyor bunu..(Hepsi değil tabikide iyileri de var kotuleride var_!)

Alttaki 2 maddeye zaten katılmamakla birlikte seni knıyorum:=)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uglyking
    uglyking's avatar
    Erkek

türklüğünde en güsel yanı bu iyimserlik işte :

şunlarıda görmek lazım dimi : askerimizin kafasına cuval geçirenlerle stratejik ortak ve müttefiğiz

avrupaya petrolun %77 senin üzerinden geçerken sen petrolun en pahalı olduğu ülkesin

özelleştirme diye senin verdiğin vergi ile yapılan ne warsa satılırken ses çıkarmamak da türklüğün en güsel göstergelerindendir

türk lük güsel tarih güsel ama gelecek bombok o övündüğümüz kişiler M KEMAL sizce böle olcağını bilseydi...... ne olurdu

yaklaşık 35 senedir pkk gibi bi örgütün failetleri asla son bulmadı,, hiç bir asala terör örgüt üyesi hiç bir mahkemede yargılanmadı ....

kendi askerimiz ve kendi polisimiz gene kendi işçi ve köylümüzle kavga etti ve bunların sonu aslada gelmiyecek

övünmek için yıllar öncesi yerine düzeltmek için önümüze bakmak lazım bence ....

bugün ise hayat ,dünün de geleceğin de amk !
Toplam Hit: 3605 Toplam Mesaj: 30