Türk Ordusu İçin Zırh Tasarlayan Dahi Çocuk
-
Ekşide dolaşırken gördüm çok pis güldüm habere :
http://www.haber7.com/teknoloji/haber/951928-lise-ogrencisi-askere-ozel-zirh-tasarladi
İron man terk.
-
Tasarlamaya ne gerek varki , hazırı varken ? Amerika bir sürü test yapmış ve kendi askerlerinin üzerinde kullanımda olan modelini alın aynısını üretin.
Ama bizim orduda zırh felan giyilmiyor bildiğim kadarıyla (doğudaki normal erlerden bahsediyorum)
-
en mantıklı yorum:
"çocuk çok zeki 16 yaşında 120 projesi var ama ticaret lisesinde mi okuyor adamı kapmaz mı kolejler hiç mi düşünmediniz bu çocuk çok zekiyse niye ticaret meslek de "
-
Proje buysa bende 16 yaşında değil daha öncesinde milyon tane projem var. Çizgifilm izler transformers araçlarını bile proje haline getirmiştim.
Beyler transformers projesi bana ait. Kimse sahiplenmesin. Yarın gidip patentini alayım bari :))
Bende bunu türk gençliğine armağan edicem.
Ulan 16 yaşında ticaret lisesinde okuyan bir ergen `120 projem var, zırh tasarladı ve geliştirdim` diyor ve buna inanmamız bekleniyor...
Ulan tasarlamayı geçtim adam bide geliştirmiş =)) ne tür bir malzeme ve alaşım kullanmış acaba =)
-
Hacı internet explorer mı kullanıyorsun?
-
"Bir çeşit yenilenebilir pile sahip "
komik
-
paintte mi yapmış napmış onu :D :D
MaviGozluDev tarafından 17/Eyl/13 19:55 tarihinde düzenlenmiştir
bide "Bir çeşit yenilenebilir pile sahip" demiş zırh için :D "bi şekilde siskoooyu aşıp" tbt yi heykledim diyenlerle akraba olmasın la bu :D -
Jilet_Boris bunu yazdı
Hacı internet explorer mı kullanıyorsun?
-
İronman bu :)
-
AHAHAHA 120 projesi varmış çocuğun. Çocuğun çizimler güzel IQ su yüksek olabilir yaşına göre ama bunu haber yapanda 1 gram beyin yok belli ki =))))
Demekki çocuk delorian çizse zaman makinasını keşfetti diye manşet atacaklar.
HolyOne tarafından 17/Eyl/13 20:12 tarihinde düzenlenmiştir -
bu konu bi kez daha açılmıştı benim favorimdir kendisi biz onun adını stark koyduk neyse geyiğe burdan devam edelim o konu silindiydi
çocuğun hakkını yiyonuz bak bi şunun güzelliğne be heyt maşallah

buda gavurun ejderha zırhı bizimki daha güzel değilmi
c0nverse tarafından 17/Eyl/13 20:23 tarihinde düzenlenmiştir