folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Türk Oyunu-Pusu

Türk Oyunu-Pusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    selam hocalar az önce pusu diye bi Türk oyunu yükledim oyun manyak yavaş çalışıyo böle kare kare fareyi kıpırdatıyon bi te öteki köşeye gidiyo yeni oyun butonuna basana kadar canım çıktı daha önce bu oyunu yükleyipte düzgün çalıştırabilen var mı sadece bende mi oldu bu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

The_Barbar bunu yazdı:
    -----------------------------
    selam hocalar az önce pusu diye bi Türk oyunu yükledim oyun manyak yavaş çalışıyo böle kare kare fareyi kıpırdatıyon bi te öteki köşeye gidiyo yeni oyun butonuna basana kadar canım çıktı daha önce bu oyunu yükleyipte düzgün çalıştırabilen var mı sadece bende mi oldu bu

büyük ihtimalle ekran kartından kardeşim :) benim eski bilgisayarımda aoe 3 de öyle oluyordu kolay gelsin

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    bo oyun en az 1 yıl önce çıktı çok yeni bi oyun olsa yeni teknolojiler kullanmışlar dicem ama hem eski hem de türk oyunu daha önce hiç bi oyunda böle olmamıştı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    abi oyunun korsanı sorunlar çıkartıyo çok normal bizde yaşadık aynı sorunları grafikler berbat ztn oynamaya değmez :)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Geçen sene gidip mal gibi orjinalini aramıştım.İyikide bulamamışım :) Netten indirdim.Yandaş yemiş max payne olmuş.Max Paynedeki gibi adamın düşüncelerinde bir yere koşması bile aynı.Beğenmedim hiç, kurulum dosyası dahil herşeyini sildim :)

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    hacı tw de bas bas bağırdılardı türkü oyunu türk oyunu die ama alanlar bi boka benzemedğini sölediler bende almadıydım güzel değil duydğm kadarıyla call of duty 4 çıkacaktı çıktımı

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek
    kırılmışını bilmiyorum da normal de orjinalini almıştım ben internetten kayıt yapıyorsun ve başka kişi kullanamıyor :) yani çok güzel önüne geçmişlerdi ama tabi anasını aglatmışlardır onun

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

yTSe_JaM bunu yazdı:
    kırılmışını bilmiyorum da normal de orjinalini almıştım ben internetten kayıt yapıyorsun ve başka kişi kullanamıyor :) yani çok güzel önüne geçmişlerdi ama tabi anasını aglatmışlardır onun

hee çok güzel geçmişler önüne amLoader diye zımbırtı yapmış herifler exe dosyasını açıyosun bununla ne kod soruyo ne başka bişey 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yTSe_JaM
    yTSe_JaM's avatar
    Erkek

dikkat ettiysen anasını aglatmışlar dedim ilk çıktıgında almıştım gıcık bişeydi

Our Master Miyamoto Musashi Says: The way is in Training Know the Ways of all professions. Distinguish between gain and loss in worldly matters. Do not think dishonestly.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Game_Over
    Game_Over's avatar
    Erkek
    bende de var pusu ama bi türlü oynayamıyorum oyuna girerken etkinleştirme kodu istiyo onu nasıl yapacaz

Ayranı yok içmeye, taksiyle gidiyo sıçmaya
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunus_89
    yunus_89's avatar
    Erkek

jannissary bunu yazdı:
    hacı tw de bas bas bağırdılardı türkü oyunu türk oyunu die ama alanlar bi boka benzemedğini sölediler bende almadıydım güzel değil duydğm kadarıyla call of duty 4 çıkacaktı çıktımı

Çıktı hocam. 

Toplam Hit: 2473 Toplam Mesaj: 12