Türk Oyunu-Pusu
-
selam hocalar az önce pusu diye bi Türk oyunu yükledim oyun manyak yavaş çalışıyo böle kare kare fareyi kıpırdatıyon bi te öteki köşeye gidiyo yeni oyun butonuna basana kadar canım çıktı daha önce bu oyunu yükleyipte düzgün çalıştırabilen var mı sadece bende mi oldu bu
-
The_Barbar bunu yazdı:
-----------------------------
selam hocalar az önce pusu diye bi Türk oyunu yükledim oyun manyak yavaş çalışıyo böle kare kare fareyi kıpırdatıyon bi te öteki köşeye gidiyo yeni oyun butonuna basana kadar canım çıktı daha önce bu oyunu yükleyipte düzgün çalıştırabilen var mı sadece bende mi oldu bu
-----------------------------büyük ihtimalle ekran kartından kardeşim :) benim eski bilgisayarımda aoe 3 de öyle oluyordu kolay gelsin
-
bo oyun en az 1 yıl önce çıktı çok yeni bi oyun olsa yeni teknolojiler kullanmışlar dicem ama hem eski hem de türk oyunu daha önce hiç bi oyunda böle olmamıştı
-
abi oyunun korsanı sorunlar çıkartıyo çok normal bizde yaşadık aynı sorunları grafikler berbat ztn oynamaya değmez :)
-
Geçen sene gidip mal gibi orjinalini aramıştım.İyikide bulamamışım :) Netten indirdim.Yandaş yemiş max payne olmuş.Max Paynedeki gibi adamın düşüncelerinde bir yere koşması bile aynı.Beğenmedim hiç, kurulum dosyası dahil herşeyini sildim :)
-
hacı tw de bas bas bağırdılardı türkü oyunu türk oyunu die ama alanlar bi boka benzemedğini sölediler bende almadıydım güzel değil duydğm kadarıyla call of duty 4 çıkacaktı çıktımı
-
kırılmışını bilmiyorum da normal de orjinalini almıştım ben internetten kayıt yapıyorsun ve başka kişi kullanamıyor :) yani çok güzel önüne geçmişlerdi ama tabi anasını aglatmışlardır onun
-
yTSe_JaM bunu yazdı:
kırılmışını bilmiyorum da normal de orjinalini almıştım ben internetten kayıt yapıyorsun ve başka kişi kullanamıyor :) yani çok güzel önüne geçmişlerdi ama tabi anasını aglatmışlardır onun
-----------------------------hee çok güzel geçmişler önüne amLoader diye zımbırtı yapmış herifler exe dosyasını açıyosun bununla ne kod soruyo ne başka bişey
-
dikkat ettiysen anasını aglatmışlar dedim ilk çıktıgında almıştım gıcık bişeydi
-
bende de var pusu ama bi türlü oynayamıyorum oyuna girerken etkinleştirme kodu istiyo onu nasıl yapacaz
-
jannissary bunu yazdı:
hacı tw de bas bas bağırdılardı türkü oyunu türk oyunu die ama alanlar bi boka benzemedğini sölediler bende almadıydım güzel değil duydğm kadarıyla call of duty 4 çıkacaktı çıktımı
-----------------------------Çıktı hocam.