Türk PTC Sitesine Destek İsteği :)
-
destek olunda çıkalım olum :)
reklam vermeniz yeterli yani,üye olmasanizda olur :P -
C_e_Z_a bunu yazdı:
-----------------------------
destek olunda çıkalım olum :)
reklam vermeniz yeterli yani,üye olmasanizda olur :P
-----------------------------Sana reklamları kim veriyor ki hacı :D
-
hocam şöle birşey geldi aklima
bux.to gibi bir siteden üyelik alıp, sonra tiklapara.com diye bi site açıp yeni bi ptc sitesiymişim gibi hizmete girsem üye linki olaraktan bux.tu daki kayıt yerini phpde kendime göre bi sayfa hazırlayıp oraya köprülesem herkez benim siteme üye olup para kazanmayı sanıcakken benim reffim olurlar ve her kazandıkları poara bana gelir, ayrıca kendileride para kazanır nası fikir :F
-
Hocam,sistemi inceledim de bir sorum var.
1,99 dolar,Pay-Pal'a vereceğimiz kesintiyle birlikte=2,29 dolar karşılığında 100 ziyaretçi gelicek..
2,29 Dolar bugünkü kurla= 3,39675928
Yani 100 Ziyaretçi=3,39675928 TL
1000 Ziyaretçi=33,9675928 TL
Senin sistemi kullanmayıp bu parayı Google Adword'e verir isek ve tıklama başı maliyeti 0,03 ayarlarsak
33,9675928 TL / 0,03=1 132,25309 yani 1132 tıklama demek
Sonuç olarak Adwords'e reklam verirsek 132 tıklama daha fazlamız oluyor ve reklamımız tıklanmasa da,yayıncı sitelerde gözükerek,ziyaretçilerin göz aşinalığı oluyor.Ek olarak da Google gibi güvenilir bir şirketle iş yapıp,binlerce farklı sitede yayınlanan reklamlar sayesinde farklı profillerden insanları sitene çekiyor,ve sisteme verdiğin anahtar kelimeler sayesinde,istediğin ziyaretçileri sitende görüyorsun..
Şimdi hocam,Adwords varken,neden sizin sisteminiz tercih edilmeli?
(Hesaplarımda bir yanlışlık olabilir,kontrol edin)
-
karatahta bunu yazdı:
-----------------------------Hocam,sistemi inceledim de bir sorum var.
1,99 dolar,Pay-Pal'a vereceğimiz kesintiyle birlikte=2,29 dolar karşılığında 100 ziyaretçi gelicek..
2,29 Dolar bugünkü kurla= 3,39675928
Yani 100 Ziyaretçi=3,39675928 TL
1000 Ziyaretçi=33,9675928 TL
Senin sistemi kullanmayıp bu parayı Google Adword'e verir isek ve tıklama başı maliyeti 0,03 ayarlarsak
33,9675928 TL / 0,03=1 132,25309 yani 1132 tıklama demek
Sonuç olarak Adwords'e reklam verirsek 132 tıklama daha fazlamız oluyor ve reklamımız tıklanmasa da,yayıncı sitelerde gözükerek,ziyaretçilerin göz aşinalığı oluyor.Ek olarak da Google gibi güvenilir bir şirketle iş yapıp,binlerce farklı sitede yayınlanan reklamlar sayesinde farklı profillerden insanları sitene çekiyor,ve sisteme verdiğin anahtar kelimeler sayesinde,istediğin ziyaretçileri sitende görüyorsun..
Şimdi hocam,Adwords varken,neden sizin sisteminiz tercih edilmeli?
(Hesaplarımda bir yanlışlık olabilir,kontrol edin)
-----------------------------
hoca sen naptın ya ? :D :D
ya maksat türk sitelerine hit çekmek buna aracı olmak ve birnebzede kendimize katkı sağlamak :)
adult siteleride eklemek mümkün. Söyleki,sistemde adult siteyi tıklayan herkese reklamlar açılıyor (çoğu adult sitesinde olduğu gibi) bunada faydası olur bence.
Ama öncelikle bana üye lazım.referans blokları satabilecekseviyeye gelince,reklamlarda artar düşüncesindeyim. çünkü ne kadar üye o kadar cazibe :)