folder Tahribat.com Forumları
linefolder Grafik - Animasyon - Flash - 3D Modelleme
linefolder Türk Siber Kuvvetleri Wallpaper Çalışması

Türk Siber Kuvvetleri Wallpaper Çalışması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    moi
    moi's avatar
    Erkek

genelkurmay bünyesinde kurulmuş bir birim var. ne kadar aktif, tartışılır.

Sadece paranoyaklar hayatta kalır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BaD_BoYs
    BaD_BoYs's avatar
    Erkek
    Jas-Q bunu yazdı

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Bu tamam da üstekini çözemedim ben öyle bir birim mi eğer eğer öyle bir birim var ise bu linkten sonra bence hiç olmasın, :) :)

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jas-Q
    Jas-Q's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Bu tamam da üstekini çözemedim ben öyle bir birim mi eğer eğer öyle bir birim var ise bu linkten sonra bence hiç olmasın, :) :)

Yok böyle bir birim aslında olay can sıkıntısı amblem çalışması ve sadece amblem paylaşmaktanda hazır bir wallpaper a amblemi uygulayayım dedim :)

Olay tamamen can sıkıntısı pratik çalışması. Burada emek aslında sadece amblemde...

Business is business
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Liseliyken AYT'de takılıp gaza geldiğim günleri hatırladım. Eno7 sağlamdı yalnız.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Jas-Q bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Yok böyle bir birim aslında olay can sıkıntısı amblem çalışması ve sadece amblem paylaşmaktanda hazır bir wallpaper a amblemi uygulayayım dedim :)

Olay tamamen can sıkıntısı pratik çalışması. Burada emek aslında sadece amblemde...

Çalışma güzel olmuş hatta ilk çalışmayı görmeseydim çok orjinal bir şey çıkmış diyecektim,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı
    cankol bunu yazdı

var hocam da kuvvet şeklinde değil, her kuvvetin kendi içinde siber birimi mevcut.

ama yakındır onunda ayrı şekilde kurulması. 

:D Yapmayın etmeyin nerde mevcut siber birim :D

Gizli belgelerin saklandığı ve intranet sisteminin olduğu bilgisayara hdd takıp uyarı almama konusunda sistem açığı buldum. Genelkurmay Mebs e kadar bilgi verdim ve sonra ne oldu anlatayım; Sen kimsin ve nasıl bizim açığımızı bulursun da bize çalışmıyor, işimizi yapmıyor imasında bulunursun diye laf işittim :D

Her türlü evrak hazırlanan bilgisayarlar virüs dolu, ağdan bilgisayar aratınca Edirnedeki bilmem ne karakolunun savcılığa yazılan gizli dosyalarını bile bulabiliyorsun. Sende burda her kuvvetin siber birimi mevcut diyorsun. Yapabildikleri tek şey bir antivirüs marifeti ile usb den birşey takıldığında uyarı vermek :D Ha birde bios dan usb girişlerini antivirüs ile de dahili diskleri normal kullanıcıya kapatmayı biliyorlar ama onun da açığı var :D

ayrımını yapayım, senin bahsettiğin konuya bilgi işlemciler bakar sistemciler bakar. siberle bilgi işlem ayrı işler. ha siber kendi güvenliklerine bakmaları test etmeleri istenirse yapar. istemezlerse yapmazlar. ama böyle bir birim mevcut, araştırabilirsin. 

pek çok siber güvenlik etkinliğine bu birimlerden arkadaşlar da katılıyor sohbet ediyoruz kendileriyle. 

imza.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mrkps
    mrkps's avatar
    Erkek

logoyu googleda aratırken bu site çıktı: http://www.artleo.com/download/87238/1920x1080/

siteyi biraz kurcaladım.. bunlarda sitenin db bilgileri :)

define ("DBHOST", "localhost"); 

define ("DBNAME", "artimages");

define ("DBUSER", "artleo_user");

define ("DBPASS", "mottonetua");  

define ("PREFIX", "dle"); 

define ("COLLATE", "cp1251"); 

define ("USERPREFIX", "dle"); 

sitenin veritabanındakı 166.232 kayıtlı mail/md5/kullanıcı adı/ip : https://yadi.sk/d/PjKSgKnRrEfao

belki birinin işine yarar.

mrkps tarafından 24/Nis/16 03:40 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jas-Q
    Jas-Q's avatar
    Erkek
    mrkps bunu yazdı

logoyu googleda aratırken bu site çıktı: http://www.artleo.com/download/87238/1920x1080/

siteyi biraz kurcaladım.. bunlarda sitenin db bilgileri :)

define ("DBHOST", "localhost"); 

define ("DBNAME", "artimages");

define ("DBUSER", "artleo_user");

define ("DBPASS", "mottonetua");  

define ("PREFIX", "dle"); 

define ("COLLATE", "cp1251"); 

define ("USERPREFIX", "dle"); 

sitenin veritabanındakı 166.232 kayıtlı mail/md5/kullanıcı adı/ip : https://yadi.sk/d/PjKSgKnRrEfao

belki birinin işine yarar.

İşe yarar maybe :)

Business is business
Toplam Hit: 4294 Toplam Mesaj: 20
tsk