Türk Soykırımı Arşivleri Topluyoruz
-
sonra incelicem.
-
inşallah kesin bir sonuç alınabilir...
-
dersim...
-
Kazakistan - Semey'de olanları da araştırırsanız iyi olur..
Kahpe moskofun deneme tahtası haline getirdiği soydaşlarımızı tanıyın , bilin.
Ayrıca birisi bazı olayları sormuş ve ben bildiğimi söylemek istiyorum..
Halepçe'yi saymayız çünkü bugün onu biz kutluyoruz , terör örgütü anıyor.
Evet biz kutluyoruz , terör örgütü anıyor.
-
tebrik ediyorum, bu nefreti kini asla kafamızdan eksik etmemeli bunları yapanlarn kanını dökmek herzaman ruhumuzun bir parçası olarak kalmalıdır.
ancak daha önce düşünmemiz gereken tarihte milletimizin düştüğü bu zavallı durumların nasıl oluştuğu ne gibi olayların sonucunda yaşandığıdır. siyasi ve askeri olarak hiç bir dayanağımızın müttefikimizin kalmadığı askerimizin güçsüz düştüğü milletimizin parçalandığı bu karanlık zamanlarda insanlarımız yırtıcıların yemeği olmuşlardır.
oysa ki bilge kağan çağlar önce şunu buyurmuş , kaidelere yazdırmıştır " ey Türk beyleri işitin, siz birbirinize düşmedikten sonra kim sizin ilinizi törenizi bozabilir"
-
göremeyenler için bir kez upliyim :)
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------
ozsar07 bunu yazdı:
Hem tebrik ederim hem de bir soru sorayım;
38 Dersim
Maraş
Çorum
Sivas
Halepçe
bu soykırımlara dahil mi ?
-----------------------------Çok gereksiz insancıksın çok...
-----------------------------Ben gereksiz insancık ama sen gereklisin öyle mi ?
Ben insancık ama sen insan bile olamamışsın ne yazık
Yani yeni Maraşlar Çorumlar Sivaslar olması için sen ve senin gibi kana susamış insanlar gerekli ?
madem katliam diyoruz katliamın Kürdü, Türkü, Ermenisi, Yahudisi, Acemi, Rumu olmamalı insan olan insan akan her damla kana üzülmeli...
Sizin zihniyetinizdeki insanları gördükçe hayvanları daha bir fazla seviyorum...
En azından hiç bir hayvan intikam için öldürmüyor...
-
Halepçe ne alaka çözemedim. Olayı yapan Saddam. Olayda ölen Iraklı kürtler. Türklerle ne alaka ?
-
-
ozsar07 bunu yazdı:
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
ozsar07 bunu yazdı:
Hem tebrik ederim hem de bir soru sorayım;
38 Dersim
Maraş
Çorum
Sivas
Halepçe
bu soykırımlara dahil mi ?
-----------------------------Çok gereksiz insancıksın çok...
-----------------------------Ben gereksiz insancık ama sen gereklisin öyle mi ?
Ben insancık ama sen insan bile olamamışsın ne yazık
Yani yeni Maraşlar Çorumlar Sivaslar olması için sen ve senin gibi kana susamış insanlar gerekli ?
madem katliam diyoruz katliamın Kürdü, Türkü, Ermenisi, Yahudisi, Acemi, Rumu olmamalı insan olan insan akan her damla kana üzülmeli...
Sizin zihniyetinizdeki insanları gördükçe hayvanları daha bir fazla seviyorum...
En azından hiç bir hayvan intikam için öldürmüyor...
-----------------------------Bu ülke kahraman yetiştrdiği kadar hainlerde yetiştiriyor, daha doğrusu peydahlanıyor bir şekilde, kaldı ki bu ülke hain yetiştirmez olsa olsa peydah olur
Bu ülke yıllardır atatürkçülük zırhını altına sığınanlar tarafından ( sözde ) yönetildi,
Bu ülke elinde türk bayrağı ile meydanlarda kıçını yırtıp gece sağı solu bombalayan kahbeler gördü,
Bu ülke doğuda sol yumruğu havada, boynunda haç ile terörist cenazesi başında nutuk atan (sözde ) imamlar gördü,
Bu ülke, ALEVİ'leri sıcak çatışma bölgesine göndermeyen, milliyetçi atatürkçü dahi olsa sünnileri sıcak çatışma ortamına gönderen sözde TSK komutanları tarafından yönetildi,
Bu ülke her şehit cenazesinin CAMİ'den kaldırıldığını gördü, ama bir alevi gencinin ŞEHİT cenazesinin CEM EVİNDEN kaldırıldığını hiç görmedi,
Bu ülke ERMENİLERİN kahbece yaptığı katliamları gördü,
Bu ülke ALEVİLERİN sürekli olarak kendilerini bu milletten, bu dinden soyutladığını gördü,
Bu ülke kendini KÜRT olarak nitelendiren bölücü çok orospu çocuğu gördü
BANA KALKIPDA TÜRK BAYRAĞINI AVATAR YAPIP, ATATÜRK İMZASINI ORANA BURANA YAPTIRIP REKLAM YAPARCASINA PROFİLİNE KOYUPDA, HUMANİZMDEN KARDEŞLİKTEN BAHSETME....