Türk Telekom- TTNET Fırsatları, Kampanyaları, Sormak İstedikleriniz
-
pm atacağınıza buradan sorsanız soracaklarınızı da sizin gibi sorun yaşayanlar varsa onlarda nasiplense benzil olmayalım sorununuz çok özel bir sorun olmaz heralde ttnet ile ilgili değilmi
-
ttnet ürünlerini satarken
her müşterime söylediğim
kablonet gelene kadar bu çileyi beraber çekicez ama kablonet geldiği an adsl modemi mi yakacam
ahtım var.
tahribatın ttnet le ilgili klişe sloganı nı gönülden destekliyorum
hem 20+55 para alıcaksın hem vaad ettiğinin yarısının yarısını yapamıyacaksın hemde aylarca sorun yaşarken bile catır catır paranı alıcaksın
hemde müşteri hizmetleri konusunda sıfır olucaksın
tamam sakinim
-
Usta s.a öncelikle teşekkürler. Ben ceptelefonuyla alakalı bi kampanaysı vs. varmı onu ögrenmek istiyorum. wınn gibi jet gibi ttnetinde bi cacığı varmı varsa fiyatı nedir özellikleri nedir. bizim ne yapmamız gerekir. pm lütfen şimdiden teşekkürler.
-
RDxMaster bunu yazdı:
-----------------------------
Usta s.a öncelikle teşekkürler. Ben ceptelefonuyla alakalı bi kampanaysı vs. varmı onu ögrenmek istiyorum. wınn gibi jet gibi ttnetinde bi cacığı varmı varsa fiyatı nedir özellikleri nedir. bizim ne yapmamız gerekir. pm lütfen şimdiden teşekkürler.
-----------------------------1 gb paket var 29 lira. Kazık ötesi.. 4 gb 39 lira turkcellde akıor yemin ederim 2mbit düşük hızı görmedim daha..
-
sağda sol telefonsuz adsl ilanları görüyorum, ev telefonunu iptal ettirdiğimizde adsl devam ediyor mu?
-
Benim şöyle bi sorum ve sorunum var. İkidebir ttnet müşteri hizmetlerinden arıyoruz diye cep telefonu ev telefonu iş telefonu aranıyor bu aramlardan artık sıkıldım nasıl aramamalarını sağlarım gerçi arayanlarada yanlış numara diyip kapatıyorum ama başka bi çözümü varmıdır.
-
pm attım ilgine
-
nigdeli bunu yazdı:
Benim şöyle bi sorum ve sorunum var. İkidebir ttnet müşteri hizmetlerinden arıyoruz diye cep telefonu ev telefonu iş telefonu aranıyor bu aramlardan artık sıkıldım nasıl aramamalarını sağlarım gerçi arayanlarada yanlış numara diyip kapatıyorum ama başka bi çözümü varmıdır.
-----------------------------aynen aynen aramasınlar bizi de :D
-
sonunda ttnet isyanları duydu ve bir temsilci gönderdi tbt'ye :P
-
Saygılar Pendik Kaynarca mahallesinde oturuyorum. Kullandığım internet ttnet in 8 mb lik hızlı internet almıştım mugladan istanbula nakil yaptırdım bulunduğum cadde bırak 1 mb i 0,80 i ancak görüyo.bunun düzeltilme şansı nedir yoksa başka internet sağlayıcılara mı geçsek ?
vegapc bunu yazdı:
Arkadaşlar merhaba
Bu konuda Turktelekom un ve TTNETin size sağlayacağı özel fırsatları ara ara paylaşmaya ve sorularınızı cevaplamaya çalışacağım. Devamı altta...