Türk Telekom %100 Zarar Etti
-
ßisses bunu yazdı:
-----------------------------
ruhastasiTBT bunu yazdı:
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------Mini Anket Turk Telekoma... ...Kafam Girsin 
14% ...Elim Girsin 
2% ...Kolum Girsin 
1% ...Ayagim Girsin 
2% ...Bacagim Girsin 
4% ...Komple Ben Gireyim
59%...Bi Yerim Girmesin 
18% Toplam oy: 2168 BETER OLSUNLAR !
-----------------------------%18 i kınıyorum!
%18 kınamakla kalmıyor tesüflerimi bildiriyorum..................
-----------------------------%60 oldu :)
-
bence Telekom Tayyip'in bizzat kendisine satıldı. Telekom'un el altından en büyük hissedarının Recep Tayyip Erdoğan olduğu duyumunu aldım. Doğru yada yanlış ama yaşananlara bakılırsa olasılık dahilinde.
-
Turk telekomu kimse sevmiyor
-
sonra noluyo yok bağlantı yavaş yok fiyatlar yüksek yok kota yetmiyo yetmez tabi bu kadar saçma satışlar yapılırsa......
-
Arkadaslar burdan söyleme ihtiyacı hissettim. Babam Türk telekomda amir iken yani teknisyenlerin şefi iken 300 işçi ile birlikte acıklanmayan bi sebeb ile durduk yere kovuldu. tık bankaya kidem tazminatı yatırdılar siktiri çektiler çok zorumuza gitti. Türk Telekoma Tüm Türkiye girsin yazık değilmi lan 300 kişinin ekmeği ile oynuyonuz. babamgilin yerine alınan işçilerde amerikadan ve dingiltereden gelen çömmez teknisyenler.
Bu gidiş hayrialamet değil mahkemeye verildi ama sonuç beklenmiyor. yakın zamanda bikaçyuz işçininde çıkarılacağı söyleniyor. TELEKOMA komple turkiye girsin
-
Ne kadar cahilsiniz , herseyi akp den biliyorsunuz.Telekom'u araplara ergenekon peskes cektirdi (!)
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Ne kadar cahilsiniz , herseyi akp den biliyorsunuz.Telekom'u araplara ergenekon peskes cektirdi (!)
-----------------------------çeteci bunlar çeteci