Türk Telekom
-
blutarm bunu yazdı:
-----------------------------Bu sitede böyle bir konu görüceğimi düşünmezdim =)
Bu konuda mantıklı düşünen bir mürüdün daha olması ne güzel
-----------------------------mantık kendi düşüncelerinle uyuşan düşünce anlayışımı oluyor senin lugatında??
Merak ediyorum borsada ne kadarlık telekom hisseniz var?
Aklım almıyor bu şekilde körükörüne telekom özelleştirmesini savunmanızı.. Başka bir açıklaması olamaz bunun.
-
Cia yazdığım konuyu ve yazdığın kaynağı daha iyi okumanı tavsiye ederim :)
Bir kere daha yazıyorum karın tamamının ogerin değil. Ve sadece kar payı toplamıyor. Yatırımda yapıyor. Yolladığın adreste ne kadar parayı yatırım için ayırmışlar o da yazıyordu.
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------@BilimAdami
20 yıl bekleyelim tamam da 20 yıl geldiginde sözleşme uzatılmıyacakyada yeni bir ihale açılmayacak bunun garantisini verebilirmisin ?
-----------------------------
Böyle hayali şeyler üzerine konuşulursaBilimAdami 20 yıla kadar oger telecom şirketini alır ve oger telecom türk şirketi olur
Amaç senaryo üretmekse benimkisi daha güzel olmadı mı :)
-
yatırımı babasın hayrına yapmıyor 20 yıl içinde ne ütersem kardır zihniyeti var sen yahudi ticareti nasıl yapar hiç duymadın mı?
-
BilimAdami bunu yazdı:
-----------------------------Cia bunu yazdı:
-----------------------------2005'te satılan Türk Telekom'un 1.3 milyar doları peşin ödenmişti. Faizle birlikte geri kalan 5.5 milyar doların 2006'da peşin olarak ödeneceği açıklanmıştı.
TT yıllık karı: 1.8 milyar dolar http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=387526
20 yıllıgına kiralanmış 20x1.8=36 milyar dolar
özelleştirmeye bak hizaya gel millet bedavaya şirket sahibi oluyor paraya para demiyor vatandaşta igneyle kuyu kazıyor kendinize gelin vatandaşlar
-----------------------------ama yirmi yyıl sonra minik daha hiçbişeyin farkında olmayan türktelekom adam olmuş ve herşeyinfarkında piyadsada iyi bi karizması olan bi firma olarak karşımıza çıkacak ve başkasının değil bizim olarak çıkacak şimdi dadısının elinde yoğuruluyo bi büyüsün hele.
-----------------------------dadısıda amerikayla israil oluyor heralde bu ülkeler bizi çok severya iyiliğimiz için neler yapmıyorlar bilemessin :) hiç işleri güçleri yok 1 numaralı düşmanlarını geliştirmek için birşey yapıcak komik oluyorsunuz resmen.ttnet'i babasının hayrına geliştirmezler geliştirseler bile sen kullanamassın.hiçbirşeyin farkında değilsiniz özelleştirmeyi savunacak kadar boşsunuz.
-
Nitrous bunu yazdı:
blutarm bunu yazdı:
-----------------------------mantık kendi düşüncelerinle uyuşan düşünce anlayışımı oluyor senin lugatında??
Merak ediyorum borsada ne kadarlık telekom hisseniz var?
Aklım almıyor bu şekilde körükörüne telekom özelleştirmesini savunmanızı.. Başka bir açıklaması olamaz bunun.
-----------------------------haklı kimse onun yanında olmuşumdur. Ayrıca körü körüne değil. Ben yanlış bilinen bir şeyi açıklamaya çalışıyorum.
" mantık kendi düşüncelerinle uyuşan düşünce anlayışımı oluyor senin lugatında??"
hayır eğer birşeyi araştırmış ve biliyorsam bu benim mantığımdır.
Sen hiç bir proje hazırlarken sana gelip " mantıklı bir şey değil " diyipte daha sonra o kişininde seninle aynı şeyi düşündüğüne şahit oldunmu?
Yoksa mantıklı değil dedi diye bıraktınmı projeni?
Yada senmiydin mantıklı bir şey değil diyen?
Eğer sen isen, o proje gerçekleşmiş ise ne düşünürdün acaba?
-
Konunun başından beri kaç kere yazdım kar payının nasıl bölüşüldüğünü :) Onu geçtim türk telekom en büyük kurumlar vergisi veren 2. şirket. Hem direk hazineye kar payı gidiyor hem de harika vergi geliri var. Şirketin grafikte görünen hisse yapısına göre oluşturulan yönetimde devlet memurları var ve bu yönetimin yapacakları her iş mahkemeler ve maliye tarafından denetleniyor. Evet amaç para kazanmak ve para kazanmanın yolu yatırım yapmaktan geçer. Bu konuda benim söyliyeceklerim bu kadar. Umarım anlatmak istediklerim anlaşılmıştır herkese teşekkür ediyorum :) Sorularınız varsa özel mesaj atabilirsiniz.
-
Witcher bunu yazdı:
Konunun başından beri kaç kere yazdım kar payının nasıl bölüşüldüğünü :) Onu geçtim türk telekom en büyük kurumlar vergisi veren 2. şirket. Hem direk hazineye kar payı gidiyor hem de harika vergi geliri var. Şirketin grafikte görünen hisse yapısına göre oluşturulan yönetimde devlet memurları var ve bu yönetimin yapacakları her iş mahkemeler ve maliye tarafından denetleniyor. Evet amaç para kazanmak ve para kazanmanın yolu yatırım yapmaktan geçer. Bu konuda benim söyliyeceklerim bu kadar. Umarım anlatmak istediklerim anlaşılmıştır herkese teşekkür ediyorum :) Sorularınız varsa özel mesaj atabilirsiniz.
-----------------------------dostum zorlama 2 yıldır burda kendimi parçalıyorum değişen yok :D
maliyeciler, işletmeciler ve bu konuya hakim kişiler anlıyor gerisi boşa :D