Türk Telekom Aradı
-
Hocam yanlış anlama bu ibneler binemeyeceği Eşeğin önüne ot koymazlar geçme o ibnelere
-
Hayatında hiç bir sorun sıkıntı yok sanırım o yüzden mi yeni heyecan arayıp ttneti düşünüyorsun hocam :))
-
Şuanda Türknet en mantıklısı gözüküyor. Zamanında benim geçişi bir türlü beceremeyip fazladan fatura ödememe sebep olmuşlardı ama taahhüt olmasaydı geçerdim. Özellikle AKK'yı kaldıran ilk firma olmaları gözümde artı değer kazandırdı.
-
yapma böyle bişe superonlşne varsa superonline a geç gerisinin amk
-
Aynı şartlarda bana 50 lira ile geldiler kabul etmedim bakacaz :D
-
Geçen günlerde beni ortak altyapı şirketinden aradılar (telkoder sanırım). taahhütünüz bitmiş size yeni indirim sunalım dedi. Bu arada bittikten sonra ttnetle yeni taahhüt yaptım (68 liraya 100 akk 35 e kadar hız). Neyse dedim sun bakalım seçenekleri. 58 liraya 8 e kadar hız 35 akk dedi. güldüm dedim hız çok düşük. peki daha hızlı seçenekleri sunalım dedim dedim sun. 16mb e kadar 50gb 68 lira. bunu söyledikten sonra dedim hanımefendi siz göremiyorsunuz sanırım ben yeni taahhüt yaptım paketim de bu. Güle güle kullanın dedi kapattı :D. Nedense beni arayanlar hep kullandığımdan daha düşük paketleri daha yüksek fiyatla itelemeye çalışıyorlar. Şans yok :D İmkanın varsa ttnete geçme.
-
OCEANUS bunu yazdı
Burada goruldugu uzere bu indirme islemini sabah baslatmistim. Aksam geldigimde hala yavasti ve ara ara bakiyordum son durum ne diye hizim 3MB, 9MB ve son olarak burada goruldugu uzere 15MB olarak sabitlendi.
inen miktari gozle gorebiliyordum
modem vdsl falan degil tp-link'in eski model bir urunuydu
kaynak neticem noter huzurunda gerceklestirdim hocam bu islemleri
hocam ağır yanlışlın var
adsl max 24 mbit destekler onunda indirme hızı 3 mbit felandır herhalde. 15 mbs download alman için 150 mbit bağlantın olması lazım oda anca vds2 felanla sağlarsın.
Yukarıdaki resme gelince origin battle net yada ubisoftun kendi yazılımlarıda şöle bi olay war sen 700kbs ile 20 gb indirdin ya . tekrar yazılımı açtında o indirdin alana kadar indirdi dataları tekrar okuyor bu sende 15 mbs olarak yazmış ben evde ssd ile 70-80 mbs görüyorum bu senin indirme hızın değil yazılımın veriyi doğrulama hızıdır.
Arz ederim. -
Mayıs ayında akk düzenleme geliyor ya muhtemelen ondan kasıolardır şöyle verelim böyle verelim tahütlüdür vs paket alaçaksan düzenlemeden sonra al kardeşim.
-
Az once istanbul numarasindan anket icin aradilar. Hangisini kullaniyorsun devam etcen mi memnuniyet puani filan. Yalniz turkneti almamislar seceneklere bende hepsinde onu belirttim akn digerlerinde kalkmazsa 1 2 ay icerisinde turknete gececem diye. Biseyleri degistirir ins ibneler.
Edit: hocu su an icin taahhutun yok zaten eger memmunsan gecme bi yere bekle. Bu yaz yaris olacaktir saglayicilar arasinda. Once su akn olayi netlessin sonra karar verirsin.
Kreyzi tarafından 24/Mar/17 18:25 tarihinde düzenlenmiştir -
az önce benide aradılar mobil hat için yalnız net değil
1k sms 1k arama 10 gb net 36 lira
ulan ben aynı paket 6 gb internete her ay 39 veriyordum hemen geçtim
bu arada paket normalde 8 gb ama ben 10 istediğim için 2 gb 7tl ye aylık yenilenen paket ekleyelim küt 10 gb daha pahalı oluyor dedi bana uygun geldi amk iphone u güzelde sanki daha çok net yiyor :W
düzeltme: faturasız hat kullanıyordum faturalıya geçtim.
DaSpOnGe tarafından 31/Mar/17 11:23 tarihinde düzenlenmiştir