Türk Telekom (Avea) Operatör İsmi Değiştirme
-
Bunların woops'u vardı gençlik klubü falan. Selfy yapmışlar onu. Önce SELFY yazıp 4545'e göndererek SELFY programına kayıt olmak gerekiyor. Kayıtlı tc kimlik numaranız 7-25 yaş arası değilse kayıt olmanıza izin verilmiyor, fakat başka birinin tc kimlik no'sunu göndererek programa kayıt olabiliyorsunuz.
Sonra DEGISTIR yazıp boşluk bırakıp istediğinizi yazıp 4545'e göndermeniz gerekiyor.
Daha önce sanırım Woops ismiyle tanıtılan tarifeler ve kampanyalar artık Selfy çatısı altında devam edecek.
Androidlerde pek gerekli değil zira bildirim çubuğu aşağı çekilmedikçe kilit ekranı harici operatör ismi görünmüyor. iPhonelarda ise sürekli sol üstte olduğu için göze hoş geliyor. Gerçi iPhone'dada Jailbreak yapıp Zeppelin tweak ile değiştirmek mümkün. Onda isim değiştirmenin yanı sıra logo eklemede var.

-
Bugün banada mesaj attılar otomatik geçirmişler buna. Bütün woopslular otomatik geçiyor galiba.
Paketler aynı sayılır. Şu an cazip bir paket yok. Bi iki farklı şey (şebeke ismi değiştirme vs) dışında aynı. Nine yaptılar anlamadım.
-
Turkcell görünümlü Türk Telekomcular olacak şimdi :|
-
MIUI kullananlar buna gerek kalmadan ayarlardan değiştirebilir :)
-

-
mkyb bunu yazdı

Hocam telefonun markası nedir ? üstteki 0b/s olayı güzelmiş :) GM 5 Plus gibi duruyor ama
-
Telefon bana ait değil ancak evet GM 5 Plus. Root + Gravitybox atılmış. İnternet göstergesini o şekilde yapabilirsin.
-
Kulağına ezan okuyup kendi ismimi verdim.
Pikacu tarafından 08/Eki/16 20:51 tarihinde düzenlenmiştir -
çakma gençturkcell
-
tolgasen bunu yazdı
-
adamhakli bunu yazdıtolgasen bunu yazdı
Turkcell ve Vodafone olmuyor.