Türk Telekom Da Çalışan Varmı ?
-
nankeur bunu yazdı:
-----------------------------
para ıstemek ıcın aramıslardır belkı :D:D:D
-----------------------------valla olabilir beni hep o niyetle arıyolar :D:D:D
-
Seni aradıkları bölümde ben 1,5 yıl çalıştım. Call center da çalışıyorsun.
Mülakatta bilgi düzeyini ölçen soru sorarlar, işi istiyormusun, neler yapabilirsin vs gibi.
Telekom personeli olmuyorsun, aracı bir firma ile dolaylı yoldan telekom çalışanı oluyorsun.
Tekniker vs değilsin.
Eğer bir yerde cv'n varsa, telekoma personel sağlayan bir firma tarafından bulunup aranmışsındır.
Servis var, maaş da 900-1200 arası.
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------
valla ben staj yaparken telekomda teknisyenler ilk girdiklerinde 1100 5 sene sonra 1700 işte benim şef 2600 alıyordu 20 senedir telekomdaydı tabi bunları ikramiyesi filanda var iyi maaş alıyorlardı tabi ev telefonu ve internetinede para ödemiyorsun doktor dişci filan zaten telekomda vardı bedava
istanbul gayrettepede yaptım stajı hatırladığım kadarıyla müşteri ilişkileri yan gelip yatıyordu diye hatırlıyorum
-----------------------------Turk telekom iyi para veriyordu şimdi ne durumda bılmıyorum.Zaten eskı calısanlar hala ıyı alıyor emklılık vs yuksek prım uzerınden odendıgı ıcın yuksek maas alıyorlar.
İnternetine para ödüyorsun.Ama nasıl8 mbit sınırsın en dusuk tarıfe uzerınden 25 lıra galıba o sekılde oduyorsun.
Şimdi girenlerın maasları azmıs.
Ama bırcok yere gore daha ıyıdır
-
Yaaa benım derdim KURUMSAL ile ilgili değil BİREYSEL ile ilgili :)
Varmı TTNET de tanıdıgı olan , çalışan , bir soruma yardımcı olacak olan murıd?
Varsa PM atarsa coks sevınırım ...