folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Türk Telekom Da Çalışan Varmı ?

Türk Telekom Da Çalışan Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

nankeur bunu yazdı:
    -----------------------------
    para ıstemek ıcın aramıslardır belkı :D:D:D

valla olabilir beni hep o niyetle arıyolar :D:D:D

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

Seni aradıkları bölümde ben 1,5 yıl çalıştım. Call center da çalışıyorsun. 

Mülakatta bilgi düzeyini ölçen soru sorarlar, işi istiyormusun, neler yapabilirsin vs gibi.

Telekom personeli olmuyorsun, aracı bir firma ile dolaylı yoldan telekom çalışanı oluyorsun.

Tekniker vs değilsin.

Eğer bir yerde cv'n varsa, telekoma personel sağlayan bir firma tarafından bulunup aranmışsındır.

Servis var, maaş da 900-1200 arası.

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

RaAmLis bunu yazdı:

valla ben staj yaparken telekomda teknisyenler ilk girdiklerinde 1100  5 sene sonra 1700    işte benim şef 2600 alıyordu 20 senedir telekomdaydı tabi bunları ikramiyesi filanda var iyi maaş alıyorlardı  tabi ev telefonu ve internetinede para ödemiyorsun doktor dişci filan zaten telekomda vardı bedava

istanbul gayrettepede yaptım stajı hatırladığım kadarıyla müşteri ilişkileri yan gelip yatıyordu diye hatırlıyorum

Turk telekom iyi para veriyordu şimdi ne durumda bılmıyorum.Zaten eskı calısanlar hala ıyı alıyor emklılık vs yuksek prım uzerınden odendıgı ıcın yuksek maas alıyorlar.

İnternetine para ödüyorsun.Ama nasıl8 mbit sınırsın en dusuk tarıfe uzerınden 25 lıra galıba o sekılde oduyorsun.

Şimdi girenlerın maasları azmıs.

Ama bırcok yere gore daha ıyıdır

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Yaaa benım derdim KURUMSAL ile ilgili değil BİREYSEL ile ilgili :)

Varmı TTNET de tanıdıgı olan , çalışan , bir soruma yardımcı olacak olan murıd?

Varsa PM atarsa coks sevınırım ...

İmza YOK !!!
Toplam Hit: 6952 Toplam Mesaj: 15