Turk Telekom Faturasiz Hatta Kapanmamasi Icin Ne Kadar Yükleme Yapmak Gerekiyor?
-
Telekom'da Kafam Rahat paketleri 50 yaş altındaysan alamazsın. Otomatik ödeme şart değil ama 5 liralık borcu unutursan falan faiz bindirmesinler diye söyledim.
Az kullanım için Bimcell en temizi.

-
faturali hat icin banka hesabi sart hocam :) o yüzden o islere sonra bakacagim.. Ama türkiye'ye geldigimde iletisim icin hat gerekiyor o yüzden iki numaraya da TL yükleyecegiz. (bu arada hatti buldum, sirt cantamda kalmis :)) )
Türkiye'ye gelince bakalim artik.. Kurban bayraminda gelmeyi düsünüyordum ama orada hala virüs tehlikesi var, bakalim ne zaman gelebilirim artik..
-
Daha bugün faturalı numara taşıma yaptırdım herhangi bir şartta bulunulmadı. Banka hesabı şart değil yani.
-
benim turk telekom hattı da benzer durumdaydı. zaten bu durumdayken min 30 tl yükleme seçeneği çıkıyor. ben 30 yükledim, vergiler yüzünden yarısı gitti. sonra paket yapmak için bi daha yükliyim dedim 5tl seçeneği çıktı. bu yüzden bu minimum tutarın 30 tl olduğunu düşünüyorum
-
@mkyb faturali hat degil mi hocam bu kafam rahat dedigin seyler? yani aylik benim ödemem gerekiyor. Otomatik ödeme talimati vermek icin de banka hesabi gerekli, o yüzden dedim :) Banka hesabi olmadan her ay yüklemeyle nasil ugrasacagim :)
turk telekom'a TL yüklerken kendi kredi kartimi kullandim olmadi kabul etmiyor yurtdisi kartlari..
@yolbulucu aynen hocam dedigin mantikli.. Bazi forumlarda gördüm bende 5 tl görünüyor diye. Muhtemelen dedigin sebep yüzünden öyle
-
bu arada karsilastirma yapmak icin: ben burada 30 birim parayla (aslinda 25 birim de), isvicre ici sinirsiz 4g internet, her yöne sms ve arama (ev-mobil) + 1GB ve 1 saat konusma her ay AB ülkelerinde..
unbalanced tarafından 10/Haz/20 00:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Şimdi birbirimizi anlayamıyoruz sanırım. Benim dediğim Turkcell Rahat. Sen "kafam rahat" diyorsun o farklı bir tarife. Türk Telekom'da ve 50 yaş üstü alabiliyor.
Turkcell rahat temelde faturalıdır ama pratikte faturasız mantığı. Eğer paket almazsan fatura yazmaz. Paket alman için banka hesabına gerek yok. İstersen kredi kartından çektirebilirsin. Ama dediğim gibi paket almazsan sadece 2 ayda 1, beş liralık vergi çıkar onuda yine kredi kartıyla ödeyebilirsin. Ben banka hesabından otomatik ödeme talimatı vermeni önerdim zira yurtdışında yaşıyorsun faturayı ödemeyi unutursun vs 5 lira, faizle 500 lira olmasın. Malum bankalar gibi operatörlerde buldular mı öperler affetmezler.
Sınırsız internet meselesine gelecek olursak ben onu 2015 gibi bizzat Vodafone Türkiye genel müdürü Gökhan Öğüt'e sormuştum. Vodafone diğer hizmet verdiği ülkelerde sınırsız internet veriyor ama Türkiye'de yok demiştim. Oda Vodafone genel merkez satmak istiyor ama rekabet kurumu ve BTK izin vermiyor dedi. Türk Telekom benim işimi bozar diye şikayet ediyormuş. Turkcell Superbox'a bile tantana yaptılar. BTK Turkcell'e Superbox sözleşmesine maksimum 2 yerde kullanabilir maddesi eklettirdi o yüzden. Gerçi o madde uygulanmıyor ama var yani.
Rekabet kurumu rekabeti engelleyeceği yerde firmaların tekel olmasını sağlıyor.
-
mkyb bunu yazdı.
Sınırsız internet meselesine gelecek olursak ben onu 2015 gibi bizzat Vodafone Türkiye genel müdürü Gökhan Öğüt'e sormuştum.
Üstad çok özel değilse, ne iş yapıyorsun?
-
aylmz bunu yazdımkyb bunu yazdı.
Sınırsız internet meselesine gelecek olursak ben onu 2015 gibi bizzat Vodafone Türkiye genel müdürü Gökhan Öğüt'e sormuştum.
Üstad çok özel değilse, ne iş yapıyorsun?
Maraz Ali'nin mesleği. Tek eksiğim Rıfkı. Bir tane Pug cinsi köpek alırsam her şey tamam olacak.
mkyb tarafından 10/Haz/20 23:52 tarihinde düzenlenmiştir -
mkyb bunu yazdı
Şimdi birbirimizi anlayamıyoruz sanırım. Benim dediğim Turkcell Rahat. Sen "kafam rahat" diyorsun o farklı bir tarife. Türk Telekom'da ve 50 yaş üstü alabiliyor.
Turkcell rahat temelde faturalıdır ama pratikte faturasız mantığı. Eğer paket almazsan fatura yazmaz. Paket alman için banka hesabına gerek yok. İstersen kredi kartından çektirebilirsin. Ama dediğim gibi paket almazsan sadece 2 ayda 1, beş liralık vergi çıkar onuda yine kredi kartıyla ödeyebilirsin. Ben banka hesabından otomatik ödeme talimatı vermeni önerdim zira yurtdışında yaşıyorsun faturayı ödemeyi unutursun vs 5 lira, faizle 500 lira olmasın. Malum bankalar gibi operatörlerde buldular mı öperler affetmezler.
Sınırsız internet meselesine gelecek olursak ben onu 2015 gibi bizzat Vodafone Türkiye genel müdürü Gökhan Öğüt'e sormuştum. Vodafone diğer hizmet verdiği ülkelerde sınırsız internet veriyor ama Türkiye'de yok demiştim. Oda Vodafone genel merkez satmak istiyor ama rekabet kurumu ve BTK izin vermiyor dedi. Türk Telekom benim işimi bozar diye şikayet ediyormuş. Turkcell Superbox'a bile tantana yaptılar. BTK Turkcell'e Superbox sözleşmesine maksimum 2 yerde kullanabilir maddesi eklettirdi o yüzden. Gerçi o madde uygulanmıyor ama var yani.
Rekabet kurumu rekabeti engelleyeceği yerde firmaların tekel olmasını sağlıyor.
anladim hocam ben kafam rahat derken ciddi manada kafam rahat olsun demek istedim, ayni isimde paket oldugunu bilmiyordum :) yani senin turkcell rahat'i kastediyorum ayrica..
simdi hocam bu noktada iki sorun var. ben bu 2 ayda 5 tl yi ödemezsem ne olacak? dedigin gibi borc birikecek.. Ben de diyorum ki otomatik ödeme yapmam icin türkiye'deki bir banka hesabindan hesap acmaliyim ve otomatik ödeme talimati vermeliyim. Cünkü Kredi karti sikintili is. Bazi siteler benim kredi kartimi yurtdisi oldugu icin kabul etmiyor (enson turk telkomdan TL yüklemek istedim kabul etmedi). Etse bile 2 ayda bir ödemenin bir mantigi yok, cünkü zaten turk telekom ile 6 ayda bir ödeme daha mantikli :) Umarim dogru anladim olayi simdi
Sinirsiz internet olayi ilgincmis.. Tamam hem kotali olsun hem sinirsiz olsun.. Belki asiri baski gelirse cözülür.. Bakan Varank el atsin olaya :)) Aslinda akp'den teklif gelirse teknoloji bakanimiz ol diye kabul ederdim.. Tüm teknolojik problemleri cözdürürdüm :)