Türk Telekom Hakkında
-
2016 Ağustos ayında yeni taşındığım eve Türk Telekom aboneliği başlattım 16mbit 100gb akkli yalın internet.
İnternet hızından birkaç defa şikayetçi oldum çünkü ben 8mbps üzerini göremiyorum. Bana sorun yok dediler geçiştirdiler. 2017 ocağın ilk haftasında tekrar aradım ve bana söyledikleri şey "hattiniz en fazla 900kbps destekliyor üzerini goremezsiniz" oldu daha sonra "ben aboneliğimi yaparken bir uyarı tarafıma bildirilmedi 16mbps ücreti ile 8mbps lik hizmet aldığımı bildirdim paketimin taahhüt cayma bedelini odemeden (alt pakete geçemeyeceğim belirtildi) alt pakete gecmek istiyorum" şeklinde şikayet kaydinda bulundum. Dün bana "hattınız kontrol edildi bir problem yok" şeklinde dönüş yaptılar.
Simdi ben bu firmaya bana veremedikleri hizmet için para ödüyorum. Paketimin iptal edilmesini, fazladan ödedidiğim 6 aylık ücreti geri istiyorum. Nasıl bir yol izlemeyelim?
-
türksat'a geç bu taahhüt ettiğin senden alınacak ücreti onlar ödüyor :) süperonline'da aynı şekilde parasını filan ödüyor ama türksattan memnunum ben hem daha iyi hizmet hemde daha uygun fiyatlı kampanyayla 50mbps 75GB akk ile 51 TL ödüyorum akk yetmediğinde ekstradan satında alabiliyorsun incele derim
-
sezeruludag bunu yazdı
türksat'a geç bu taahhüt ettiğin senden alınacak ücreti onlar ödüyor :) süperonline'da aynı şekilde parasını filan ödüyor ama türksattan memnunum ben hem daha iyi hizmet hemde daha uygun fiyatlı kampanyayla 50mbps 75GB akk ile 51 TL ödüyorum akk yetmediğinde ekstradan satında alabiliyorsun incele derim
Ciddi mi? Bı araştırıcam teşekkür ederim. Peki süreç hakkinda ne yapabilirim?
-
Arkadaş sanırım bunu diyor :

Taahhüt cezan muhtemelen ay başı 10 liradan 60 lira gibi bi ücret çıkar. Uydunet cezayı ödemiyor. Sana diyor ki sen taahhüt cezasını öde son çıkan faturayı tarat bize yolla biz senin çıkacak olan faturalarından düşelim. Tüm firmalarda sistem böyle işler.
Senin yapman gereken BTK'ya hizmet alamadığım halde fatura kesiliyor diye şikayet etmendir.
-
mkyb bunu yazdı
Arkadaş sanırım bunu diyor :

Taahhüt cezan muhtemelen ay başı 10 liradan 60 lira gibi bi ücret çıkar. Uydunet cezayı ödemiyor. Sana diyor ki sen taahhüt cezasını öde son çıkan faturayı tarat bize yolla biz senin çıkacak olan faturalarından düşelim. Tüm firmalarda sistem böyle işler.
Senin yapman gereken BTK'ya hizmet alamadığım halde fatura kesiliyor diye şikayet etmendir.
bu mu ? değil mi emin değilim ama vardı bi ara gelin bize biz ödeyelim cezaları diye 1 ay kadar olmadı süperonline gelip türksattan çık cezanı ödeyelim diye araştırıp sormak gerekiyor :) cidden fiyat farkı konusunda türksat çok uygun birde hız konusunda da sorun yaşamıyorum türktelekom gibi değil 16 mbps anlaşıpta 1 mbps vermiyor :D 50 ise 50 yani bazen arada sırada 42-43 oluyor tabi sadece internet yok TV'de mevcut ben ikisine okadar para ödüyorum.
-
50 olsa bile altyapı desteklemiyor diyolar. Bilemiyorum nasıl olacak az önce aradim ttyi "ses kayıtları dinlenmiş bütün bilgilerin eksiksiz verildiği öğrenilmiştir" dediler gidicem tt müdürlüğüne orda ben dinliycem bide. Firma tam dolandırıcı çıktı...
-
neden 149,97 ?
-
Simdi ben durumununun aciklamasini cok kisa ozetliyorum; 16 mbit hiz degil 16 mbit e kadar hiz verilir yani esnek hiz. Bunun ucreti atiyotum 50 60 tl. Birde 16 mbit sabit hiz var buda 140 tl civarlarinda. Boşuna sikayet vs ugrasma birsey elde edemessin
-
boşuna uğraşma hocam 16 mbit'e kadar diyor orda adamlar her türlü önlemini almış boşuna mı 50 sayfalık sözleşmeye imza attırıyorlar . çok şükür 3 sene önce kurtuldum bu kan emicilerden
-
ari41 bunu yazdı
Simdi ben durumununun aciklamasini cok kisa ozetliyorum; 16 mbit hiz degil 16 mbit e kadar hiz verilir yani esnek hiz. Bunun ucreti atiyotum 50 60 tl. Birde 16 mbit sabit hiz var buda 140 tl civarlarinda. Boşuna sikayet vs ugrasma birsey elde edemessin
Desteklemeyen bir altyapıya satıyorlar 16 mbit i?
-
HalfGlaze bunu yazdıari41 bunu yazdı
Desteklemeyen bir altyapıya satıyorlar 16 mbit i?
Çünkü cüzdanında Türkiye vatandaşı kimliği taşıyorsun.