Turk Telekom Mobil'de Artık Whatsapp Kullanımları Bedava
-
sanane bunu yazdıMeliksah bunu yazdı
Selfy WhatsApp Kampanyasi'ndan sadece 7-25 yas arasi Selfy uyeleri yararlanmaktadir. Hattin kullanicisi ve 7-25 yas arasindaysaniz kampanyadan yararlanmak icin WHATSAPP yazip bosluk birakarak TC kimlik numaranizi 4545'e gonderebilirsiniz.
5gb internetli faturalı türktelekom hattından deneyince bu mesaj geldi
25 yaş altı birinin tc sini gönderip denesek yer mi acaba?
Şerefsiz haysiyetsizin biri benim tc numara ile üye olmuş müşteri hizmetleri arayıp kendi hattıma aktif ederdim kendi tc numaramı.
Aileden 25 yaş altı birisi varsa oluyor hocam.
-
mkyb bunu yazdıMeliksah bunu yazdı
Selfy WhatsApp Kampanyasi'ndan sadece 7-25 yas arasi Selfy uyeleri yararlanmaktadir. Hattin kullanicisi ve 7-25 yas arasindaysaniz kampanyadan yararlanmak icin WHATSAPP yazip bosluk birakarak TC kimlik numaranizi 4545'e gonderebilirsiniz.
Yaşın oluyorsa geç hocam Selfy'ye. Öğrenci klubü gibi bi şey ücretsiz.
Kayit yapayim dedim tc niz ile daha once baska bir numara uzerinden kayit yapilmistir diyor aradim musteri hizmetlerini kayit yapan kim bilmiyorum benim tc nom uzerinden kayit yapan kisinin telefon numarasini ogrenmek istiyorum bu kisi benim tc mi kullanarak kayit yapmis dedim aldigim cevap tc uzerinden sorgulama yapamiyoruz ancak numarayi soylerseniz o mu kullanmis onu soyleyebilirim diyor abi silin o zaman o uyeligi diyorum silemiyoruz ancak hangi hatta tanimliysa o kisi iptal talebinde bulunmasi lazim onun uzerine o tc noyu bosa cikartip sizi kayit yapariz diyor bu ne bicim sistem mk
-
mkyb bunu yazdı
Acaba VPN ile vs normal internete çıkış yapıp Whatsapp'a giriyormuş gibi gösterebilir miyiz ?
Hocam Whatsapp'ın kullandığı ip aralığına tanımlamış olabilirler, eğer öyle değilse programın kullandığı portu kurduğun VPN server portu yaparsan bir ihtimal işe yarar
-
TheAvenqer bunu yazdımkyb bunu yazdıMeliksah bunu yazdı
Yaşın oluyorsa geç hocam Selfy'ye. Öğrenci klubü gibi bi şey ücretsiz.
Kayit yapayim dedim tc niz ile daha once baska bir numara uzerinden kayit yapilmistir diyor aradim musteri hizmetlerini kayit yapan kim bilmiyorum benim tc nom uzerinden kayit yapan kisinin telefon numarasini ogrenmek istiyorum bu kisi benim tc mi kullanarak kayit yapmis dedim aldigim cevap tc uzerinden sorgulama yapamiyoruz ancak numarayi soylerseniz o mu kullanmis onu soyleyebilirim diyor abi silin o zaman o uyeligi diyorum silemiyoruz ancak hangi hatta tanimliysa o kisi iptal talebinde bulunmasi lazim onun uzerine o tc noyu bosa cikartip sizi kayit yapariz diyor bu ne bicim sistem mk
turkcelldede ayni böyle gnctrkcll
-
Artık WhatsApp'ın yanı sıra Turkcell Bip ve Wirofon'da bedava.
-
mkyb bunu yazdı
Turkcell zaten bip ve turkcell tvde 5gb veriyor bana. şimdi komple mi ücretsiz ?
-
joe_black bunu yazdımkyb bunu yazdı
Turkcell zaten bip ve turkcell tvde 5gb veriyor bana. şimdi komple mi ücretsiz ?
Bi başlığı okuyaydın keşke hocam.
-
bunun hostu bulunursa bedava internet yapılabilir. :D
-
evet garip ttelekom rakibinin uygulamasını ücretsiz yapmış
Her mesajlaşma grubunun olmazsa olmazı; herşeyi herkesten önce okuyup anında cevap verenlerin sırrı açığa çıktı!
Hem yurtiçinde hem de yurtdışında WhatsApp, Bip ve Wirofon’dan yazışmanın bedava olması, Selfy dünyasında coşkuyla karşılandı.http://www.selfy.com.tr/selfye-ozel/selfyden-whatsapp-kampanyasi
-
Bip'te ücretsiz olduysa iyi olmuş, beklenmeyecek hareket. Ama Bip'in ülkede kullanım oranı çok artıyordu bildiğim, mayıs ayında 1.6 milyar mesaj gönderildi diyordu. Belki bu alanda avealı olupta kullananlar çok ise onları da memnun etmek istemiş olabilirler.
şahsen bip ile görüntülü ve sesli görüşmenin haricinde internet üzerinden normal telefon araması yapılması en harika özellik bana göre.