folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Türk Telekom, Sabit Hatsız İnternet Bağlayacak

Türk Telekom, Sabit Hatsız İnternet Bağlayacak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

Türk Telekom, 2010 yılı başında sabit hatsız internet aboneliği için hazırlıklara başladı.

Kablo sistemiyle internet aboneliği isteyen müşterilerine sabit hat alma zorunluluğu olduğunu belirten Çanakkale İl Telekom Müdürü Sakin Çetintürk, itirazların ardından sabit hat olmaksızın internet dağıtımı yapmak için çalışma başlatıldığını açıkladı.

Zamanı kesin olmamakla beraber projeler ürettiklerini kaydeden Çetintürk, amaçlarının müşteri memnuniyeti olduğunu söyledi.

İnternet abonesi olmak isteyenlerin sabit hat ücreti yüzünden vazgeçebildiğini vurgulayan Çetintürk, "Genel müdürlüğümüz, bu konuda oldukça hassas. Müşterilerden gelen talepler doğrultusunda, telefon hattı açmadan internet dağıtmak için çalışmalara başladı. GSM şirketlerinin de dağıttığı 3G internet döneminin ardından teknoloji hızla ilerliyor. Kablo sayesinde ADSL dediğimiz internet daha hızlı ve güvenli." dedi.

Uygulamadan ilk faydalanacak illerden birinin Çanakkale olacağını hatırlatan Sakin Çetintürk, sadece para kazanma döneminin geride kaldığını, kurum olarak hizmet odaklı bir anlayışla müşterilerinin karşısına çıktıklarını sözlerine ekledi.

http://www.memurlar.net/haber/152751/

ihya oldular heralde bu zamana kadar tokatladıklarıyla. bari tahaahütnameleride iptal etseler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cyrpt
    cyrpt's avatar
    Erkek

Hocam bildiğim kadarıyla mahkemeleri kaybettiler ve mahkeme kararı bu işi 3 ay içinde bitireceksin diyordu diye hatırlıyorum. Yani zaten mecbur olmalrı lazım.

NOT: Yanlış biliyor olabilirim...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celik
    celik's avatar
    Erkek

"sadece para kazanma döneminin geride kaldığını, kurum olarak hizmet odaklı bir anlayışla müşterilerinin karşısına çıktıklarını sözlerine ekledi."

milletin iliğini kemiğini sömürdünüz kim inanır şimdi buna..

gecegece küfür et diyolar illa..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frosttear
    Frosttear's avatar
    Erkek

E artık zamanı gelmişti zaten...yeter yıllardan beri sabit ücret ayağına yoldukları..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

Frosttear bunu yazdı:
    -----------------------------

E artık zamanı gelmişti zaten...yeter yıllardan beri sabit ücret ayağına yoldukları..

böyle diyince ;

Çaldıklarınızı geri verin millet krizden kurtulsun denir...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

tahribatı devamlı takip edenler iyi bilir :) ekşide bir çok yerde ** telekoma  kafam **  falan şeklinde yazılar yazılmış bir mürit de bu yazıyı foruma C/P yaptığından şuan tahribatın mahkemesi var :) O yüzden ben birşey demiyorum sessiz kalıyorum :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

K4R4B4S4N bunu yazdı:

tahribatı devamlı takip edenler iyi bilir :) ekşide bir çok yerde ** telekoma  kafam **  falan şeklinde yazılar yazılmış bir mürit de bu yazıyı foruma C/P yaptığından şuan tahribatın mahkemesi var :) O yüzden ben birşey demiyorum sessiz kalıyorum :)

Hocam onu bende diyorum ama içimden diyebiliyorum :) Şu mahkemeyi bir atlatalım da :D

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

yıllardır bağlayacak :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Zor bağlar. telekoma güzel sözler söylerimde sonra siteyi mahkemeye veriyorlar kendim den değil siteden korkuyorum :D

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

peki sabit hatsiz hatta ne kadar sabit ucret alacagi bilgisini vriyormu

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

eskisinden fiyat kesmezler gibime geliyo. kesseler bile 1 - 2 lira..

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
Toplam Hit: 4981 Toplam Mesaj: 13