Türk Telekom, Sabit Hatsız İnternet Bağlayacak
-
Türk Telekom, 2010 yılı başında sabit hatsız internet aboneliği için hazırlıklara başladı.
Kablo sistemiyle internet aboneliği isteyen müşterilerine sabit hat alma zorunluluğu olduğunu belirten Çanakkale İl Telekom Müdürü Sakin Çetintürk, itirazların ardından sabit hat olmaksızın internet dağıtımı yapmak için çalışma başlatıldığını açıkladı.
Zamanı kesin olmamakla beraber projeler ürettiklerini kaydeden Çetintürk, amaçlarının müşteri memnuniyeti olduğunu söyledi.
İnternet abonesi olmak isteyenlerin sabit hat ücreti yüzünden vazgeçebildiğini vurgulayan Çetintürk, "Genel müdürlüğümüz, bu konuda oldukça hassas. Müşterilerden gelen talepler doğrultusunda, telefon hattı açmadan internet dağıtmak için çalışmalara başladı. GSM şirketlerinin de dağıttığı 3G internet döneminin ardından teknoloji hızla ilerliyor. Kablo sayesinde ADSL dediğimiz internet daha hızlı ve güvenli." dedi.
Uygulamadan ilk faydalanacak illerden birinin Çanakkale olacağını hatırlatan Sakin Çetintürk, sadece para kazanma döneminin geride kaldığını, kurum olarak hizmet odaklı bir anlayışla müşterilerinin karşısına çıktıklarını sözlerine ekledi.
http://www.memurlar.net/haber/152751/
ihya oldular heralde bu zamana kadar tokatladıklarıyla. bari tahaahütnameleride iptal etseler.
-
Hocam bildiğim kadarıyla mahkemeleri kaybettiler ve mahkeme kararı bu işi 3 ay içinde bitireceksin diyordu diye hatırlıyorum. Yani zaten mecbur olmalrı lazım.
NOT: Yanlış biliyor olabilirim...
-
"sadece para kazanma döneminin geride kaldığını, kurum olarak hizmet odaklı bir anlayışla müşterilerinin karşısına çıktıklarını sözlerine ekledi."
milletin iliğini kemiğini sömürdünüz kim inanır şimdi buna..
gecegece küfür et diyolar illa..
-
E artık zamanı gelmişti zaten...yeter yıllardan beri sabit ücret ayağına yoldukları..
-
Frosttear bunu yazdı:
-----------------------------
E artık zamanı gelmişti zaten...yeter yıllardan beri sabit ücret ayağına yoldukları..
-----------------------------böyle diyince ;
Çaldıklarınızı geri verin millet krizden kurtulsun denir...
-
tahribatı devamlı takip edenler iyi bilir :) ekşide bir çok yerde ** telekoma kafam ** falan şeklinde yazılar yazılmış bir mürit de bu yazıyı foruma C/P yaptığından şuan tahribatın mahkemesi var :) O yüzden ben birşey demiyorum sessiz kalıyorum :)
-
K4R4B4S4N bunu yazdı:
-----------------------------
tahribatı devamlı takip edenler iyi bilir :) ekşide bir çok yerde ** telekoma kafam ** falan şeklinde yazılar yazılmış bir mürit de bu yazıyı foruma C/P yaptığından şuan tahribatın mahkemesi var :) O yüzden ben birşey demiyorum sessiz kalıyorum :)
-----------------------------Hocam onu bende diyorum ama içimden diyebiliyorum :) Şu mahkemeyi bir atlatalım da :D
-
yıllardır bağlayacak :)
-
Zor bağlar. telekoma güzel sözler söylerimde sonra siteyi mahkemeye veriyorlar kendim den değil siteden korkuyorum :D
-
peki sabit hatsiz hatta ne kadar sabit ucret alacagi bilgisini vriyormu
-
eskisinden fiyat kesmezler gibime geliyo. kesseler bile 1 - 2 lira..