Türk Telekomdan Host Alan?
-
ölesine takılırken gördüm ki türk telekom direk host satışı da yapıyor kullanan varmı merak ettim
Türkiye’nin en büyük internet veri merkezi olan Türk Telekom İnternet Veri Merkezi, 2×622 Mbbs internet bağlantı hızı ve son teknoloji sistemleri ile hizmet verir. Bu merkez sayesinde kuruluşlar büyük altyapı yatırımlarından, bakım ve onarım masraflarından kurtulurlar.
Birim bant genişliği başına en uygun fiyatlı çözümdür.
Türk Telekom Veri Merkezi, 1 GigaBayt’tan TeraBayt seviyelerine kadar depolama alanı sunmaktadır. Bu hizmette RAID 0, RAID 1, RAID 5 ve RAID 10 yapıları desteklenir.
Veri barındırma merkezi, veri barındırma, performans, güvenilirlik, süreklilik, ölçülebilirlik, esneklik ve izlenebilirlik kazandırır, ve uzman teknik çözümler sunar.
ama fiyatlara tıkladım zaman türk telekom müşteri hizmetlerini aramamı istiyor :S :D
-
hoca bireysel degildir buyuk ihtimal kurumsala calisiyorlar :) ve fiyatlari gecirmedir ..sirketin varsa:D bir paran coksa salla telekomu kocnet :))
-
tıkla fiyat al
http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/Kurumsal/Tarife-ve-Ucretlendirmeler/Buyuk-Isletmeler-ve-Kamu/Data-ve-Genis-Bant-Hizmetleri/Barindirma-HizmetleriBAĞLANTI ÜCRETLERİ
Tablodaki fiyatlara %18 Katma Değer Vergisi (KDV) dahildir.
Kapasite - MB Web Alanı İçin Alınacak Bağlantı Ücreti (TL) 20 1.77 50 1.77 100 1.77 250 1.77 500 1.77 1000 1.77 Eğer kullanıcı sitesi için SQL veri tabanı talep ederse bağlantı ücretine ilave olarak 10,65 TL alınacaktır.
YILLIK ÜCRETLER
Tablodaki fiyatlara %18 Katma Değer Vergisi (KDV) dahildir.
Kapasite - MB Web Alanı İçin Alınacak Yıllık Ücret (TL) 20 20.41 50 29.28 100 44.36 250 87.83 500 161.47
1000 308.75 -
dedicated makinamız var orda. 6 ay oldu, sorun ya$amıyoruz memnunuz :)
anında destek veriyolar ayrıca.
-
bant olayı yok dimi bunlarda ? 1gb alan bantsız 300ytl yıl çok iyi fiyat :D :D
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------godaddyde 10 gb alan 70 ytl falan
dalga geçtin galiba sonradan çaktım :)
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------şuan kullandımız host 9gb bant 300mb alan yıllık 150ytl....
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------stillalive bunu yazdı:
-----------------------------şuan kullandımız host 9gb bant 300mb alan yıllık 150ytl....
-----------------------------Türkiye lokasyonlu olduğu için böyledir herhalde, bilmiyorum hizmeti, hızı nasıl ama godaddy fiyatları bunun fiyatlarından çok çok altında. kupon kodu yazdığın zaman da daha ucuz oluyor.
10 GB Alan | 300 GB Band
Yıllık: 52 dolar civarı
https://www.godaddy.com/gdshop/hosting/shared.asp
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------stillalive bunu yazdı:
-----------------------------Türkiye lokasyonlu olduğu için böyledir herhalde, bilmiyorum hizmeti, hızı nasıl ama godaddy fiyatları bunun fiyatlarından çok çok altında. kupon kodu yazdığın zaman da daha ucuz oluyor.
10 GB Alan | 300 GB Band
Yıllık: 52 dolar civarı
https://www.godaddy.com/gdshop/hosting/shared.asp
-----------------------------fiyatlara abktım gerçekten çok güzel sınırsız bile çok ucuz acaba bi hız limiti takıolarmıdır ? öle bi ibare göremedim
yerli host oldunda sitenin hızını örenebiliyorsun
-
Mysite gibi sana hazır script veriyolar onu kurabiliyosun , belirli temaları var ve iğrenç ftp desteği varmı bilmiyorum ilerliyen zamanlarda geliştirirler inşallah. Herşeyden önemlisi telekomun hostuna yasal sistemler kurman gerek gidip lisanssız vbullet kurarssan warez kurarsan başını ağrıtabilirler
-
bence fiyatlar gayet uygun saçma salak merdiven altı hostcuları yerine bunlardan alınır