Türk Telekomun Azizliğine Geldim
-
Sevgili dostlar. Bundan 1 ay önce ADSL hattı çektirmem gerektiği için telekoma hat talebinde bulundum hat 1 haftada açılabildi. Sonra hat üzerinde ADSL port talebinde bulundum ADSL de 1 haftada açılabildi. evet 2 haftada açıldı fakat ben 1024/4096 SINIRSIZ istediğim halde adamlar 256/1024 SINIRLI bağlamışlar. 2 haftadır bunu düzelttirmeye çalışıyorum ama bunun 3 ay boyunca düzelemeyeceğini sölüyorlar. Kafayı yiycem. Hem suçlular hem güçlüler. Fikri, önerisi olan , yol gösterebilecek arkadaşlar varsa sevinirim.
-
:D anlaşma metnini al dava et
-
bence azizlikten çok i*neliğne gelmişsin...
-
hiç bekleme hangi şehirdeysen kaymakamlık tüketici haklarına git o konuyla ilgilenirler. sonra telekomu ... (orasına üç nokta koyuyorum)
bu telekom namuslu vatandaşı soymaya çalışıyorlar.
-
cih bunu yazdı:
-----------------------------
Sevgili dostlar. Bundan 1 ay önce ADSL hattı çektirmem gerektiği için telekoma hat talebinde bulundum hat 1 haftada açılabildi. Sonra hat üzerinde ADSL port talebinde bulundum ADSL de 1 haftada açılabildi. evet 2 haftada açıldı fakat ben 1024/4096 SINIRSIZ istediğim halde adamlar 256/1024 SINIRLI bağlamışlar. 2 haftadır bunu düzelttirmeye çalışıyorum ama bunun 3 ay boyunca düzelemeyeceğini sölüyorlar. Kafayı yiycem. Hem suçlular hem güçlüler. Fikri, önerisi olan , yol gösterebilecek arkadaşlar varsa sevinirim.
-----------------------------aynı sorun bendede olmuştu .(
(sana yap demiyorum ama )ben şunu yaptım.müdüre çıktım güzel güzel anlattım müdürde sıra var dedi dilekçe dedi cart curt bişeyler anlattı ,ses tonumu yükselttim hata sizin dedim ben buraya dilekçe vermem dilekçeyi yazarsam başka yerlere yazar başka yerlere veririm dedim,bunu söyleyince yumuşamaya başladı ya sinirlenecek bişey yokbir yanlışlık olmuş düzeltilir demeye başladı . bende hemen alttan almaya başladım ben hata sizde demiyorum ama personeliniz hem suçlu hemde ilgilenmiyorlar falan dedim .ve ne sıra kaldı nede başka bişey hemen düzelttiler.şimdi sınırsız.
-
hoca adamlara nazikle yaklaştın mı. adamlar kem küm diye sinirleniyor sıra var diyor bişeyler diyor. ben interneti ilk bağladığımda aşırı derecede çok yavaştı bakın ben burda 256 lık sınırsız aldım bu kadar yavaş gitmemesi gerekli dediğimde adamlar sağdan soldan bişeyler söylüyorlar. bende sizi hüsnü orduya (kütahya milletvekili) şikayet edecem dediğimde adamın dötleri kalktı tamam kardeş yaparız ederiz falan dedi bende ben anlamam iki gün içersinde ya bunun hızını arttırın yada gerisini siz döşünün dediğimde ertesi günde hüsnü orduya şikayet edecem diye bir güzel dilekçe yazdım. hem oturduğum memleketteki telekoma hemde genel müdürlüğe fax çektiğimde adamlar ertesi güne kadar internetin hızını arttırdılar. o yüzden telekomda bi sorun olduğumu illada sorunu kendin iletmen gerekiyor yoksa adamlar bakmıyorlar hiçte.
-
Adamların yapabilicekleri bişey yok muhtemelen sana 4mbit bağlantı verseler gün boyu sövüp durucaksın neden bağlantım dakkada bir kopuyo diye büyük ihtimal ile santrale çok uzaksındır yada sizin oraya kadar giden kablolarda sorun vardır ve 3 ay içinde kablolar ya yenilenicektir ya oraya yeni bir santral kurulucaktır yada fiber döşenicektir yada yeni portlar olan ip Dslam'a geçiriliceksindir o yüzden seve seve 3 ay o bağlantıyı kullanmak zorundasn istersen aç sözleşmeni oku sonra bide dava et fazladan avukat parası verdiğinle kalırsın benden demesi
-
redLine bunu yazdı:
Adamların yapabilicekleri bişey yok muhtemelen sana 4mbit bağlantı verseler gün boyu sövüp durucaksın neden bağlantım dakkada bir kopuyo diye büyük ihtimal ile santrale çok uzaksındır yada sizin oraya kadar giden kablolarda sorun vardır ve 3 ay içinde kablolar ya yenilenicektir ya oraya yeni bir santral kurulucaktır yada fiber döşenicektir yada yeni portlar olan ip Dslam'a geçiriliceksindir o yüzden seve seve 3 ay o bağlantıyı kullanmak zorundasn istersen aç sözleşmeni oku sonra bide dava et fazladan avukat parası verdiğinle kalırsın benden demesi
Ama nekadar uzak olursam olayım bana başvuru yaparken bunu sölemeleri lazımdı. Ben bu şartlara göre attım imzayı. Sizin orda 4096 yok deselerdi dimi -
iyide güzel kardeşim senin oraya 4 mbit bağlantı zaten veriliyor hatta 8 mbit bile veriliyor yanlız sana gelen kablolar belkide 1990 yılında çekildi ? belki depremden hasar gördü belki yağmur çamur çoktu nemlendi kablolar oksitlendi vs.. telekom bunun testini sana bağlantı kablosunu çekmeden bilemez sana kabloyu çekiyolar bakıyolar hattın ne kadar bağlantıyı kaldırabilir diye buda senin iyiliğin için adam sana 4 mbit bağlantıyı verir parasını çatır çatır yer sende günde 10 kere arıza kaydı verirsin anlatabildimmi yoksa adamlara sen ver parasını 8 mbit bile verirler o kablolardan n.p. yani
-
Türk Telekoma kafam girsin :)) en net cevap bu
-
newfolder bunu yazdı:
lütfen böyle konular açmayalım :|
Sebep???????