Türk Telekom"Un Güçlü Altyapısında Büyük Yenilik VDSL2 :D
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------ya hocalar merak ettiğim mesela avrupada 1mbit bir baglantı aldıgınızda orda tam 1mbitlemi indiriosunuz yoksa ordada bizim gibi yaklasık 100 kb civarımı
yani bu sadece bizdemi böyle
-----------------------------
ordada oyle sabit rakamlar :)
hızın 4'de biri olması lazım
256/64
1024/256 Gibi. -
sıkıyorlarsa fiyatlarıda malezyadaki gibi yapsınlar. bu kadar alınan paraya göre az bile yaptıkları
-
16 mbit 98,04ytl
32mbit 128,44ytl
kaynak ttnet
-
turk telekomla ugraşmak boş beleş iş telcom quick neti 100 mb / 109 ytl ye veriyo üstelik fiber optikle evine kadar getiriyo. ama daha alt yapılarını bitiremediler aldıgım bilgiye göre en geç 1-2 yıl içinde tük tr ye uygun altyapıyı kuracaklarmış
-
Burda fiyat linkleri var 16 mb bağlantı için 98 milyon fiyat verilmiş 2 mb bağlantı için 70 milyon veren birisi olarak 30 daha verip 16 almak daha mantıklı gibi duruyor.
http://www.turktelekom.com.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=689
32 mb bağlantı için upload hızı gene 1024 verilmiş sanırım telefon hatlarıyla daha fazlasında sorun yaşanıyor yada bu telekom salak.
-
çoğu kişi indirme hızına bakmış neyse..
o kadar hıza o kadar paraya 1mbit upload hız yavaş en az mbit olması lazımdı ki buda olmaz zaten ne bakır tel kalır ne modem
ayrıca telekomda verilen fiyatlar büyük olasılık toptan satış fiyatıdır diğer alacaklar üstlerine kendi zamlarını koyup satarlar
-
sizde benim gibi yapın.paranız olduğu ay 1 tane rapid premium alın aylık.bağlantıyıda 4(şimdi 16/32)mbite çıkarın.1 ay geçtikten sonra tekrar 1 mbite dönün.yönetmeliklere göre ayda 1 kere bağlantı değiştirebilirsiniz.aylarca 1 mbitle sinir harbi yaşayarak download etceğinize 16 mbitle saniyede 1 buçuk megabytla şov yapın.
-
önceden bi problemim yoktu rapid ten fln download yaptıgımda en düşük 100 le fln yapıodum 400 450 kb gördüm max. ama bu aralr netim 5 dk da bi sürekli gidip geliyo bu yüzden tt netin a.q demek istiyorum.