Türk Telekom'un Halihazırda Kabzımal Olması İhtimali
-
Benim hat Vodafone deprem de hiç kesilme falan olmadı şebeke full çekti, ama aradığım kişiler hep Turkcell hatlı idi. Sanırım ondan ulaşamadım.
-
Poet bunu yazdı
Vodafone ile sözleşmem bitiyor,Türktelekoma geçmeyi düşünüyordum bu hafta.Bu saatten sonra işim olmaz,sırf ucuz diye geçip sonra en lazım olduğu zaman bi işime yaramayacaksa sokayım öyle işe.Diğer operatörler de harika değil tabi de,depremden 4-5 saat geçmiş,İzmirdeyim ve buradaki arkadaşların telefonlar hala iptaldi.Hepsi de Türktelekom
üç operatörü de dolaşmış biri olarak en ucuzunun turkcell olduğuna karar verdim.
paket fiyatları üç aşağı beş yukarı aynı lakin turkcell de surekli hediye edilen internet, ot bokla çok daha fazla hizmet alıyosun.
mesela 1gb youtube verdi dün, paketimden gitmeden otobüste falan bişeyler izledim. turk telekom/vodafone olsam 5tl az verecektim belki ama parmakla sayıp kullanacaktım interneti
-
keşke btk bi karar çıkarsa isteyen tt den çıkabilme hakkı olsa dün ki olaydan sonra
amk piçleri kitlemeye gelince elleri bol
olay çözmeye gelince kolları yok
-
yolbulucu bunu yazdıPoet bunu yazdı
Vodafone ile sözleşmem bitiyor,Türktelekoma geçmeyi düşünüyordum bu hafta.Bu saatten sonra işim olmaz,sırf ucuz diye geçip sonra en lazım olduğu zaman bi işime yaramayacaksa sokayım öyle işe.Diğer operatörler de harika değil tabi de,depremden 4-5 saat geçmiş,İzmirdeyim ve buradaki arkadaşların telefonlar hala iptaldi.Hepsi de Türktelekom
üç operatörü de dolaşmış biri olarak en ucuzunun turkcell olduğuna karar verdim.
paket fiyatları üç aşağı beş yukarı aynı lakin turkcell de surekli hediye edilen internet, ot bokla çok daha fazla hizmet alıyosun.
mesela 1gb youtube verdi dün, paketimden gitmeden otobüste falan bişeyler izledim. turk telekom/vodafone olsam 5tl az verecektim belki ama parmakla sayıp kullanacaktım interneti
+1 zaten evde işte wifi var dışardaki vakitlerde internet bağmlılığı olmayan hasta olmayan bir insan için 3-5GB çok çok yeterli. Ben 1 ayda 2gb paket içeriğini bitiremiyorum. Kim 1gb ister salla kazan yatır kazan kaldır kazan bi dünya zaten hediye veriyor onlar aa bile idare edilir ama bu son zamanlarda 1 saatlik 6 saatlik internet vermeye başladı sallakazandan .. bokunu çıkaracak illa :D Ama iyi.
-
Senelerdir Türk Telekom kullanan herkese başka yere geç demiştim, Türk Telekom'a geçene de yapma etme dedim ama kimse dinlemedi dün ulaşamadığım herkes Türk Telekom kullanıyordu.
-
Yav geçen ay bir arkadaşım 3-4 gün eski yugoslavya gezisine gitti.. 5 avro mu dolarmı ile 100 cigolayt mobil net alınıyormuş.. teeeeemmmmmınmunumuduklarım...
-
yolbulucu bunu yazdı
Sınırsız mobil internet konusunda Vodafone öper. Sınırsız YouTube bile kullanmak için sebep. Turkcell Superbox'u telefonada getirmesi gerek. Artık kotalı internet dönemi bitmeli. Kota bitince 1 megabite düşsün ama net devam etsin.
-
mkyb bunu yazdınereodi bunu yazdı
Beyler malatya tt pert turkcell çekiyor, baz istanyoları bölgesel değilmi
Tüm Türkiye Esenyurt veri merkezine bağlı mobilde. Sen şimdi birisini aramak istedin. Telefonun operatöre şu sim kart seri numarasına sahip abone, şu numarayı arıyor ama sim kart seri numarası kaçsa bağla diyor. Operatörde abone listesinden şu numara şu sim kart seri numarasıyla kullanılıyor deyip hattı bağlıyor.
Geçtiğimiz sene Vodafone bu sim kart seri numarası listesini karıştırmış alakasız kişilerle muhatap etmişti tüm abonelerini. Ayşe'yi arıyorsun Mahmut çıkıyor. Düşünsene kadın kocasını arıyor ama telefona başka bir kadın çıkıyor. Boşanma sebebi resmen.
Telekom sorun Nokia'nın kurduğu HLR sisteminde ki sorundan oldu diye açıklama yapmış. Yani yukarıda bahsettiğim sistemi Nokia kurmuş ve bozulmuş. Suçu Nokia'ya atıyorlar.
-
bende Türk Telekom mağduruyum
yok bizim birader Vodafone kullanıyor, onun hattında da sorun yaşandı dün gece yarılarına kadar,hem de mevki İzmir olmasına rağmen
-
https://eksiup.com/p/ui189905hx69
Muahahah bunlar nasıl ezik bir firmadır. Botlarla TT kasıyorlar.