Türk Telekomun Rahatlığı
-
Geçen hafta çarşamba günü çalıştıgım istasyona adsl başvurusunda bulunduk, telekom gelip halen hattı aktif etmedi. zaten çekilmiş bir hat var önceden sadece bulundugumuz yere gelip dağıtım yeri sanırsam trafo gibi bişey ordan bizim hatta yol vercek. ama 10 gündür bekliyoruz.
hergün farklı bahaneleri var adamların. ben daha böyle bişe görmedim hangi çağda yaşıyoruz ki bi internet bağlantısı için 10 gün bekliyoruz. daha ne kadar bekleyeceğimiz de meçhul.
Ne yapalım arkadaşlar?
nereye şikayet edelim. ? bu gibi bi durumla karsılasanınız varmı ? -
hocam sürekli ara bağlayın bağlayım falan de sürekli gelirler herhalde
-
444 03 75 arıyosun hocam
müşteri temsilcisine durumu izah ediyorsun...Mağduruz diyosun ....Arıza kaydı oluşturuyorlar ..Olmadı ilgili departmanlara yönlendiriyorlar seni sorunun çözülüyor...Hiç aramadın mı hocam sen ? Türk telekomu ya da TTneti ?
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------hocam sürekli ara bağlayın bağlayım falan de sürekli gelirler herhalde
-----------------------------aga hergün en az iki sefer konusuyoruz. yok yoğunmuş yok bilmem neymiş. bizimkisi iş değil sanki .
-
plastner bunu yazdı:
-----------------------------444 03 75 arıyosun hocam
müşteri temsilcisine durumu izah ediyorsun...Mağduruz diyosun ....Arıza kaydı oluşturuyorlar ..Olmadı ilgili departmanlara yönlendiriyorlar seni sorunun çözülüyor...Hiç aramadın mı hocam sen ? Türk telekomu ya da TTneti ?
-----------------------------hocam arıyoruz her gün arıyoruz ttnet türk telekoma yönlendiriyo. türk telekom müşteri hizmetleri en kısa zamanda halledilicek diyo. gelecek ekiplerin telefonunu aldım onları arıyorum bahaneler üretiyolar.
-
ByMusty bunu yazdı:
-----------------------------plastner bunu yazdı:
-----------------------------444 03 75 arıyosun hocam
-----------------------------hocam arıyoruz her gün arıyoruz ttnet türk telekoma yönlendiriyo. türk telekom müşteri hizmetleri en kısa zamanda halledilicek diyo. gelecek ekiplerin telefonunu aldım onları arıyorum bahaneler üretiyolar.
-----------------------------Yer neresi ?
-
konyanın selçuklu belediyesine bağlı meydan köyündeki bir tcdd istasyonu
-
arıyosun m.hizmetlerini telefonu açar açmaz sinirli bir ses tonuyla sizin yapacağınız işin diye girip yüksek sesle durumu anlatıyosun. sonra arıza kaydı şikayet kaydı ne varsa bırakıyosun. sonrada telefonu yüzlerine kapatıyosun. işin hallolmuyo ama rahatlıyosun.
-
http://donanimhaber.com/ttnet/default.aspx?pid=3
ttnet abonesi değilim gerçi ama dh nin bu formundan bırakılan kayıtlara hızlı ilgi diyolardı. bide burdan doldur yolla..
-
bu adam kafayı yemiş beyler, bir hafta diyor :)
ben 3 aydır IP alacam diye bekliyom telekomdan gevşek herifler beceremedi, hattı veremiyorlar, şikayet edeceğim dediğinde adamlar iplemiyor bile
geçen direk açtım aynen şöyle; lan dedim sırf hergün sizi arasın diye yanımda adam çalıştıracam maaşınıda sizden isteyecem lan dedim, kız hala modemi kapatıp açtınmı diye sorunca benim kayış koptu, gerisini anlatmayım
-
Hacım adamların gerçekten bir suçu yok eğer gelirlerse bağlamaya gayet hoş karşıla.neden dersen akşama kadar adamların ağızlarına sıçıyorlar.3 kuruşluk ekmek parası için.
Türk telekomun personel sayısı yaklaşık örneğin 2003 de 100 kişi iken, şu anki yıl 2012 de 27 kişiye düşürdüler.Sen öfkelenirsen öfkeni adsl yi bağlayan işçilere teknik elemanlara değil genel müdürlük denen dümbüklere püskür.çünkü adamların gözünü para bürümüş personel sayısını %50 den daha aza düşürdüler ve her personel azalımında ise bu piç kuruları prim alıyorlar. Olayın sonucunda ise türk telekom personel kısıtlaması sonucu yüklü bir meblağda kar etmiştir.
Genel müdürlüğün Adsl çekilmiş çekilmemiş veya adamın kıçından terler akıyor umrunda bile değil pezevenklerin.bu kanıya nerden vardın dersen bende çalışıyordum zamanında TTde çalışan personeli halini bi görseniz içler acısı yemin ederim,ama adamlar sırf ekmek parası için herşeye katlanıyorlar.Adamlar akşam evlerine zor gidiyorlar geç saatlere kadar cımalıyolar,
Yani burda demek istediğim adamlar eğer bi gün kapınızı çalarlarsa iyimser ve hoşgörülü davranın çünkü Genel müdürlük piçi sayesinde adamların psikoloisi bozuldu bu adamların gerçekten hoş görüye ihtiyacı var.
Allah yardımcıları olsun...