folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türk Telekomun Rahatlığı

Türk Telekomun Rahatlığı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

Geçen hafta çarşamba günü çalıştıgım istasyona adsl başvurusunda bulunduk, telekom gelip halen hattı aktif etmedi. zaten çekilmiş bir hat var önceden sadece bulundugumuz yere gelip dağıtım yeri sanırsam trafo gibi bişey ordan bizim hatta yol vercek. ama 10 gündür bekliyoruz.
    hergün farklı bahaneleri var adamların. ben daha böyle bişe görmedim hangi çağda yaşıyoruz ki bi internet bağlantısı için 10 gün bekliyoruz. daha ne kadar bekleyeceğimiz de meçhul.
    Ne yapalım arkadaşlar?
    nereye şikayet edelim. ? bu gibi bi durumla karsılasanınız varmı ? 

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

hocam sürekli ara bağlayın bağlayım falan de sürekli gelirler herhalde

I am Jack's inflamed sense of rejection
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plastner
    plastner's avatar
    Erkek

444 03 75 arıyosun hocam

müşteri temsilcisine durumu izah ediyorsun...Mağduruz diyosun ....Arıza kaydı oluşturuyorlar ..Olmadı ilgili departmanlara yönlendiriyorlar seni sorunun çözülüyor...Hiç aramadın mı hocam sen ? Türk telekomu ya da TTneti ?

Busiest men find the most time....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

asiminnesli bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam sürekli ara bağlayın bağlayım falan de sürekli gelirler herhalde

aga hergün en az iki sefer konusuyoruz. yok yoğunmuş yok bilmem neymiş. bizimkisi iş değil sanki .

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

plastner bunu yazdı:

444 03 75 arıyosun hocam

müşteri temsilcisine durumu izah ediyorsun...Mağduruz diyosun ....Arıza kaydı oluşturuyorlar ..Olmadı ilgili departmanlara yönlendiriyorlar seni sorunun çözülüyor...Hiç aramadın mı hocam sen ? Türk telekomu ya da TTneti ?

hocam arıyoruz her gün arıyoruz ttnet türk telekoma yönlendiriyo. türk telekom müşteri hizmetleri en kısa zamanda halledilicek diyo. gelecek ekiplerin telefonunu aldım onları arıyorum bahaneler üretiyolar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plastner
    plastner's avatar
    Erkek

ByMusty bunu yazdı:

plastner bunu yazdı:

444 03 75 arıyosun hocam

hocam arıyoruz her gün arıyoruz ttnet türk telekoma yönlendiriyo. türk telekom müşteri hizmetleri en kısa zamanda halledilicek diyo. gelecek ekiplerin telefonunu aldım onları arıyorum bahaneler üretiyolar.

Yer neresi ?

Busiest men find the most time....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

konyanın selçuklu belediyesine bağlı meydan köyündeki bir tcdd istasyonu 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

arıyosun m.hizmetlerini telefonu açar açmaz sinirli bir ses tonuyla sizin yapacağınız işin diye girip yüksek sesle durumu anlatıyosun. sonra arıza kaydı şikayet kaydı ne varsa bırakıyosun. sonrada telefonu yüzlerine kapatıyosun. işin hallolmuyo ama rahatlıyosun.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

http://donanimhaber.com/ttnet/default.aspx?pid=3

ttnet abonesi değilim gerçi ama dh nin bu formundan bırakılan kayıtlara hızlı ilgi diyolardı. bide burdan doldur yolla..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

bu adam kafayı yemiş beyler, bir hafta diyor :)

ben 3 aydır IP alacam diye bekliyom telekomdan gevşek herifler beceremedi, hattı veremiyorlar, şikayet edeceğim dediğinde adamlar iplemiyor bile

geçen direk açtım aynen şöyle; lan dedim sırf hergün sizi arasın diye yanımda adam çalıştıracam maaşınıda sizden isteyecem lan dedim, kız hala modemi kapatıp açtınmı diye sorunca benim kayış koptu, gerisini anlatmayım

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By-alper
    By-alper's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hacım adamların gerçekten bir suçu yok eğer gelirlerse bağlamaya gayet hoş karşıla.neden dersen akşama kadar adamların ağızlarına sıçıyorlar.3 kuruşluk ekmek parası için.

Türk telekomun personel sayısı yaklaşık örneğin 2003 de 100 kişi iken, şu anki yıl 2012 de 27 kişiye düşürdüler.Sen öfkelenirsen öfkeni adsl yi bağlayan işçilere teknik elemanlara değil genel müdürlük denen dümbüklere püskür.çünkü adamların gözünü para bürümüş personel sayısını %50 den daha aza düşürdüler ve her personel azalımında ise bu piç kuruları prim alıyorlar. Olayın sonucunda ise türk telekom personel kısıtlaması sonucu yüklü bir meblağda kar etmiştir.

Genel müdürlüğün Adsl çekilmiş çekilmemiş veya adamın kıçından terler akıyor umrunda bile değil pezevenklerin.bu kanıya nerden vardın dersen bende çalışıyordum zamanında TTde çalışan personeli halini bi görseniz içler acısı yemin ederim,ama adamlar sırf ekmek parası için herşeye katlanıyorlar.Adamlar akşam evlerine zor gidiyorlar geç saatlere kadar cımalıyolar,

Yani burda demek istediğim adamlar eğer bi gün kapınızı çalarlarsa iyimser ve hoşgörülü davranın çünkü Genel müdürlük piçi sayesinde adamların psikoloisi bozuldu bu adamların gerçekten hoş görüye ihtiyacı var.

Allah yardımcıları olsun...

Hiç Hata yapmamış bir insan, Yeni bir şey denememiş demektir.
Toplam Hit: 2331 Toplam Mesaj: 21