Türk Yabancı Video İndirmek İcin Adres Lazim
-
Baslıktada olduğu gibi video indirebilecegim saglam bir site biliyormusuunuz. rapid yada herhangi bir yerden upload edilmemiş olmasi lasim. yada arşivi olan varsa daha makbule gecer
-
Ne videosu hocam film. klip, futbol, dizi kategori verirsen ona göre yardımcı olmaya çalışalım.
-
hocam bana turk ve yabancı klipler lazım pop genelde muzik tabiki bu arada yanlış anlasılmasın :)
-
Tercüme : Muzik videosu = Klip
-
mozila'nın DownloadHelper eklentisini kur online video ve film sitelerine gir o eklenti ile istediğini indir.
-
hemen deniyivereyim :D mozilla yi indiirp kursam o uzantisida icerinde oluyormu yoksa hariciden kurmam mi gerekiyor. veyahult bana link atarsa cok cok sevinirim. yaklasık 16 saattir ImTOO MPEG gibi bir program bulabilmek icin urasdim kafam durdu. cd market isine girdim. ve saglam bi istek var para kazanacagim anlicaniz :( ne yazdım yukarda yemin ederim unuttum cumlelerimde anormallik varsa kusura bakmayın okumakdan böö geliyor cumleyi tekrar okuyamicam :S
-
http://www.video-klip.tk/ hocam bi dene şu adresi sağlam siteye benziyor :)
-
video-klip.tk da download linkini goremedim. :D birde download etmeye calışdıkca şey yapıyor ne deniyordu unuttum başka sitelerin adreslerini veriyor :D
-
al sana direk link yüzlerce film
filmler1 : ftp://88.87.7.92/FILMS%201/
filmler2 : ftp://88.87.7.92/FILMS%202
-
hocam indir idm yi.aç yahoo,google,youtube u.bulacamayacağın video yok.idm yle kolaylıkla istediğin vidyoyu indirebilirsin.
-
idm serial verebilecek olan varmı bulamadım :(