Türk Yapımı İnsansız Uçak! (Video)
-
ben istemezmiyim türkler uçak yapsın.teknoloji üretsin.Değil uçak uydu yapsın uzay mekiği yapsın...
Ama beyler kendinizi kandırmayın lütfen...
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------
kamera sistemi Türkler yapamayacağına göre %99 yerli malı
-----------------------------Bence motorunu filan da Türkler yapmamıştır, kaldı ki onu yapsalar uçağın elektronik aksamını , işlemcisini vs .zaten yapamazlar. Ama asıl konu bu değil, bir uçağın nasıl yapılacaği belli, motoru kanadı vs. olacak, bunları toplayıp uçağı yapmak , gerekli donanımlarla doldurmak ve yazılımını yazmak bence Türk uçağı demek için yeterli.
-
alacakaranlik bunu yazdı:
Vaayy İlerleme kat ediyoruz Gözlerim yaşardı :)
-----------------------------hahaha :D bu uçak kesin :D 10 metre sonra çakılır :D
-
MaxeL bunu yazdı:
-----------------------------hahaha :D bu uçak kesin :D 10 metre sonra çakılır :D
-----------------------------hangi uçak?
-
bu yapılalı en az 2 yıl oluyor tubitak çıktı yaptık dedi dilerlerse askeriyeye 4 5 yıla kadar verebiliriz dedi istenilen sayıda artık askeriyeden 2 gün sonra açıklama geldi çok sövdüm o zaman israilden heron alacaklarına dair verilme tarihi iste 4 ü hemen eri kalanı 2011 de kasıtlı olrarak üretilmesin diye böyle bişey yapıldı demekki şuan testleride bitti ve israille sorun olunca tekrar gündeme geldi
-
Arkadaşlar Ankarada askerlik yapanlar ( etimesgut veya diğer geniş alana sahip olan birlikler ) bilirlerki Ankarada yaklaşık 2 yıldır deneme uçuşları yapılıyor.İnsansız hava taşıtları, uçaklar, bunlara bağlı kameralar test ediliyor.
Yalnızca rütbesiz askerlere bu konuda bilgi verilmiyor.Eee kör değilsiniz ya gündüzleri alçak mesafelerden küçük uçaklar geçiyor merak edip araştırmadınız mı =)
İmza:
Araştırmacı emekli çavuş =)
-
nolanded bunu yazdı:
MaxeL bunu yazdı:
-----------------------------hangi uçak?
-----------------------------türklerin yaptı insansız uçak :D hacı mazemeden çalmışlardır :D
-
bu konu hakkında holynin bi sözü vardı.bana 4 milyar doları versinler ben onlara transformers uçak yaparım savaş robotuna dönüşeninden demişti :D
-
baris_ekin bunu yazdı:
bu konu hakkında holynin bi sözü vardı.bana 4 milyar doları versinler ben onlara transformers uçak yaparım savaş robotuna dönüşeninden demişti :D
-----------------------------10 yıl sonra atasözü:)
-
MrRankeR bunu yazdı:
http://www.8sutun.com/Israili-sasirtan-uc-kardes_82479.html
yaklaşık 2 ay önce şu haberi okumuştum, bağlantısı varmıdır bilemem ama bu abiler ön ayak oldu gibime geldi bi an...
Saklayın o 3 mühendisi.Türk milleti dahi beyinler yetiştiriyor ama koruyamıyor 2 gün sonra kafasına 2 el ateş edildi diye bi manşet görürsem şaşmam(Bkz aselsan mühendisleri).